Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Benim de bugün 14. günüm internetten ovulasyon testi sipariş verdim bugün gelecek. gelir gelmez yapıcam ama yumurtlama günüm geçmiş olabilir. tam yumurtlama günü yapmayı düşünmüyordum zaten bir oğlum var ikincisinin kız olmasını dilediğim için yumurtlama öncesine getirmeye çalıştık. adet döngüm 27 gün dün yumurtlamanin gerçekleşmiş olması gerek aslında ama 2 gündür akıntım var ama spiral çıkaralı birkaç gün oldu kanamalı akıntı olduğu için anlayamıyorum. neyse hayırlısı olsun artık bu ay olmazsa gelecek ay daha planlı hareket ederim. herkesin gönlünce olsun

Benimde bat 8 aralık bu ay ilk defa göğüslerim ağrımıyor. Dünden beri kahverengi akıntım var birde ilk defa belim ağrıyor hamilelik olabilir mi acaba

Been :) bugün yumurtladim daha dün ve bugünü değerlendirdik 3-4 günü daha değerlendirip beklemeye çekilcem. Normalde bat 11 i ama 1 hafta geç yumurtlayinca 18 ine kaydı:) gönlümüze gore olur ins
Bisey sornqk ostiyorum benim.adetim 30 gunde bir oluyor yani kasimin 18 adet tarhimin ilk gunu esimle birlesme tqm araligin 1 de oldu yani tam 14 gun ovulasyon takviminde 4 aralik gosteriyor sizce hamile kalma ohtimal kac olur yardimci olurmusunuz

Bisey sornqk ostiyorum benim.adetim 30 gunde bir oluyor yani kasimin 18 adet tarhimin ilk gunu esimle birlesme tqm araligin 1 de oldu yani tam 14 gun ovulasyon takviminde 4 aralik gosteriyor sizce hamile kalma ohtimal kac olur yardimci olurmusunuz
kisiden kisiye degisyor boyle seyler ama tam ovulasyon gunune kadar yasar mi spermler orasi tartisilir ama ihtimal dusuk gibi hayirlisi Allah'tan

Ovulasyon kişiden kişiye değişiyor 3-4 gün erken yada geç yumurtlama olabiliyor her ay gününde yumurtlama olmuyor. ovulasyon testi ile yumurtmanizi takip etmenizi tavsiye ederim. Çok sağlıklı spermler 3-4 gün vücutta yaşarmış ama tutar mı bilmiyorum. Hakkinizda hayırlısı oldu

Peki iliski sonrasi yumurtlama aki kivaminda sivi oldu bende ve uzayan bir sivi bu yumurtlama olma ihtimalini arttirmazmi sizce

Evet canım bu pazar olcaktim geç yumurtlayinca haftaya pazar olcam. 1 hafta kaydı canım. Sen naptin?
Benim adetim bugün bitti .İncir kürüne başladım bakalım işe yarayacak mı?. Sogandan tiksindim. İnş. güzel hbrlerini alırız cnm.

Öyle deme canım olacak inş. Çok ayrıntılı muayene olmadım,subat tatilinde gidicem bakalım.Ben de ne sıkıntılar var Allah bilir

Yumurtlama dönemim geçti ama testler hala pozitif çıkıyor sizde böyle bir durum yaşayan var mı silikleşmesi gerekmiyor mu daha koyu çıkmaya başladı

Yumurtlama dönemim geçti ama testler hala pozitif çıkıyor sizde böyle bir durum yaşayan var mı silikleşmesi gerekmiyor mu daha koyu çıkmaya başladı
Hadi ya benimde tam aksine siliklesiyor. Pozitifi 1 ve 2 aralıkta gördüm değerlendirdik. Ben dayanamadım testlere devam edeyim istedim. Belki adete yakın koyulaşırsa hamileliği erken öğrenirim diye ama sanırım bu ayda olmadı .
http://hizliresim.com/Pn6M19

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…