canım sen de bır arastır ıstersen ama ben yumurtlamadan sonrakı 14. gun regl gelır dıye bılıyorum
Bnde ağustosta gtmştm hiç bşy yoktu geçen ay pat dye pkos deynce moralim bozuldu bi gecikmeyle mi olur fln dedm de bu sefer de erkn getrdi heralde. Ya da bnm testler çatlamadan sonrasını gösteriyoaslında ıkı ay once doktora gıtmıstım.hıcbır sey yok demıstı. bu ay olusmus olabılır mı bılmıyorum. regl ı beklıyorum olsam 3, gunu gıdıp prolaktınıme de baktırıcam.
demekkı pat dıye olabılıyor he.. o zaman ben de gıdeyım cunku boyle bekledıkce gercekten cok can sıkıyor. 5 yıl once bende olmustu pko tedavıyle gectı acaba tekrar mı edıyor .Bnde ağustosta gtmştm hiç bşy yoktu geçen ay pat dye pkos deynce moralim bozuldu bi gecikmeyle mi olur fln dedm de bu sefer de erkn getrdi heralde. Ya da bnm testler çatlamadan sonrasını gösteriyo
pekı sana pko dıyınce tedavı olarak ne verdı.Bnde ağustosta gtmştm hiç bşy yoktu geçen ay pat dye pkos deynce moralim bozuldu bi gecikmeyle mi olur fln dedm de bu sefer de erkn getrdi heralde. Ya da bnm testler çatlamadan sonrasını gösteriyo
evet canim oyleymis insaallah olmayizda bebisler gelir yaaacanım sen de bır arastır ıstersen ama ben yumurtlamadan sonrakı 14. gun regl gelır dıye bılıyorum
ınsallah canım benım ınsallah hayırlı vakıtte:)evet canim oyleymis insaallah olmayizda bebisler gelir yaaa
Yeni gördm cnm msj k bkma bna insülin direnci için glikofen verdi onu kullanyrm bşka bşy vermedi cnmpekı sana pko dıyınce tedavı olarak ne verdı.chagiless
peki ayaklarin usuyormu yani o onemli canim ama eger bebis tuttuyasada oyle hemen dusmez yaa bozma moraliniKız karda durmuyom ki çalıştıgım yer sıcacık bi servise binerken inerken dışarıyı görüyorum
allah allah bebege birsey olmamistirda sen iyi oldaYok üşümüyo tatlım ama ayagımı kaldıramıyorum tuvaletimi zor yaptım
valla canim bende ovulasyon bitti akintim bitti demistim bugun gene deli gibi akinti gelmis bende neden oldugunu bilmiyorumCanlar bugün pembe şu gibi akıntim oluyo adetime 12 gün acaba neden oluyor bilen varmı . Çift çizgiyi degerlendirmistim onla alakası olabilir mi sizce ?
insallah bebis vardirda agriya siziya raziyim ben yaaaBenden de bu ay geldi ama bilmiyorum canım bakıp görcez artık bende 3 gün raporluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?