noldu derin sen bu kadar boşlamazdın...merak ettim seni...:))) :18::18::18:
nasılsınız kızlarrr
Mavimm valla 10-11-13-14-16 aralıklarında çalışmalar oldu kalibam zamanlama iyibu arada ateeşşiinn dün atak yapmışşşşşşşşşşş şimdi baktım haydii maşaallahhh yaaaaaaaaa:)))sonunda bende kavradımda girdim yaaa ahahahaha bravoo bana heee ben buralardayım beekkliyoorumm senii
canım öncelikle çoookk geçmiş olsun..:2:.ilaç alma sen gene de...çünkü ilişki günlerini de girince tabloya şansın yüksek diye yorum yaptı...nolur nolmaz canım....istersen yorumlara bi bak sonra silelim...sen genellikle 26-27 günde bir oluyosun o zaman...4 gün filan daha sabret bence....bitki çayları kullan. zencefilli bal ye..varsa taze zecefille yap yosa toz da olur...bulamazsan da pekmez iç içine karabiber koy biraz..
bu arada ben de girdim alese...çalışmadan olmuyo bu sınav ama bakalım...yani sorular çok kolay da yetiştirmek gerek,pratik azanmak gerek...gerçi süreyi uzattılar eskisine göre....hayırlısı bakalım...
valla canımmmm anammm aynına mı girdimkkkkayy ben 500 bekliom ya bbende dra için lazım olur diye düşündümmm ahahahaha yüksek bitti yaaa ahahahah Allahım ben ne malım dimii ya çalışmıyom bende ben zaten hiç çalışmadım ki sözleden giriyom ben iletişim fak. mezunuyum şimdi iktisatta end. ilişkileri ve ik da yüksek yapıyorum sözleden 72 80 puanlar var ama bakalım yine girdim belki faha yüskeki olar mı deyiii:)sorulara bakıyom açıklanmamıştı en son yine bakacamm yaa ilaç zaten almam çok hasissim ben kılım bitki çayı içeyommm sorraaa su bol bol da ateşim artık fikir vermicek şimdi nolcak yanlış yönelndiriyo bizi 37. 1 şu anda ateşim
:))))...ben de sayısaldan girdim, ben de açıkçası belki burda bi öğretim görevli kadrosu açılırsa diye girdim...açılmazsa da belkim doktora düşünebilirim..ben yüksek lisansımı 2005 te bitirmiştim o zamanki hayalimdi akademisyen olmak...bakcez artıkın....elimizde bulunsun...o zaman sen kpd ye de girmişindir...aayyy nakadan kültürlüyük yaffff...benim girmediğim sınav kalmadı bu sene... DD ...
valla senin tabloya hasta diye de işaretleyelim bakalım nolcek..olur mu?..
yaaa ben varyaaaa ahahahah üds ye girip kpdsde tek yaaa fen bilimlerininkini çözmüşüm ahahahah zaten ing felakeettttttkardeşimde ist ünv okutman bu arada ahahahahahha:)görümce inde ama konuşmuyolar ki sınavdaaa konuşsalarrr ahahahahah bende başvuruyorum yakın ünvleree bu arada öypde düşünüyorummm çok kültürlüyük sormaaa millet dalga geçiyo yuh be hala mı diye ben bide ünv 7 senede bitirdim ahahahah:)ama çalışıyodum yaa yazık bana hayat şartları okula hiç gidemedimmm şimdede gitmiyom zati ahahahaha fark etmedii aayyyy hasta dedik taplo bize ne dedi ahahahah
sana halamı diyolasa beni duysalar naaprlar...:ahahahaDD...ya "öyp" yi her üniversite açmıyomuş galibam...valla bi hab öğrenirsen, ne zmanmış hangi ünv. açmış filan haber eyle olur mu kuzum...çoğu zaman takip edemiyorum ben....
canımm bak şimdiiii sen yökten takip et her zamna açılan kadrolarııı bu öyp temmuzda hemen heryer açıyo bakma sentemmuzda başvurcan dil puanıda lazım olmasada oluyoda zor olur:)ben haber ederimm sen hankilerine başvuruyonn bakim aklımda olaa
canımcım ben sana özelden yazarım bölümümü?...şimdi beni bildiğm kadarıyla bu bir program..sınavsız diye biliyorum...ales ve kpds gerekiyo sanırım...tabi kpds den 65 üstü gerekior...(..
evet canım...yurt dışına 3aylığına istersen de gönderebiliyolarmış...bizim bölüm açısından çok kadro açılmıyor...her nedense..yaz yazz ama öypnin kural şu tatlım şimdi ale lisns dip notu ve dil puanının bellli yüzdelerini alıyolar öyp puanın ortaya çıkıyoronun la başvuruyorsun kabul edilirsen sen doktora programına başlıyorsun ve araştırma görevlisi olarak görev almış oluyorsun.hatta diyelim hiç dil puanın yok o halde kazandın diğerleri yüksek zor ama diyelim oldu o halde ister 3 ay yurt dışında dil eğitimi alıyorsun ister türkiyede kabul edildiğin ünv tede dil eğitimi alıyorsun 6 ay sonra sınava giriyosun 60 alamazsan kadron iptal alıyo.yani peşinen 60 almak avantaj tabi ama böle yani öyp uygulaması
evet canım...yurt dışına 3aylığına istersen de gönderebiliyolarmış...bizim bölüm açısından çok kadro açılmıyor...her nedense..
bu arada adresi eksik yazışım şimdi düzeltiyorum şekerim....:26::26:
iyidirrr be canımm sen nasılsınnnacuk ateşim vaa boğazım acıyy pofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?