Eki Görüntüle 1935608 Kızlar Merhaba
Bende ilk kez ovulasyon testi kullanmaya başladım. İlk testi salı günü yani yaptım hafif silikti. 2. Testi çarşamba günü yaptım daha koyuydu ve ilişkiye girdik. Perşembe günü yaptığım testte yine hafif silik çıktı dün ve bugün yaptığımda çok silik çizgi çıktı. Sizce devam etmeliyim test yapmaya. Ve testte köyü çizgiyi gördükten sonra ertesi günü mu ilişkiye girmeliyim yoksa aynı günde olur mu?
Bittikten 2 gün sonra başla bence çünkü hemen yumurtlama olmuyor boşa gitmesin benim fikrimce. Adet günü dahil 12. Günde falan başlıyor yumurtlama.Merhaba kızlar bende bu ay ilk defa ovulasyon testı kullanıcam cok ıstıyorum ınsallah bu ay olur bugün adetımın beşinci günü hala adet görüyorum bıttıgı gibi başlayacam inşallah
İnşallahAllahın izni ile inşallah bu ay hepimiz tuttururuz kızlar
İnşallahAllahın izni ile inşallah bu ay hepimiz tuttururuz kızlar
Bende 5 aylik evliyim 5 aydir istiyoruz bebek bu ayda çalışmalar yoğun. inşallah bu ay bebiş haberlerini alirizbende öyle yapmayı düşünüyorum cok heyecanlıyım ama stres yapıyorum evliligimin 4. Ayı ılk ay korunduk sonra vaZgectık bebek olsun dedık üç aydırda olmuyor buay ovulasyon deneyeyım dedım kaynanam da illa bebek istiyor bende istiyorum ama çünkü ailem manısada ben istanbula gelın geldım yanlızım kımsemeyok
Bat mı 4-6 ocak arası? Kız sen hamilesin demedi deme. Testin bi fotosunu at bakim ovünün.
Gunnes1927 canım ya sabahtan berı aklımdasın hamılesın dedınya bana senın de mı boyle seyler basına geldı
:):)
hmm ama benım testler sılıklesmeye basladı bırkac gun sonraBenim ovülasyon testlerimi kuzenimde denedik regline 4 gün vardı ( ama sırf meraktan ) ikiside cok koyu çıktı dalga gectim yumurtuyosun kız diye ( geç yumurtlama oldu sandım ) sonra yanına bikaç tane aldı testlerden 2 gün üst üste yaptı baktı hala koyu.
Bende burda okumuştum gebe olabilirsin bi test yap dedim yaptı hamileymiş ondan koyu çıkıyormuş
hmm ama benım testler sılıklesmeye basladı bırkac gun sonra
Ozaman seninki yumurtlamaymis canım[/QUOevet ben de oyle düşünmüştüm
Bende 5 aylik evliyim 5 aydir istiyoruz bebek bu ayda çalışmalar yoğun. inşallah bu ay bebiş haberlerini aliriz
Evet canım ovulasyon testinde kırmızıyı gördüğünün ertesi gecesi çalışmaya başla :)Yumurtlama gününden sonraki günlerde ilişkiye girmek hamilelik şansini arttirir demi
Teşekkürler :)Evet canım ovulasyon testinde kırmızıyı gördüğünün ertesi gecesi çalışmaya başla :)
Rica edeeim ama testte iki cizgide kırmızı olacak aynı böyle bak fotosunu atıyorum.ertesi gün bi daha yap silik olacak o zaman ilişki yaşa :)Teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?