valla canim bende tek cizgi gormekten cok sikildim aylardir rabbim hayirlisini versinde artik insanda ne sinir kaliyor ne birsey su hamile kalicam diyince hamile kalanlarabcok ozeniyorumKızlar ben geldim adetime çok az kaldı benim lekelenmeler batmalar devam ediyor. Bazen çok halsiz oluyorum bazen iyi. Allahım hayırlısıyla gelse şu zaman çok merak ediyorum. Düşünmemeye çalışıyorum. Hayırlısı ne ise o olsun Rabbim bize ne zaman vereceğini bilir. Test falanda yapmiyorum artık geçmeden günüm yapmiycam tek çizgi görmekten çok skldm. O yüzden tam net belli olsun istiyorum.
Çok iyi anlıyorum cnm. Hamile birini öğrenince diyorum ben niye olamıyorum. Sonra pişman oluyorum herseyin bi zamanı var saçmalama diyorum. Ama doktor hersey harika diyor e o zaman neden tutmuyor benim kafamı bu kurcaliyor. Hayırlısı 3 gün sonra bakalım nolcak.valla canim bende tek cizgi gormekten cok sikildim aylardir rabbim hayirlisini versinde artik insanda ne sinir kaliyor ne birsey su hamile kalicam diyince hamile kalanlarabcok ozeniyorum
sozde benim bu ay 2 kliteli yumurtam vardi deneyin dedi ama gene olmuyor gene olmuyorÇok iyi anlıyorum cnm. Hamile birini öğrenince diyorum ben niye olamıyorum. Sonra pişman oluyorum herseyin bi zamanı var saçmalama diyorum. Ama doktor hersey harika diyor e o zaman neden tutmuyor benim kafamı bu kurcaliyor. Hayırlısı 3 gün sonra bakalım nolcak.
Bazılari diyor ya en iyisi akışına bırakmak o ay hamile kalıyor insan ama onuda biz yapamıyoruzsozde benim bu ay 2 kliteli yumurtam vardi deneyin dedi ama gene olmuyor gene olmuyor
akisonada nasil birakiyorlar anlmyrm ztbBazılari diyor ya en iyisi akışına bırakmak o ay hamile kalıyor insan ama onuda biz yapamıyoruz
Olur tatlım olur sen umudunu yitirmedoktora gittim hsg cektirdim 3 ay daha bekle sonra gel dedi 15 aydir kac tane doktora gittim
insaallah canimmmOlur tatlım olur sen umudunu yitirme
Daha adet olmadın nerden biliyson olmadığını az sabret ve dua et şükret bol bol istan etme bu rabbımın bize sınavısozde benim bu ay 2 kliteli yumurtam vardi deneyin dedi ama gene olmuyor gene olmuyor
icime doguyor canim dedikleri gibi gec yumurtlayinca gec adet oluyorsak 2 gunum var sonra adet olucam aslinda bebek konusuna biraz ara vermek istiyorum ama doktorun dediklerinden sonra biran once olsun istiyorum o brni yilratiyorDaha adet olmadın nerden biliyson olmadığını az sabret ve dua et şükret bol bol istan etme bu rabbımın bize sınavı
Doktor ne dedi ki cnmicime doguyor canim dedikleri gibi gec yumurtlayinca gec adet oluyorsak 2 gunum var sonra adet olucam aslinda bebek konusuna biraz ara vermek istiyorum ama doktorun dediklerinden sonra biran once olsun istiyorum o brni yilratiyor
erken menopoz canim amh degerim cok dusuk cikti normalden daha az yumurta uretiyorumDoktor ne dedi ki cnm
bunun ustunede bide olmadikca daha sinir oluyorum ve bulundugun sehirde ailemdeb hic kimse yok cok yalnizim buda beni yipratiyorerken menopoz canim amh degerim cok dusuk cikti normalden daha az yumurta uretiyorum
Yaş kaç cnm.bunun ustunede bide olmadikca daha sinir oluyorum ve bulundugun sehirde ailemdeb hic kimse yok cok yalnizim buda beni yipratiyor
25 kuzumYaş kaç cnm.
Töbe bu yaşta ne menepozu. Tek doktora mi gittin cnm.25 kuzum
daha onceki gittigim doktorbirsey dememisti bu doktr yumurtalarimi saydi cok az dedi birbtest yapalim bakalim belki donemsel olabilir dedi testte degerin 1 yada 1.2 olmasi gerekirken benimde 0.34 cikti canimTöbe bu yaşta ne menepozu. Tek doktora mi gittin cnm.
Anladım cnm hayırlısıyla inşallah sanada nasip eder Rabbim hepimize nasip eder. Bebek evin neşesidaha onceki gittigim doktorbirsey dememisti bu doktr yumurtalarimi saydi cok az dedi birbtest yapalim bakalim belki donemsel olabilir dedi testte degerin 1 yada 1.2 olmasi gerekirken benimde 0.34 cikti canim
aynen canim insaallah cumlemize nasil ederAnladım cnm hayırlısıyla inşallah sanada nasip eder Rabbim hepimize nasip eder. Bebek evin neşesi
hayirlisi olsun canim ne diyelim 2 gun sonrada benim gelicek :)Kızlar bende kirmizilar geldi maalesef ki. Bu ayda nasip değilmiş demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?