Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Napıyonuz kızlar ovulasyon testi ile hamile kalanlar hangı günler ilişki yaşadınız bızede bılgilendirin deneyımli olanlar

Canım valla ben kendimden şüpheniyorum ama emin değiliz 1 hafta beklememiz lazım sorunun cevabı için :) hayırdır adetine yakın poztif mi çıkıyo E Elanor69

Rica edeeim ama testte iki cizgide kırmızı olacak aynı böyle bak fotosunu atıyorum.ertesi gün bi daha yap silik olacak o zaman ilişki yaşa :)
Ovulasyon testi almadim ben bu ayda hamile kalamazsam gelecek ay alacam. En azindan yumurtlama günümden emin olurum

Canım internette gitti gidiyordan al adetin bittikten hemen sonra başla diğer adet tarihinin başına kadar koyu cizgiyi gmrdüğünün ertesi günü ilişki yaşa :) aslında mantık olarak adet bittikten sonra her iki günde bir ilişkiye girsekte olur o zaman yumurtalama tarihinide geçirmemiş oluruz .her gün ilişkiye girmek iyi değil çünkü spermler cok güçlü olmuyo en iyisi iki günde bir ilişkiye girmej

Merhaba bnm adetim geçeli 7 gün oldu ben direk ovülasyon testiyle başkaladım adetten sonra geçince kesin sonuc verıyo hamileliğr dağir cumadan beri hep yaptım günde 2 kere falan hep koyu koyu sonra normal gelebılık testı yaptım onda sılık cıktı 2. Çizgi var ama adet olurkn karın agrım faln olur onlar yok ama dun berı azar azar yanı baya az ama kahverengı leke gelıyo acaba düşük mü olcak cnku bundan once 3 düşük yaşadım

Dnz1234 canım merhaba. Adetim 7 gin gecti iste hamilelik testinde de silik çizgi varsa bence git bi kan testi verdir. 3 tane düşüğün olmuş allah korusun varsa da buna zarar gelmesin . O gelen kahve rengi leke de bebeğim yerleşme kanaması olabilir canım gebelik testini çöpe atmadıysan fotografını atar mısın ?

bende ovulasyon testi deniyorum bu ay 5 gun once hsg cektirdim bakalim ihtimaller yuksekmis ama batv19 unda bekleyip gorucem

bence siz test yapmaya devam edebilirsiniz çünkü t nin c den daha koyu olması gerek . belki testle alakalıdır bilemiyorum

Işte
Canim bende öyle yapiyorum adetim bitince bir gün durup bir gün ilişkiye giriyoruz ama yinede emin olmak için diğer ay alacam testten,Sağol bilgi verdigin için :)

Rica ederim canım allahım en hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasıp etsin hepimize inşallahhh

Atmadım copede buraya atmyı denedım atamadım resmini hata verıyo

M Mutluluk1515 karın agrısından hastaneye gittim ve yoldayken düşük gercklestı serum falan yaktılar bir sürü seylerde gene düştü bebgim olmadı

Dnz1234 canım bugun mu oldu bu dedıgın yoksa neden düşüyormuş hastanedekiler bişe demedi mi ona göre tedavisi neyse onu başlatırsın ya

M Mutluluk1515 karın agrısından hastaneye gittim ve yoldayken düşük gercklestı serum falan yaktılar bir sürü seylerde gene düştü bebgim olmadı
Cnm eğer bi kromozom bozukluğu var ise bebek tutunamayıp düşüyor. 4 ay önce benim de başımdan geçti. İlk hamileligimdi beta hcg degeri yükselmedi 5. Haftada düşük yaptım. İlk başlarda bende çok kötü zamanlar geçirdim. Kendinizi hazır hossettiginizde tekrar deneyin. Allah sağlıklı bebisler nasip etsin hepimize

Benım adetimin altıncı günü bugün bu ay ilk defa denıyorum ovulasyon testını resmî yukledım bu ne demek oluyor kızlar daha var degilmi yumurtalamaya

Eklentiler

• IMG_2449.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…