Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim adetten sonra 10. Günüm ovulasyon testi yaptım bugün ve çizgi gayet net kopkoyu. Yumurtlama günün aslında ayın 5i ama bugün 2si nedemek oluyor yorumlayabilirmisiniz .kiz bebek istiyorum ve tam yumurtlama günümde ilişki olmasın istiyorum. 2 oğlumda tam yumurtlama günümde denk geldi çünkü

Bazen insan tahmin ettiğinden erken yada geç yumurtlaya biliyor canım sen öncesini değerlendirmen birde t çizgin pik olup silikleştikten ertesi gün denemen gerekiyor diye biliyorum

Çift çizgi silikte ciksa pozitif. 2 haftalil tir benimde boyleydi.
Kan testide kesin sonuç alırsınız hayırlı olsun

Arkadaşlar bugün 16.gün pco rahatsızlığım var acaba geç mi yumurtluyorum geçen ay 14-15 de akıntıyla farketmiştim bu ay ilk defa ovülasyon kullanmaya başladım en koyu bugün oldu daha da koyulaşır mı C gibi koyu mu olması gerek pco durumunda da aynı mı

Çift çizgi silikte ciksa pozitif. 2 haftalil tir benimde boyleydi.
Kan testide kesin sonuç alırsınız hayırlı olsun
Yumurtlama günümü de hesaplayınca 13 günlük falan oluyor sabah tekrardan yaptım yine silik çıktı ovulasyonda kopkoyu çıktı akşamüstü hastaneye gidicez , inşallah bebiş vardır teşekkür ediyorum.

Sağ tarafın sol taraftan da koyu olması gerekiyor nedense ben o akıntı olayını anlayamıyorum testle takip etmek en doğrusu zaten yumurtlama döneminde kopkoyu olacaktır siz her gün yapın.

O tatlı bir heyecandır :) değerin kaç çıkarsa çıksın unutmaki önemli olan iki gün sonra iki kat artmış olması
Erkek bebek olcak gibi hissettim ben :)
Sağlıklı olaun da erkek kız benim için hiç farketmez :) olur da bebiş varsa salı günü de tatile gideceğiz 2 günde bir kan ölçümü yaptırmam gerekiyor mu? Yoksa dönünce yaptırsam sorun olur mu sizce?

Canım bugün kan vereceksin zAten eger birdaha kan verme imkanın yoksa idrar testleriyle takibe al
Hergün daha da koyulaşması lazım çizginin

Canım bugün kan vereceksin zAten eger birdaha kan verme imkanın yoksa idrar testleriyle takibe al
Hergün daha da koyulaşması lazım çizginin
Her ihtimale karşı pazartesi gününe kadın doğumdan randevu aldım canım ama devlet hastanesinde aynı gün sonuçları vermiyorlar sanırım gerekirse ptesi tekrardan yaptırırım.

Hanımlar bugunki test sonuçlrım da bu şekilde ovulasyon yine kopkoyu gebelik testi silik çıktı akşamüstü kan vericem size de fikir olması açısından paylaşıyorum sonuçları da güncelleyeceğim gebelik varsa da şuan yaklaşık 15 günlük...

Eklentiler

• DC3B51E9-0730-48B2-959F-77826E7B89C5.webp
    8 KB · Görüntüleme: 72
  • 4FB576E4-7B20-4EB8-9BA0-EF0A80E60FB9.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 74
Randevuyu 14.00 te aldım ama o saatte de kan verebilirim değil mi? Çok soru sordum size de acemilikten kusura bakmayın :) tesekkur ediyorum.

İstediğin kadar sor canım :)
Evt hcg için kan testi yapılır ertesi sabah hemen bakabilirsin internetten sonuca
Hcg için açlık tokluk saat farketmez :)
Hadi hayırlısı

Kızlar ovulasyon geçtiği halde hergün ovulasyon testi yapmaya devam eden var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…