Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar test sonucum 303 hamileymişim :) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hamile olanlarında sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasıp etsin. Haftaya perşembe gel keseni görelim dedi bende haftaya tatile gidivem dedim şuan için önermem dedi ama sizce napayım?

Tebrikler canim, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Tatile gideceksense kendine dikkat etmen lazim daha cok yeni gebeliyin, doktorun sana ilac falan desin koruma amacli.

Tebrikler canim, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Tatile gideceksense kendine dikkat etmen lazim daha cok yeni gebeliyin, doktorun sana ilac falan desin koruma amacli.
Tatili iptal ettik içimize kurt düşürdü ne olur ne olmaz dedik çok tesekkür ediyorum güzel dilekleriniz için.

Arkadaşlar merhaba yardımcı olabilir misiniz benim adetim 28 gün sürer çocuk istiyoruz bu ay ilk defa adetim bittikten 5 gün sonra kahverengi leke oldu ama 1 gün sürdü bilenler yardımcı olabilir mi neyden olabilir Geçen ay yumurtlama zamanlarımda ve adet olmadan 2 gün önce ilişkiye girdik ama adet oldum adetimde ilk defa bu ay fazla ağrı olmadan sürdü yine 5 gündü ama eskiden siyaha yakınken bu sefer kırmızıydı bittkten 5 gün sonrada kahverengi leke olunca sormak istedim bir sonraki bat 15 ağustos bu arada

Bende kahverengi leke hep olmuştur ama olmayanlar için Kahverengi lekelenmeyi çok arada oldukça normal karşılıyorlar ya da mantar vb şeylerde de lekelenme olabiliyor ama siz üstüne görme vs düşünüyorsanız gebelik testi yapabilirsiniz, tekrardan lekelenme olursa doktora gidin bence

Kızlar biliyorsunuz geçen ay olmamıştı hamilelik ve bu ay ovülasyon testi kullanmaya başladım. Adetimden sonra her gün yaptım ve yavaş yavaş koyulaştı. Dün silikti ve bugün sabah yaptım ve ikisi de aynı koyulukta. Hemen bugün mü ilişkiye girmem gerekiyor? Daha önce hiç ovülasyon testi kullanmadığım için napacağımo bilemiyorum. LeylaJ senin bilgin var mı canım?

Bu akşamı değerlendir yarın tekrar test yap silikleşme varsa çatlamıştır koyulaşma devam ediyorsa daha çatlamamış demektir bu geceyi ve yarını değerlendirmeniz gerekir testlere göre

Canim evet mutlaka bu gun yarin degerlendir. Hatta 3 gun degerlendirin. Hadi hayirlisi kuzum.

Arkadaşlar aranızda pco rahatsızlığı olup ovülasyon testi yapan var mı ? merak ettiğim acaba bizde hiç koyulaşmadan hafif şekilde de yumurtlama görünüyor mu benim tam pik olacak gibi yarımdı sonra silikleşti sonraki gün tekrardan pik olmaya çalışıyor yani beyni döndü mübarek kistlerden mi acaba doktor gayet iyi demişti 1-2 hafta önce duruma ama muayene ederek

Hamilesin

Yarın daha mi koyu olur en alttaki bugün akşam bir üstündeki bugün sabah. Yardımcı olurmusunuz[/QUOTE]

Merhaba arkadaşlar , yumurtlama gününü bende cok iyi hissedenlerdenim adet bitimin den 4 gün sonra sağ kasığımda ve belimde ağrı oluşuyor adet olucakmış gibi . Ve en çokda yumurtlamami yoğunlaşan akıntı dan anliuorum. Ve 3 aylık evliyim bende bu ay başladım çalışmalara. Rabbim isteyen herkese versin

Selam, buyur canim.

Selam Can'ım ben bu ay yumurtlama gününden iki gün önce sancım başladı kasık da ve geçmedi 10 gün kadar dün doktora gittim ve yumurtlayamadığım için kiste çevirmiş dedi adetime 2 gün kaldı doğan kürü uygulayan var mı adet bitiminden sonra uygulasam neden böyle oldu anlayamadım

Kist icin ilac vermedi mi? Sogan kuru kullanmadim canim. Bende de bi kac defa kist olmustu korunma hapi icmistim gecmisti.

Kist icin ilac vermedi mi? Sogan kuru kullanmadim canim. Bende de bi kac defa kist olmustu korunma hapi icmistim gecmisti.

Yok Can'ım vermedi çocuk düşündüğüm için vermedi sanırım çünkü normal de kist için kadın doğum hapı veriyorlar ya bide basit kist adetin de geçer dedi muhtemelen dedi adet 4 gün gidicem kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…