Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Çok sagolun kızlar moral kaynagısınız eşim şimdi moralim yerine gelsin diye arana sürdürcek bana oda cok üzüldü

Çok sagolun kızlar moral kaynagısınız eşim şimdi moralim yerine gelsin diye arana sürdürcek bana oda cok üzüldü
Gidin bi tatlı yiyin :))) canım inanki burda ki insanlarin çoğu senin yaşadığın şeyi her ay yasiolar bende öyle artık labratuwardaki kizlardan utandigim için kan tahlili bile vermek istemiodum okadar alistilarki beni gormeye ve sonundaki hayal kirikligina (

doğru söyöüyosun canım ne bilim ben test öyle pozitif cıkınca dedım kanda pozıtıf heralde ama nerdeeee :) ama daha önümüzde 8 gün var kırmızılar görmeden üzülmek yok

doğru söyöüyosun canım ne bilim ben test öyle pozitif cıkınca dedım kanda pozıtıf heralde ama nerdeeee :) ama daha önümüzde 8 gün var kırmızılar görmeden üzülmek yok
Tabiki yokkkkkk ... olmasa bile önümüzde ki aya bakicaz iyi beslenip kocisleri iyi beslicez sağlıklı sağlıkli hamile kalıp bebislerimizi büyütcez moralsizlik herseye engel hamile kalmaya bile...

Bat mı 4-6 ocak arası? Kız sen hamilesin demedi deme. Testin bi fotosunu at bakim ovünün.
çöpe attım canım testleri Gunnes1927 .ama saniyesinde controlden daha koyuydu test cizgisi.iki gün böyle surdu (2-3 ocak)sonra silikleşmeye başaladı.bence gec yumurtlama oldu.ama ben o dönem bu olayı hamılelıge verdıgımden calısmadım da. evet adet beklediğim tarihler 4- 6 ocak arası idi. 4 ocakta kan testı yaptırdım negatıftı

koyu cizgiyi gordun mu gun asırı ya da her gun calıssan ıyı olur canım

Evet doğru söylüyosun rabbim hayırlısını versin inşallah kızlar :)
M Mutluluk1515 canım cok erken yapmıssın testleri ya .ama haklısın merakımıza yenılıyoruz her ay .umudunu kaybetme asla ama cok da kafaya takma bu durumun baslıca sebebı stres.O ol dedıgınde olacak ıstersek her gece calısalım. genelde uzmanlar adet gecmeden hıcbır test yapmayın dıyorlar ama dayanabılene.:) neyse guzelım aynı husranı ben de yasadıgımdan senı cok ıyı anlıyorum.bıraz daha sabredıcez nazlı cocuklarımız ıcın ınsallah:):)

ınsallah oyledır canım:) senın de az kaldı adetıne ınsallah guzel mutlu haberler verırız bırbırımzee:)

Hanımlar çift cizgi oldu şimdi 2 gün deniycez dimi ay çok heyecanlandım hayirlisiyla insallah tutar

Kizlar bende hamile kalmak istiyorum adet tarihim bittiğinden beri yani 8 10 11 12 ve 14. Günler iliskiye girdik dün yani 16.gündü ateşim akıntim ve kasiklarimda agri vardi kesin yumurtlama günumdü ilişkiye giremedik eşim hasta olduğu icin bugun akıntim yok ama ilişkiye girsek şansimiz yüksekmi cevaplarinizi bekliyorum

Genellikle 12 13 14 15 sen yine de dene geç yumurta oluşumu olabilir belli olmaz

Bende dün yaptım iki gün üst üste kopkoyu idi dün akşam silik çıktı adetime 7 gün var bende ne olur ne olmaz diye iki gecedir çalışıyorum saç kuru kalmıyo :) bu akşamda çalışcam :)

Merhaba kızlar bende bu ay ilk defa ovulasyon testı kullanıcam cok ıstıyorum ınsallah bu ay olur bugün adetımın beşinci günü hala adet görüyorum bıttıgı gibi başlayacam inşallah

Bende dün yaptım iki gün üst üste kopkoyu idi dün akşam silik çıktı adetime 7 gün var bende ne olur ne olmaz diye iki gecedir çalışıyorum saç kuru kalmıyo :) bu akşamda çalışcam :)
Yumurtlama gününden sonraki günlerde ilişkiye girmek hamilelik şansini arttirir demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…