- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Tebrikler canim, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Tatile gideceksense kendine dikkat etmen lazim daha cok yeni gebeliyin, doktorun sana ilac falan desin koruma amacli.Hanımlar test sonucum 303 hamileymişim :) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hamile olanlarında sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasıp etsin. Haftaya perşembe gel keseni görelim dedi bende haftaya tatile gidivem dedim şuan için önermem dedi ama sizce napayım?
yvz13 kuzum nasil gidiyor? Var mi bi degisiklik?
Tatili iptal ettik içimize kurt düşürdü ne olur ne olmaz dedik çok tesekkür ediyorum güzel dilekleriniz için.Tebrikler canim, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Tatile gideceksense kendine dikkat etmen lazim daha cok yeni gebeliyin, doktorun sana ilac falan desin koruma amacli.
Bende kahverengi leke hep olmuştur ama olmayanlar için Kahverengi lekelenmeyi çok arada oldukça normal karşılıyorlar ya da mantar vb şeylerde de lekelenme olabiliyor ama siz üstüne görme vs düşünüyorsanız gebelik testi yapabilirsiniz, tekrardan lekelenme olursa doktora gidin benceArkadaşlar merhaba yardımcı olabilir misiniz benim adetim 28 gün sürer çocuk istiyoruz bu ay ilk defa adetim bittikten 5 gün sonra kahverengi leke oldu ama 1 gün sürdü bilenler yardımcı olabilir mi neyden olabilir Geçen ay yumurtlama zamanlarımda ve adet olmadan 2 gün önce ilişkiye girdik ama adet oldum adetimde ilk defa bu ay fazla ağrı olmadan sürdü yine 5 gündü ama eskiden siyaha yakınken bu sefer kırmızıydı bittkten 5 gün sonrada kahverengi leke olunca sormak istedim bir sonraki bat 15 ağustos bu arada
Bu akşamı değerlendir yarın tekrar test yap silikleşme varsa çatlamıştır koyulaşma devam ediyorsa daha çatlamamış demektir bu geceyi ve yarını değerlendirmeniz gerekir testlere göreKızlar biliyorsunuz geçen ay olmamıştı hamilelik ve bu ay ovülasyon testi kullanmaya başladım. Adetimden sonra her gün yaptım ve yavaş yavaş koyulaştı. Dün silikti ve bugün sabah yaptım ve ikisi de aynı koyulukta. Hemen bugün mü ilişkiye girmem gerekiyor? Daha önce hiç ovülasyon testi kullanmadığım için napacağımo bilemiyorum.LeylaJ senin bilgin var mı canım?
Canim evet mutlaka bu gun yarin degerlendir. Hatta 3 gun degerlendirin. Hadi hayirlisi kuzum.Kızlar biliyorsunuz geçen ay olmamıştı hamilelik ve bu ay ovülasyon testi kullanmaya başladım. Adetimden sonra her gün yaptım ve yavaş yavaş koyulaştı. Dün silikti ve bugün sabah yaptım ve ikisi de aynı koyulukta. Hemen bugün mü ilişkiye girmem gerekiyor? Daha önce hiç ovülasyon testi kullanmadığım için napacağımo bilemiyorum.LeylaJ senin bilgin var mı canım?
Ben çok net anlayanlardanim ve şanslıyım.hangi ay adetim kac gun gecikecek onu dahi bilirim.ovulasyon testi ilr birebir tutuyor yunurtlama takibinde de doktora derdim dün catladi diye :)
Yumurtlama günüme 2 gun kala adet sancimin çok benzeri başlıyor sık idrara çıkıyorum ve afedersin ishal oluyorum catlayacagi gün tüm kasiklarimda kramp oluyor oturup kalkarken batıyor sonra tek taraflı bir sizlama oluyor 1 saat surer bu agri.ertesi gün muhakkak akinti artmis oluyor hemen takip eden 3-5gun icinde de sivilce başlıyor yüzümde.hic sasmaz hep ayni.yumurtlama olmayan ayi dahi anlıyorum böylece
Selam, buyur canim.Selam kızlar bir sorunum var yardımcı olur Muş'unuz
Selam, buyur canim.
Kist icin ilac vermedi mi? Sogan kuru kullanmadim canim. Bende de bi kac defa kist olmustu korunma hapi icmistim gecmisti.Selam Can'ım ben bu ay yumurtlama gününden iki gün önce sancım başladı kasık da ve geçmedi 10 gün kadar dün doktora gittim ve yumurtlayamadığım için kiste çevirmiş dedi adetime 2 gün kaldı doğan kürü uygulayan var mı adet bitiminden sonra uygulasam neden böyle oldu anlayamadım
Kist icin ilac vermedi mi? Sogan kuru kullanmadim canim. Bende de bi kac defa kist olmustu korunma hapi icmistim gecmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?