Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

valla canim bende tek cizgi gormekten cok sikildim aylardir rabbim hayirlisini versinde artik insanda ne sinir kaliyor ne birsey su hamile kalicam diyince hamile kalanlarabcok ozeniyorum

valla canim bende tek cizgi gormekten cok sikildim aylardir rabbim hayirlisini versinde artik insanda ne sinir kaliyor ne birsey su hamile kalicam diyince hamile kalanlarabcok ozeniyorum
Çok iyi anlıyorum cnm. Hamile birini öğrenince diyorum ben niye olamıyorum. Sonra pişman oluyorum herseyin bi zamanı var saçmalama diyorum. Ama doktor hersey harika diyor e o zaman neden tutmuyor benim kafamı bu kurcaliyor. Hayırlısı 3 gün sonra bakalım nolcak.

sozde benim bu ay 2 kliteli yumurtam vardi deneyin dedi ama gene olmuyor gene olmuyor

Daha adet olmadın nerden biliyson olmadığını az sabret ve dua et şükret bol bol istan etme bu rabbımın bize sınavı
icime doguyor canim dedikleri gibi gec yumurtlayinca gec adet oluyorsak 2 gunum var sonra adet olucam aslinda bebek konusuna biraz ara vermek istiyorum ama doktorun dediklerinden sonra biran once olsun istiyorum o brni yilratiyor

Töbe bu yaşta ne menepozu. Tek doktora mi gittin cnm.
daha onceki gittigim doktorbirsey dememisti bu doktr yumurtalarimi saydi cok az dedi birbtest yapalim bakalim belki donemsel olabilir dedi testte degerin 1 yada 1.2 olmasi gerekirken benimde 0.34 cikti canim

daha onceki gittigim doktorbirsey dememisti bu doktr yumurtalarimi saydi cok az dedi birbtest yapalim bakalim belki donemsel olabilir dedi testte degerin 1 yada 1.2 olmasi gerekirken benimde 0.34 cikti canim
Anladım cnm hayırlısıyla inşallah sanada nasip eder Rabbim hepimize nasip eder. Bebek evin neşesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…