Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

İnşallah canım kasıgımda agrıyo dün akşamdan beri akşam be olur ne olmaz diye testte yaptılat negatif cıktı ama idrardan baktı

Kızlar neler yaptınız? Var mı bu konuda hamile kaldığını öğrenen. Bir ay daha bitmek üzere regl e son 10 gün ve yine gereksiz bir merak ne olacak bizim bu hallerimiz.

Kızlar neler yaptınız? Var mı bu konuda hamile kaldığını öğrenen. Bir ay daha bitmek üzere regl e son 10 gün ve yine gereksiz bir merak ne olacak bizim bu hallerimiz.
Bugün lekelenmem oldu ve bitti aklıma geliyor birşeyler ama umitlenmek istemiyorum. Kasiklarim öyle ağrıyor ki. 12 gün var benimde adetime hayırlısıyla bu ay insallah tutar

Bugün lekelenmem oldu ve bitti aklıma geliyor birşeyler ama umitlenmek istemiyorum. Kasiklarim öyle ağrıyor ki. 12 gün var benimde adetime hayırlısıyla bu ay insallah tutar
İnşallah canım benim ya. Bu ayda dua ederek gün saymaya başlayalım öyleyse. Valla ben bu ay ovulasyon falan takip etmedim akışına bırakmak istedim. Ama 4444 Salavatı Tefriciye duası var biliyorsunuzdur ona başladım. Dilerseniz boş boş beklemek yerine hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız için dua edelim. Ve birbirimize destek olalım. Liste yapıp hergün biri için okuyup bitirebiliriz hızlıca.

Son 3 gün :) eğer adet olmazsam direk test yaptırıcam :)
Adet gecikmeden yaptırma bence kuzum. Çünkü öyle çok alışıyorsun ki sürekli test yaptığında negatif çıkmasına ve çok büyük bir hayal kırıklığı oluyor. Bekle 2 3 gun geçsin adetin öyle yap. İnşallah hayırlı haberler alırsın da bizde mutluluğunu paylaşmış oluruz.

İnşallah canım benım inşallah tefriciye duasıda cok iyi fikir aslında :)
Kesinlikle. Herkes hemfikir olursa benimle konunun ilk mesajında listeyi oluşturalım. Ve sırayla hergün bir arkadaşımız için bu duayı okuyalım. Birbirimiz için temiz kalp ve ağızla etmiş oluruz duamızı

ben de sızlerden haber beklıyorum her gun bakıyorum konuya :)) ben hala regl olmadım ama gec yumurtlamama baglıyorum o yuzden de umıtlenmek ıstemıyorum. hatta yarın fırsat bulursam doktora gıtmeyı bıle dusnuyorum kıst mı olustu acaba dıye

ınsalllah canım ama cok da ovulasyona bel baglamamak lazım. Rabbım hayırlı vakıtte nasıp etsın ınsallah sıze de herkese de.

Kızlar halsizlikten ayağa kalkamiyorum uykum var sabah 7 de uyandım şimdi gözlerimi açamıyorum. Midem bi tuhaf bu kadar erken belirti olamaz dimi daha 10 gün var neredeyse adetime. Gerçi 8 gün kala öğrenen bile var ama yine de kendimi adapte etmek istemiyorum.. duygularım birbirine girdi.

bende kuran
hatmine basladim bide her gun 1 yasin okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…