OVİTRELLE yi de yaptım şimdi bekleme zamanı ALLAHım sen yardım et

kızlar bende doktorları izliyom hergün buarada benım acayip karnım ağrıyo ve göğüslerim diken gibi çok acıyo olamdı galiba geliyo kırmızılar heralde:83:

ya adetle hamilelik belirtileri aynı olduğu için ben artık kendimi hiç dinlemiyorum olursa süpriz olur işte

Ben tür bebek tedavisine başladım. İlaçlarımı aldık birsürü iğne ve ilaç var. Nasıl kullanıcam hepsini offf.Süleymaniye de tüp bebek yaptıran varmı buaralar.

hoşgeldin canım ALLAH yarımcın olsun inş güzel sonuçlar alırsın.iğnelerin gonal f dir muhtemelen karından yapcan yumişler büyüyecek toplanacak içine bebek koncak sonra san verılcek inş

inşallah bebişin gelir canım tüp bebek vesile olur tür bebek için ne tür ilaçlar kullanılıyor canım :26::26::26::26::26:
benim bi arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı ilaçları gerçekten çok fazla canım sürekli kalçadan ve göbekten iğne yedi hele trasferden sonra bebiş tutunsun diye allahım gerçeketen yardımcımız olsun kızlar çok zor süreç yaşıyoruz hepimiz

kız benide götür kuaföre kaş bıyık karıştı eriniyorum yaaaa:122::122::122::122::122:

al bende o kadar canım

Çok sağolun allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.Pazartesi tekrar gideceğim hastaneye rahme ufak bir darbe vurucaz dediler bebek tutunması için faydalı bir yolmuş biraz korktum açıkçası ama bakalım olsunda razıyım herşeye

olsun hiç üzülme canım bidahaki denemeye inş ümidini kaybetme sakın şimdi ne yapmayı düşünüyorsun bide bugün kacıncı günün canm

dün akşam iftardan sonra leke geldi şimdide leke şeklinde kanamaya dönüştüğü tarihten sayıyo doktor kanamaya dönüşsün uşakta çok iyi bir doktor varmış(ben kütahyanın ilçesindeyim uşağa yakın) ona gideyim diyorum kist oluşmu diye baktırım hem nasılsa hormon testi rahim filmi hepsi mevcut iğne isticem bu ay merional diye bi iğne varmış gonal f ile aynı işi görüyomuş gonal f den daha uygun fiyatlıymış

rabbim isterse neler olmaz ki canım sen içini ferah tut rabbime sığın sahat ol inş bu mübarek ayın hürmetine allahım bu kez yüzünü güldürür
bu arada kaç yaşındasın canım sorun kimde :44:
günaydın kızlarr

tünaydınnnn canım hoşgelmişsinnn

Son düzenleme:
29 yaşındayım. Eşimde de bende de hiçbir sorun yok zor olan o zaten hiçbir sorun olmamasına rağmen bebek sahibi olamamamız.bazı şeyler allah'a kalmış artık o isterse olur.bize sadece hayırlısını ve sağlıklısını istemek düşer.

kız o nasıl olcak darbe filan baya bıldığın vurcaklarmı nlamadım ben:18::18::18:

allah yardımcın olsun canım inan yaşadıklarının hepsini bende yaşadım ve hala da yaşamaya devam ediyorum ne kadar zorlayıcı süreç hiç kolay değil sabır en önemlisi tabi
canım iğne senin hormonların göre verilen bişey mesela bende pko var dr menogonun daha iyi olduğunu söyledi gonal f tüp bebek te falan kullanılıyor canım

vardır bi vaktı zamanı nerelısın canım

doğru tünaydındı demi ben yeni uyandığım için benim için günaydındı

ben gonal f kullandım iki kutu aldım düşük dozda 700 lıra para verı evet cok pahalı ya napcaz artık

bazen bazı şeyler sebebsiz olabiliyor canım hiçbirimiz böyle olmak istemezdim derdi veren rabbim inş dermanımız da veiri yaşın da daha çok gencin canım ben de 27 yaşındayım ama bu aşılamam da olmazsa tüp bebeğe başlıcam benim için ister aşılama ister tüp bebek olsun da hiç farketmez yeter ki evladım sağ salim benimle olsun
kız o nasıl olcak darbe filan baya bıldığın vurcaklarmı nlamadım ben:18::18::18:

bende hiç öyle bişey duymadım canım :44::44::44::44::44:

bendede pko var cnm

zaten canım bizi yanıltan şey ikisin de benzer özellikleri olması offf ne kafa yoran şeyler ya bende saldım çayıra canım

aynen bende öyle dua mı ediyorum gerisini Allah'a bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…