OVİTRELLE yi de yaptım şimdi bekleme zamanı ALLAHım sen yardım et

Son düzenleme:
kızlar hiç umutsuzluğa kapılmayalım öncekı aksam sokak iftarına katıldık bı kadın vardı tanısdık hemen cocuk meselelerı acıldı tabı 19 sen sonra olmus kadının cocugu 2kez tup denemıs tutmamıs 2 tanede kendılığınden olmus dusmuş çikolata kıstı ameliyatı olmus o arada en sonunda kardesınden evlatlık istemiş başta olur filan demısler sonra kadın cocuk doğunca verememiş bunlarda tabı hayal kırıklığı sonra son bır şans yıne tüp denemısler ve 4 yaşında bi kızları var cok tatlı.yani hiç pes etmemek lazım kızlar gıdebıldığımız gücümüzün yettiğiyere kadar tam gaz devam:13::128::128:

aynen canım hayatta ne mucizeler oluyo işte herşeyin başı sabırdan geliyor git sor bakalım o kadın da neler çekmiş neler yaşamıştım ama sonun da rabbim mükafatını vermiş işte
ya bu forumda ki okuduğum mücize hikayeler tam herşey bitti dendiğin de rabbim veriyo güzelliğini inşş bizlerde öyle oluruz bu çektiklerimiz son bulur

evet canım ya böyle şeyler duyunca içim bi mutlu oluyo ne bilim

işte bu mucize değil de nedir ki 19 yıl ne kadar da uzun bir zaman ama deseler inanmazdı kadında ama rabbim isteyince 19 yılmış 29 yılmış hiç farketmiyor kimbilir kadında kendini ne kadar paralamıştır bebek için demek kısmeti o zamanmış herşey rabbimden

bilmiyom yaa ayyy gelmesın kırmızılar 3 gün kaldı gız heyecan geliya baaa:18::18::18::18::18::18:

gelmesinler kışkışkış kovala onları şaka bi yana bende heyecanlıyım gerçi bana daha çok var ama bekliyorum işte bi umut garibim beeeennn oyyyy garibim

ayyyy karnım ağrıyo benim yaaaa
belki üşütmüşsündür canım belki :26::26:
bilmiyom yaa ayyy gelmesın kırmızılar 3 gün kaldı gız heyecan geliya baaa:18::18::18::18::18::18:
aynen ya benim de az kaldı ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiç heyecanım yok aksine korku var :18::18:
kız aynen kendıme nekadar acıyasım gelıyo bazen boynu bükük ben

öyle deme bitanem ya allah korusun rabbimin gücüne gitmesin

belki üşütmüşsündür canım belki :26::26:

aynen ya benim de az kaldı ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiç heyecanım yok aksine korku var :18::18:

öyle deme bitanem ya allah korusun rabbimin gücüne gitmesin

adet ağrısına benziyor.kızlar bıde afedersınız aşırı gaz var bu aralar ya bıde üşüyorum donuyorum diyorum delimisin diyoar bana ama ayaklarım buz gıbı üşüyom ya resmen:26::26::26::26::26:

adet ağrısına benziyor.kızlar bıde afedersınız aşırı gaz var bu aralar ya bıde üşüyorum donuyorum diyorum delimisin diyoar bana ama ayaklarım buz gıbı üşüyom ya resmen:26::26::26::26::26:

bak canım üşütmeden de olabilir hemen kendini kasma olur mu zaten bu zaman kadar olmuşsa olmuştur hepimiz bi umutla bekliyoruz işte
benim belim de ağrı var o kadar :26:

aynı ben canım benim de yaz kış ayaklarım buz gibidir bazen eşim tutuyor ayaklarımı bunları buzluktan mı çıkardın diyor bugünde hava bi garip bi yağıyo bi açıyo ne giyeceğimi şaşırdım camı açıyorum yağmur başlıyo kapatıyorum güneş açıyo ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…