- 13 Aralık 2016
- 582
- 168
- 18
- 34
Bugün lekelenmem oldu ve bitti aklıma geliyor birşeyler ama umitlenmek istemiyorum. Kasiklarim öyle ağrıyor ki. 12 gün var benimde adetime hayırlısıyla bu ay insallah tutarKızlar neler yaptınız? Var mı bu konuda hamile kaldığını öğrenen. Bir ay daha bitmek üzere regl e son 10 gün ve yine gereksiz bir merakne olacak bizim bu hallerimiz.
İnşallah canım benim ya. Bu ayda dua ederek gün saymaya başlayalım öyleyse. Valla ben bu ay ovulasyon falan takip etmedim akışına bırakmak istedim. Ama 4444 Salavatı Tefriciye duası var biliyorsunuzdur ona başladım. Dilerseniz boş boş beklemek yerine hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız için dua edelim. Ve birbirimize destek olalım. Liste yapıp hergün biri için okuyup bitirebiliriz hızlıca.Bugün lekelenmem oldu ve bitti aklıma geliyor birşeyler ama umitlenmek istemiyorum. Kasiklarim öyle ağrıyor ki. 12 gün var benimde adetime hayırlısıyla bu ay insallah tutar
Adet gecikmeden yaptırma bence kuzum. Çünkü öyle çok alışıyorsun ki sürekli test yaptığında negatif çıkmasına ve çok büyük bir hayal kırıklığı oluyor. Bekle 2 3 gun geçsin adetin öyle yap. İnşallah hayırlı haberler alırsın da bizde mutluluğunu paylaşmış oluruz.Son 3 gün :) eğer adet olmazsam direk test yaptırıcam :)
Kesinlikle. Herkes hemfikir olursa benimle konunun ilk mesajında listeyi oluşturalım. Ve sırayla hergün bir arkadaşımız için bu duayı okuyalım. Birbirimiz için temiz kalp ve ağızla etmiş oluruz duamızıİnşallah canım benım inşallah tefriciye duasıda cok iyi fikir aslında :)
Ovulasyon yumurtanin catladigi günü verir değerlendir dua et Rabbim inşallah nasip eder. Bnde bekliyorum çift çizgiyi değerlendirdim. Bakalım.Bende bu ay ovulasyon testi kullanıcam umarım işe yarar
hatmine basladim bide her gun 1 yasin okuyorumİnşallah canım benim ya. Bu ayda dua ederek gün saymaya başlayalım öyleyse. Valla ben bu ay ovulasyon falan takip etmedim akışına bırakmak istedim. Ama 4444 Salavatı Tefriciye duası var biliyorsunuzdur ona başladım. Dilerseniz boş boş beklemek yerine hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız için dua edelim. Ve birbirimize destek olalım. Liste yapıp hergün biri için okuyup bitirebiliriz hızlıca.
aaa senin 5 gun yokmuydu canim
Hiçbişey hissediyomusun peki cnmYok canım 2 gün bat 14 ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?