Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

aslında ıkı ay once doktora gıtmıstım.hıcbır sey yok demıstı. bu ay olusmus olabılır mı bılmıyorum. regl ı beklıyorum olsam 3, gunu gıdıp prolaktınıme de baktırıcam.
Bnde ağustosta gtmştm hiç bşy yoktu geçen ay pat dye pkos deynce moralim bozuldu bi gecikmeyle mi olur fln dedm de bu sefer de erkn getrdi heralde. Ya da bnm testler çatlamadan sonrasını gösteriyo

Bnde ağustosta gtmştm hiç bşy yoktu geçen ay pat dye pkos deynce moralim bozuldu bi gecikmeyle mi olur fln dedm de bu sefer de erkn getrdi heralde. Ya da bnm testler çatlamadan sonrasını gösteriyo
demekkı pat dıye olabılıyor he.. o zaman ben de gıdeyım cunku boyle bekledıkce gercekten cok can sıkıyor. 5 yıl once bende olmustu pko tedavıyle gectı acaba tekrar mı edıyor .

Kız karda durmuyom ki çalıştıgım yer sıcacık bi servise binerken inerken dışarıyı görüyorum

oy kuzum galına dusmeyle alakalı sana bır sey olmasın canım ıncıtmıs olmaa.bebege eger warsa b sey olmaz ınsallah olsa zaten kanama olur lekelenme olur . benım de bugun tekrar akıntım basladı beyaz sumuksu ve sureklı ıslak hıssedıyorum ha hasta oldum ha olacagım gıbı. goguslerım de sıs ve damarlar cok bellı

Canlar bugün pembe şu gibi akıntim oluyo adetime 12 gün acaba neden oluyor bilen varmı . Çift çizgiyi degerlendirmistim onla alakası olabilir mi sizce ?

Canlar bugün pembe şu gibi akıntim oluyo adetime 12 gün acaba neden oluyor bilen varmı . Çift çizgiyi degerlendirmistim onla alakası olabilir mi sizce ?
valla canim bende ovulasyon bitti akintim bitti demistim bugun gene deli gibi akinti gelmis bende neden oldugunu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…