Ovulasyon testi almadim ben bu ayda hamile kalamazsam gelecek ay alacam. En azindan yumurtlama günümden emin olurumRica edeeim ama testte iki cizgide kırmızı olacak aynı böyle bak fotosunu atıyorum.ertesi gün bi daha yap silik olacak o zaman ilişki yaşa :)
Eki Görüntüle 1935608 Kızlar Merhaba
Bende ilk kez ovulasyon testi kullanmaya başladım. İlk testi salı günü yani yaptım hafif silikti. 2. Testi çarşamba günü yaptım daha koyuydu ve ilişkiye girdik. Perşembe günü yaptığım testte yine hafif silik çıktı dün ve bugün yaptığımda çok silik çizgi çıktı. Sizce devam etmeliyim test yapmaya. Ve testte köyü çizgiyi gördükten sonra ertesi günü mu ilişkiye girmeliyim yoksa aynı günde olur mu?
Canim bende öyle yapiyorum adetim bitince bir gün durup bir gün ilişkiye giriyoruz ama yinede emin olmak için diğer ay alacam testten,Sağol bilgi verdigin için :)Canım internette gitti gidiyordan al adetin bittikten hemen sonra başla diğer adet tarihinin başına kadar koyu cizgiyi gmrdüğünün ertesi günü ilişki yaşa :) aslında mantık olarak adet bittikten sonra her iki günde bir ilişkiye girsekte olur o zaman yumurtalama tarihinide geçirmemiş oluruz .her gün ilişkiye girmek iyi değil çünkü spermler cok güçlü olmuyo en iyisi iki günde bir ilişkiye girmej
Amin inşallahRica ederim canım allahım en hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasıp etsin hepimize inşallahhh
Atmadım copede buraya atmyı denedım atamadım resmini hata verıyoDnz1234 canım merhaba. Adetim 7 gin gecti iste hamilelik testinde de silik çizgi varsa bence git bi kan testi verdir. 3 tane düşüğün olmuş allah korusun varsa da buna zarar gelmesin . O gelen kahve rengi leke de bebeğim yerleşme kanaması olabilir canım gebelik testini çöpe atmadıysan fotografını atar mısın ?
İnşallah tutar tatlım inşallahbende ovulasyon testi deniyorum bu ay 5 gun once hsg cektirdim bakalim ihtimaller yuksekmis ama batv19 unda bekleyip gorucem
Cnm eğer bi kromozom bozukluğu var ise bebek tutunamayıp düşüyor. 4 ay önce benim de başımdan geçti. İlk hamileligimdi beta hcg degeri yükselmedi 5. Haftada düşük yaptım. İlk başlarda bende çok kötü zamanlar geçirdim. Kendinizi hazır hossettiginizde tekrar deneyin. Allah sağlıklı bebisler nasip etsin hepimizeM Mutluluk1515 karın agrısından hastaneye gittim ve yoldayken düşük gercklestı serum falan yaktılar bir sürü seylerde gene düştü bebgim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?