Anladim canım umarım bu ay güzel şeyler olur hepimiz içinEvet canım 2 gün ust uste aynı saatte yaptım koyu çıktı.
İnş canım. Ovu. Testi dimi? Nasıl çıkıyorAnladim canım umarım bu ay güzel şeyler olur hepimiz içinbende testlere başladım.
Bisey sornqk ostiyorum benim.adetim 30 gunde bir oluyor yani kasimin 18 adet tarhimin ilk gunu esimle birlesme tqm araligin 1 de oldu yani tam 14 gun ovulasyon takviminde 4 aralik gosteriyor sizce hamile kalma ohtimal kac olur yardimci olurmusunuzBeen :) bugün yumurtladim daha dün ve bugünü değerlendirdik 3-4 günü daha değerlendirip beklemeye çekilcem. Normalde bat 11 i ama 1 hafta geç yumurtlayinca 18 ine kaydı:) gönlümüze gore olur ins
kisiden kisiye degisyor boyle seyler ama tam ovulasyon gunune kadar yasar mi spermler orasi tartisilir ama ihtimal dusuk gibi hayirlisi Allah'tanBisey sornqk ostiyorum benim.adetim 30 gunde bir oluyor yani kasimin 18 adet tarhimin ilk gunu esimle birlesme tqm araligin 1 de oldu yani tam 14 gun ovulasyon takviminde 4 aralik gosteriyor sizce hamile kalma ohtimal kac olur yardimci olurmusunuz
Benim normalde 11 iydi ama 1 hafta geç yumurtlayinca 18 ine kaydı canim
Ovulasyon kişiden kişiye değişiyor 3-4 gün erken yada geç yumurtlama olabiliyor her ay gününde yumurtlama olmuyor. ovulasyon testi ile yumurtmanizi takip etmenizi tavsiye ederim. Çok sağlıklı spermler 3-4 gün vücutta yaşarmış ama tutar mı bilmiyorum. Hakkinizda hayırlısı olduBisey sornqk ostiyorum benim.adetim 30 gunde bir oluyor yani kasimin 18 adet tarhimin ilk gunu esimle birlesme tqm araligin 1 de oldu yani tam 14 gun ovulasyon takviminde 4 aralik gosteriyor sizce hamile kalma ohtimal kac olur yardimci olurmusunuz
50 kiloyum pco yok. Normalde 18-19. Gün yumurtlardim bu ay oldu ilk defaanladım polikistik over vs var mı
geç yumurtlama ilk kez mi oldu
kilon nasıl
Aşkıncım şimdi senin bat değişiyor mu o zmn?50 kiloyum pco yok. Normalde 18-19. Gün yumurtlardim bu ay oldu ilk defa
Peki iliski sonrasi yumurtlama aki kivaminda sivi oldu bende ve uzayan bir sivi bu yumurtlama olma ihtimalini arttirmazmi sizceOvulasyon kişiden kişiye değişiyor 3-4 gün erken yada geç yumurtlama olabiliyor her ay gününde yumurtlama olmuyor. ovulasyon testi ile yumurtmanizi takip etmenizi tavsiye ederim. Çok sağlıklı spermler 3-4 gün vücutta yaşarmış ama tutar mı bilmiyorum. Hakkinizda hayırlısı oldu
Evet canım bu pazar olcaktim geç yumurtlayinca haftaya pazar olcam. 1 hafta kaydı canım. Sen naptin?Aşkıncım şimdi senin bat değişiyor mu o zmn?
Akıntı konusunda hiç bilgim yok çünkü bende yumurtlama akıntısı denilen şekilde olmuyor testle anlıyorum yumurtlamamiPeki iliski sonrasi yumurtlama aki kivaminda sivi oldu bende ve uzayan bir sivi bu yumurtlama olma ihtimalini arttirmazmi sizce
Benim adetim bugün bitti .İncir kürüne başladım bakalım işe yarayacak mı?. Sogandan tiksindim. İnş. güzel hbrlerini alırız cnm.Evet canım bu pazar olcaktim geç yumurtlayinca haftaya pazar olcam. 1 hafta kaydı canım. Sen naptin?
Benim imkansız canım senin güzel haberlerini bekliyorumBenim adetim bugün bitti .İncir kürüne başladım bakalım işe yarayacak mı?. Sogandan tiksindim. İnş. güzel hbrlerini alırız cnm.
Öyle düşünme. Bence güzel sonuçlar çıkacak.Öyle deme canım olacak inş. Çok ayrıntılı muayene olmadım,subat tatilinde gidicem bakalım.Ben de ne sıkıntılar var Allah bilir
Hadi ya benimde tam aksine siliklesiyor. Pozitifi 1 ve 2 aralıkta gördüm değerlendirdik. Ben dayanamadım testlere devam edeyim istedim. Belki adete yakın koyulaşırsa hamileliği erken öğrenirim diye ama sanırım bu ayda olmadı .Yumurtlama dönemim geçti ama testler hala pozitif çıkıyor sizde böyle bir durum yaşayan var mı silikleşmesi gerekmiyor mu daha koyu çıkmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?