Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman daha da kolay işin canım kafana takma regli ile atılacaktır basit kistler inşallah

Kızlar yardım edin lütfen biliyorum bi çoğunuz bu testte 2.çizgiyi göremeyeceksiniz resimde belli olmuyor ama ben görüyorum test şuan elimde 2.çizgi garip bi renkle var açık gri gibi bi renk o yüzden emin olamıyorum test pozitifimi negatifimi anlayamadım . Normalde 2.çizginin pembe renkde olması gerekmiyormu ? Yani bu bahsettiğim açık gri beyaz 2.çizgi acaba her testte varmı ? Of...

Eklentiler

• E565EC6C-CCF1-48A6-A9E8-F7304DAB2CA8.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 77
  • 8449CBFC-D59E-4D3B-A124-81F691958330.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 77
  • 281A66E6-924E-4AA3-A64C-6A0465E87B62.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 74
beyaz cizgi tum testlerde oluyor . kan testi yapin isterseniz . ben fotoda bisey goremedim . ins hamilesinizdir

beyaz cizgi tum testlerde oluyor . kan testi yapin isterseniz . ben fotoda bisey goremedim . ins hamilesinizdir
Tüm testlerde oluyor değilmi bende öyle düşünmüştüm aslında ama işde bi kaç arkadaşlarınkide ilkin böyle oluyormuş . Bi an ümitlendim ne bileyim

Tüm testlerde oluyor değilmi bende öyle düşünmüştüm aslında ama işde bi kaç arkadaşlarınkide ilkin böyle oluyormuş . Bi an ümitlendim ne bileyim
Ayni seyi bugün bende yaşadım canım.. Bende boşuna umitlendim ikinci bir cizgiyi gün ışığında bakarak görebiliyorum onun dışında bi hamile arkadaşıma gösterdim yk dedi

2.gri gibi görünen tüm testlerde oluyor eğer regliniz geçtiyse kan testi yaptırın derim idrar testinde bazen çıkmıyor. Erken gebelik testlerinde belki çıkabilir. İnşallah hamilesinizdir

benim fsh 8.88 lh 5.82 e2 de 24 . prolaktin icin dostinex verdi . diger degerler fena degil dedi. ultrasonda yumurta reservlerin iyi dedi . ins ilac ise yarar

Senin kaçtı prolaktin hayırlı olsun inşallah sağ sağlim doğsun bize de nasip olsun inşallah
418, ama bizde burda (Bakude) farkli qaliba size gore test sonuclari falan, 500 ve uzeri anormalmis benim de 500 e cok yakin oldugu icin kalamiyormusum hamile. Insallah Allah isteyen her kese nasip etsin.

Kızlar merhaba bir sorun olucaktı yumurtlama dönemim ve adet dönemim geçti bir merak ettiğim şey regl örnek veriyorum 1 ay gecikti o arada tekrar yumurtlama olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…