Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

M Mutluluk1515 karın agrısından hastaneye gittim ve yoldayken düşük gercklestı serum falan yaktılar bir sürü seylerde gene düştü bebgim olmadı
D Dnz12345 canım benım cok gecmıs olsun o kadar uzuldum kı.. benım dusuk olmasa da ben de bebegımı kaybettım karnımda senın neler yasadıgını anlıyorum. Rabbım sana sabır versın.cok cok gecmıs olsun. ıyı arastır ve kendını guzel bı doktora emanet et canım tum kontrollerın yapılsın belkı kan sulandırıcıya falan ıhtıyacın vardır. ınsallah tez vakıtte guzel haberler ver bızee

M Mutluluk1515 yok canım gelen gec yumurtladıgım ıcn test de yapmadım ama goguslerım sıs ve agrıyor.ara ara kasıgıma ıgne batıyor gıbı oluyor. bı de mıdem kotu ama ıhtımal vermek ıstemıyorum sen nasılsın

M mlkmlk123 canım bende 5 gün var işte beklıyorum. Cok enterasan bi durum var her ay 10 gün öncesinde ağrıyan göğüslerim bu ay ağrımıyo anlamadım gitti. Bu ay hamile değilsen daha kendimi dinlemicem zaten akışına bırakcam. Sen bi test yapsana ya idrarda belkı çıkar :)

@ mutluluk1515 ben de vucudumun bana oyun oynadıgını dusundugumden yapmıyorum test. psıkolojık olabılır yanı. bı de yorumlardan okuyorum .adet bır hafta gecınce negatf cıkıyor test 10. gun gecınce pozıtıfe donuyor. benım daha 3 gun oldu gecelı. hesapla kıtapla da olmuyor bu ısler once ALLAH nasıp edecek kı bız gorelım.otekı turlu hesapladıkca ınsanın psıkoljısı bozluyor.

Aynen öyle canım hayırlıaı allahtan bakalım benım kuzenımın aderi gectikten 5 gün sonra yapmıstı cıkmıstı senın daha önce hiç aderin gecikiyomuydu

bır ıkı gun oynuyordu canım önce ya da sonra . ama arada kahverengi pembe akıntı olması benı sasrttı. sonra adete 3-4 gun kala ovulasyon testının pozıtıf cıkması var. eger o yumurtlamsaysa akıntı neden oldu. akıntıda yumurtlama olduysa ovulasyon neden koyu cıktı kafamda delı sorular cunku akıntı ıle ovulasyon testı arasında 7-8 gun var.

Ya vucudumuz bize cok pis oyun oynuyo yada biz fazla pimpirikliyiz anlamadım gitti :) bu ay ne gibi süprizle karşılaşcaz acaba :)

son bir tane kaldı ama su ıcmeden duramıyyorum kı yapayım yarın dısarda olacagım yarın yapabılırım ınsallah:) sen ypıyor musun ovulasyon her gun?

Ya vucudumuz bize cok pis oyun oynuyo yada biz fazla pimpirikliyiz anlamadım gitti :) bu ay ne gibi süprizle karşılaşcaz acaba :)
aynen oyle dıyorum ya gecen ay 3 kez kan testı yaptırdım. ınanamadım olmadıgına bu ay da olmasın oyle dıye beklıyorum. regl olursam zaten dogru doktora gıdıcem.

Eğer ikinizde bu ay hamile kalırsak doğumlarımız beraber olcak :) inşallah varsa bebeklerimiz hamilelik sürecinde de yazısalım senınle olur mu :) M mlkmlk123

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…