- 26 Mayıs 2012
- 2.232
- 751
- 198
- Konu Sahibi ellermbomboskald24kasm11
-
kızlar bende doktorları izliyom hergün buarada benım acayip karnım ağrıyo ve göğüslerim diken gibi çok acıyo olamdı galiba geliyo kırmızılar heralde:83:
aynen canım ya sıkıntıdan patla dur işteaynı yerde oturuyo olsaydık ne güzel tanışır görüşürdük kızlarrrr süper olurdu valla
yarın daha da güzelleşecen yanıpende pzt saçımı kestirmeye falan giderim heralde çok uzadı zaten bizim bayram da gidecek yerimiz yok kimsemiz yok burda eşimle artık sabah kahvaltıya akşam kuşadasına gezmeye gideriz bayramı beraber kutlarız bizde
güzel olurdu gerçekten ben burdan şimdiki kankamla tanıştım sonra buluştuk eşlerimizde vardı hala da konuşuyorum güzel oluyor yaa öyle oluncada
canım tedavin hayırlı olsun inş rabbim hayırlsıyla nasip edervalla benim de bu son aşılamam olmazsa bende tüp bebeğe başlayacağım allah yardımcın olsun tatlım
Ben tür bebek tedavisine başladım. İlaçlarımı aldık birsürü iğne ve ilaç var. Nasıl kullanıcam hepsini offf.Süleymaniye de tüp bebek yaptıran varmı buaralar.
benim bi arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı ilaçları gerçekten çok fazla canım sürekli kalçadan ve göbekten iğne yediinşallah bebişin gelir canım tüp bebek vesile olur tür bebek için ne tür ilaçlar kullanılıyor canım :26::26::26::26::26:
kız benide götür kuaföre kaş bıyık karıştı eriniyorum yaaaa:122::122::122::122::122:
özülme yeni ay yeni umutlar bu ay nasıl bir tedavi bekliyor senicnm leke geldi bugün bu ayda olmdı yaniiiiiiiii
neden kimse gelmediiiiiiii saat kaç oldu ama:2::2::2::2::2::2::2:
ya adetle hamilelik belirtileri aynı olduğu için ben artık kendimi hiç dinlemiyorum olursa süpriz olur işte
olsun hiç üzülme canım bidahaki denemeye inş ümidini kaybetme sakın şimdi ne yapmayı düşünüyorsun bide bugün kacıncı günün canm
rabbim isterse neler olmaz ki canım sen içini ferah tut rabbime sığın sahat ol inş bu mübarek ayın hürmetine allahım bu kez yüzünü güldürürÇok sağolun allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.Pazartesi tekrar gideceğim hastaneye rahme ufak bir darbe vurucaz dediler bebek tutunması için faydalı bir yolmuş biraz korktum açıkçası ama bakalım olsunda razıyım herşeye
günaydın kızlarr
özülme yeni ay yeni umutlar bu ay nasıl bir tedavi bekliyor seni
iğne isticem bu ay
Çok sağolun allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.Pazartesi tekrar gideceğim hastaneye rahme ufak bir darbe vurucaz dediler bebek tutunması için faydalı bir yolmuş biraz korktum açıkçası ama bakalım olsunda razıyım herşeye
dün akşam iftardan sonra leke geldi şimdide leke şeklinde kanamaya dönüştüğü tarihten sayıyo doktor kanamaya dönüşsün uşakta çok iyi bir doktor varmış(ben kütahyanın ilçesindeyim uşağa yakın) ona gideyim diyorum kist oluşmu diye baktırım hem nasılsa hormon testi rahim filmi hepsi mevcut iğne isticem bu ay merional diye bi iğne varmış gonal f ile aynı işi görüyomuş gonal f den daha uygun fiyatlıymış
29 yaşındayım. Eşimde de bende de hiçbir sorun yok zor olan o zaten hiçbir sorun olmamasına rağmen bebek sahibi olamamamız.bazı şeyler allah'a kalmış artık o isterse olur.bize sadece hayırlısını ve sağlıklısını istemek düşer.
rabbim isterse neler olmaz ki canım sen içini ferah tut rabbime sığın sahat ol inş bu mübarek ayın hürmetine allahım bu kez yüzünü güldürür
bu arada kaç yaşındasın canım sorun kimde :44:
tünaydınnnn canım hoşgelmişsinnn
özülme yeni ay yeni umutlar bu ay nasıl bir tedavi bekliyor seni
iğne isticem bu ay
yani iğne istersen aşılmada iste bence iğnelrn fiyatı zaten yüksek bari biraz daha şansın yüksek olsun
allah yardımcın olsun canım inan yaşadıklarının hepsini bende yaşadım ve hala da yaşamaya devam ediyorumne kadar zorlayıcı süreç hiç kolay değil sabır en önemlisi tabi
canım iğne senin hormonların göre verilen bişey mesela bende pko var dr menogonun daha iyi olduğunu söyledi gonal f tüp bebek te falan kullanılıyor canım
bazen bazı şeyler sebebsiz olabiliyor canım29 yaşındayım. Eşimde de bende de hiçbir sorun yok zor olan o zaten hiçbir sorun olmamasına rağmen bebek sahibi olamamamız.bazı şeyler allah'a kalmış artık o isterse olur.bize sadece hayırlısını ve sağlıklısını istemek düşer.
kız o nasıl olcak darbe filan baya bıldığın vurcaklarmı nlamadım ben:18::18::18:
allah yardımcın olsun canım inan yaşadıklarının hepsini bende yaşadım ve hala da yaşamaya devam ediyorumne kadar zorlayıcı süreç hiç kolay değil sabır en önemlisi tabi
canım iğne senin hormonların göre verilen bişey mesela bende pko var dr menogonun daha iyi olduğunu söyledi gonal f tüp bebek te falan kullanılıyor canım
benim bi arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı ilaçları gerçekten çok fazla canım sürekli kalçadan ve göbekten iğne yedihele trasferden sonra bebiş tutunsun diye allahım gerçeketen yardımcımız olsun kızlar çok zor süreç yaşıyoruz hepimiz
senin yaş kaçtı hasretim unutuyorum da ben :) biz eşimle karar verdik eğer ilaçla olmazsa hemen aşılamaya geçmicez daha yaşımız genç dedi :)
al bende o kadar canım
zaten canım bizi yanıltan şey ikisin de benzer özellikleri olması offf ne kafa yoran şeyler yabende saldım çayıra canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?