Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam, regl dönemim gecikti kasıklarımda bacaklarımda ağrı var dünde tekrardan yumurtlama mı oluyor diye ovulasyon testi yaptım koyuya yakın çıktı başına böyle bir durum gelen varmı.?

Kızlar selam, regl dönemim gecikti kasıklarımda bacaklarımda ağrı var dünde tekrardan yumurtlama mı oluyor diye ovulasyon testi yaptım koyuya yakın çıktı başına böyle bir durum gelen varmı.?
Test yapmadın mi canım bazı yazılarda gebelikte ovulasyon testinin pozitif gösterdiği yaziyordu bir gebelik testi yap istersen

Yardım lütfen. Son pazartesiden buyana test yapıyorum. Ovulasyon testinde T çizgisi hep koyu mu çıkıyor.bugun c ye yakın çıkmış. C 'den koyu yada aynı renkte olacak yazıyor talimatta.
Ama bazı resimlere baktığımda kullanan kişilerin çok da koyu olmadığı farkettim.
Resimde yukleyemedim uygun değil diyor hata veriyor. Yardım eder misiniz

Kuzum sen mutlaka bu gun yarin degerlendir, yarin da yap testi bence catlamis yumurtan, agrin sancin var mi? Akinti falan?

Hayır yok agrimda yok acaba yarın daha mi koyu çıkacak. Hiç birini eşit renkte görmedim aslında. Bide 5 dakika 'dan sonrada koyulaşıyor sanki.
Takvimin diye uygulama kullanıyorum orada pazar günü yazıyor. Tam yumurtlama günümde değerlendirmek istiyorum da

İki güne bir ya da hergün ilişki olsun
Bence daha çatlamamış ama az kalmış

Ama kuzum sperm cok kalinca da kalitesiz oluyor, 2 gunden fazla kalmamasi lazim, sen bu gun itibarile her gun degerlendir derim, ben oyle yaptim.

Merhaba arkadaslar ovulasyon testi yaptimcok koyu cikmadi ovulaslasyon programi indirmistim onda yumurtlama 1agustos dyor bat 17 agustos resimleride yukleyim

Hanımlar merhaba bu ay ovulasyon testi denedim adetim düzenli değildir şuan biraz kendimi ifade edemiyorum heyecanlıyım en iyisi siz yorumlayın aşağıdaki regl beklerken yaptığım ovulasyon testi ve gebelik testi sizce hamile miyim? Hcg yüklenirken sorun oluşuyor çok koyu olmamakla birlikte çizgi var bu arada yumurtlamadan sonra 10 küsür gün geçti.

Eklentiler

• 1EF4EE27-74DB-4FB9-BBD4-8D449544884D.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 91
Hcg de bu şekilde..

Eklentiler

• 5538203A-6B83-4293-8CF6-B7684485A220.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…