- 13 Aralık 2016
- 582
- 168
- 18
- 34
İnşallah bebeğim inşallah bugun mu gittin doktora :)doktor 2 yumurtan var iyi degelerdindir dedi insaallah ikizide tutar
insaallah canim soyleee tosun gibi bebelerimiz olsuun yaaa :)ınsallah canlar ınsallah:):) bol bol dua edelım bırbırımze de
gectı canım bu sabah test yaptım negatıf cıktı
aman neden uzuluyorsun kız Allah evladın da hayırlısını versın. ne kadarlık evlısının canım sen?ayyy bugun isyerinde kadinin bitanesi kadin doguma gittim diy3 yeni hamilesin galiba cocuklari daha igreniceksin dedi hayir degilim derken o kadar uzuldum kiM Mutluluk1515
üzülme bebeğim belki kadının içine doğdu bebişin olacağı :)ayyy bugun isyerinde kadinin bitanesi kadin doguma gittim diy3 yeni hamilesin galiba cocuklari daha igreniceksin dedi hayir degilim derken o kadar uzuldum kiM Mutluluk1515
Bitanem sende benım gibi gec yumurtalama oldun ya belkıde bebişin sana tutunmaya calısıyo geç döllenme oluyo ondan negatif görünebilir :) teste iyice bakıyorsun dimi silik felan hiç bişe mi yoksabır degıl de negatıf gormekten korkuyorum dıyelım. gercı korkununda ecele faydası yok yıne negatıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?