- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
bi iki güne koyu olur canım aynı degıl kontrol cızgısiyle ya aynı olacak ya daha koyu o zaman pozitif oluyoKımse yokmu resmimi yorumlayacak
Anladım tamam canım teşekkür ederim
Anladım teşekkür ederimbi iki güne koyu olur canım aynı degıl kontrol cızgısiyle ya aynı olacak ya daha koyu o zaman pozitif oluyo
D Dnz12345 canım benım cok gecmıs olsun o kadar uzuldum kı.. benım dusuk olmasa da ben de bebegımı kaybettım karnımda senın neler yasadıgını anlıyorum. Rabbım sana sabır versın.cok cok gecmıs olsun. ıyı arastır ve kendını guzel bı doktora emanet et canım tum kontrollerın yapılsın belkı kan sulandırıcıya falan ıhtıyacın vardır. ınsallah tez vakıtte guzel haberler ver bızeeM Mutluluk1515 karın agrısından hastaneye gittim ve yoldayken düşük gercklestı serum falan yaktılar bir sürü seylerde gene düştü bebgim olmadı
aynen oyle dıyorum ya gecen ay 3 kez kan testı yaptırdım. ınanamadım olmadıgına bu ay da olmasın oyle dıye beklıyorum. regl olursam zaten dogru doktora gıdıcem.Ya vucudumuz bize cok pis oyun oynuyo yada biz fazla pimpirikliyiz anlamadım gitti :) bu ay ne gibi süprizle karşılaşcaz acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?