- 13 Aralık 2016
- 582
- 168
- 18
- 34
ınsallah canım hayırlısı olur ınsallah:)Üzülme canım rabbim ol dediğinde olur sıkma canını kaç tane insan var adeti gectikten 20 gün sonra öğrenen inşallah senınkıde öyledir :)
uzulme canim yaaa belki daha cikmamistir idrarda biraz daha bekle bakalimınsallah canım hayırlısı olur ınsallah:)
yy insaallah oyledir canim icine dogmusturda demistir ben 15 aylik evliyim cnmÜzülme tatlım benım belkı kadının içine
üzülme bebeğim belki kadının içine doğdu bebişin olacağı :)
canım benım annem bana hamıle kaldıgında karda oynamıs, kaplıcaya bıle gıtmmıs nasıp olduktan sonra hıc kafana takma :)İnşallah benımde kaldı dört günümm bugun karda kaydım düştüm o kadar korktum ki.
M Mutluluk1515 ıkımızde gec yumurtladıgımız ıcın soyluyorum.yumurtladıktan +14 gun sonra regl beklmemız gerekıyor. mesela ben ovulalasyonda 2,1,2017 de gordum pozıtıfı dolayısıyla 16,01 de beklemem lazım reglı. ama can sıkıcı olan dongu neden duzensızAyy inşallah dedğin gibidir yaa
benım akıntılar basladıktan sonra neredeyse 1 hafta sonra cıft cızgı cıktı canım. bunyeyle mı alakalı bılmıyorum. ama 14. gun regl olman tuhaf cıddenAy kızlar bnm 12. Gün geldi ovi akıntısı o gün değil ertesi gün çift çizgi çıktı bugün akıntının 14. Günü regl oldum neden o gün çıkmadı szce
Çift çizgi yumurtlama dmk ztn ondan snra 14. Gün olmak gerekiyo yani test geç gösterdi hem de 27 günde regl olan bn 25. günde olmuş oldumbenım akıntılar basladıktan sonra neredeyse 1 hafta sonra cıft cızgı cıktı canım. bunyeyle mı alakalı bılmıyorum. ama 14. gun regl olman tuhaf cıdden
1 hafta snra çift çizgi çıktı dyosun ya ondan sonra 14. Gün mü geldi regl cnm snn? İlaç kullanyrm ondan da olabilir ama 10 gündr kasık ağrım var her an glck gbydi kırdı demekki direnci ilaçsımdı anladım canım 2 -3 gunluk oynamalar normal karsılanıyor genelde mevsımsel, strese baglı vb olabılır dıyordu doktorum.
yok canım 27. gune denk geldı cıft cızgı .yanı gec yumurtlama oldu .hala regl yok tatlım 4 gun gectı olmam gereken tarıhı. ben de gec yumurtlmaya baglıyorum. ama yıne de test yaptım negatıf cıktı.1 hafta snra çift çizgi çıktı dyosun ya ondan sonra 14. Gün mü geldi regl cnm snn? İlaç kullanyrm ondan da olabilir ama 10 gündr kasık ağrım var her an glck gbydi kırdı demekki direnci ilaç
Çok geçe kalmış pkos mu var ki cnm bnm ilk deda geçn ay gecikmem oldu pkos dedi insülin direnci de olunca ilaç verdi 27 gün siklus 25 oldu bu ay işte 27 günden 14. Gün saydın ondan sonra mı 4 gün geçtiyok canım 27. gune denk geldı cıft cızgı .yanı gec yumurtlama oldu .hala regl yok tatlım 4 gun gectı olmam gereken tarıhı. ben de gec yumurtlmaya baglıyorum. ama yıne de test yaptım negatıf cıktı.
aslında ıkı ay once doktora gıtmıstım.hıcbır sey yok demıstı. bu ay olusmus olabılır mı bılmıyorum. regl ı beklıyorum olsam 3, gunu gıdıp prolaktınıme de baktırıcam. hayır yumurtlamadan sonrakı 14 . gunum degıl. bekledıgım adet gectı 4 gunÇok geçe kalmış pkos mu var ki cnm bnm ilk deda geçn ay gecikmem oldu pkos dedi insülin direnci de olunca ilaç verdi 27 gün siklus 25 oldu bu ay işte 27 günden 14. Gün saydın ondan sonra mı 4 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?