Ard arda koyu çıktığı için 11. Ve 12. Günler gibi geldi bana o dönemde beyaz akıntı ve kasıkta da ağrı olduysa siz de anlamışsınızdır.
Ağrı dün başladı yani 14. Günde bugün akıntım geldi ağrılar hala devam ediyoArd arda koyu çıktığı için 11. Ve 12. Günler gibi geldi bana o dönemde beyaz akıntı ve kasıkta da ağrı olduysa siz de anlamışsınızdır.
Regl döngünüz kaç gün ? Fotoya göre yorumladım ben iki çizginin ve hatta t çizgisinin daha koyu olması gerekiyor yumurtlama için.Ağrı dün başladı yani 14. Günde bugün akıntım geldi ağrılar hala devam ediyo
Düzensizlik var 30- 35 günü buluyor ama 3 aydır 30 günde canım bende pik yapsın diye bekliyorum tam koyuluyo tekrar silik çıkıyo pik yapmadan anlayamadım dün batma kramp tarzı hissettim bu sabah akıntım geldi şuanda hafif hafif ağrılar vuruyorRegl döngünüz kaç gün ? Fotoya göre yorumladım ben iki çizginin ve hatta t çizgisinin daha koyu olması gerekiyor yumurtlama için.
Bende de o şekilde genelde 35 günü bulurdu testle 19. Ya da 20. Günde yumurtlama oldu ikinci çizgi daha koyuydu ben günde 1 defa yaptım testi saat akşam gibi sizde de 20. Günlerde yumurtlama olabilir.Düzensizlik var 30- 35 günü buluyor ama 3 aydır 30 günde canım bende pik yapsın diye bekliyorum tam koyuluyo tekrar silik çıkıyo pik yapmadan anlayamadım dün batma kramp tarzı hissettim bu sabah akıntım geldi şuanda hafif hafif ağrılar vuruyor
Devam edicem canım 10 testin var bi tane kadar devam geçen ay 16da pik oldu bugün 15 bakalım ne zaman pik yapacak ama bugün akıntım geldi maksimum 36 saat diyorlarBende de o şekilde genelde 35 günü bulurdu testle 19. Ya da 20. Günde yumurtlama oldu ikinci çizgi daha koyuydu ben günde 1 defa yaptım testi saat akşam gibi sizde de 20. Günlerde yumurtlama olabilir.
Mesela ben akıntıdan çok anlayamıyorum çünkü normal zamanlarda da oluyor en iyisi o testler çünkü bozuk vs olmadığı sürece şaşmıyor örneğin 20. Günde çift çizgi çıkma ihtimalı varsa bir önceki günü de değerlendirmekte fayda var.Devam edicem canım 10 testin var bi tane kadar devam geçen ay 16da pik oldu bugün 15 bakalım ne zaman pik yapacak ama bugün akıntım geldi maksimum 36 saat diyorlar
İki çizgininde kıpkırmızı olması lazım yumurtanın oluştuğunu göstermesi içinSelam kizlar ovulasyon testi yaptım bi bakabilir misiniz? Ortadaki tamam sanki anlayamadım ilk defa böyle oluyor Eki Görüntüle 2180962
BaZen erken bazen geç yumurtlanabiliyor riske atmamak için başlayabilirsin . Ama döngüne göre birkaç gün daha var gibi görünüyor. İnşallah tutturursun .Selamlar. Benim adetim duzensiz oluyor 35-40 gunde bir. Ovu kullncm ilk kez. Bugun 12. Gun. Akintim falan baslamadi. Teste ne zaman baslamaliyim sizce? Kullananlardan yardimci olabilecek var mi?
Aslinda kopkoyu degil. Ama ovulasyon testinde bu cizgiler gebelik belirtisi olabiliyor. Gebelik testleri ise beklenen adetten 1 gün öncesine kadar gebelik olsa bile negatif gösteriyor. Bu durumda gebe olmaniz yüksek ihtimalGunaydın bayanlar nasılsınız ya benim ovulasyon testi hakkında yorum yapabilirmisiniz? ben bu ay herayki o catlatma agrısını yasamadım normalde kasıklarım agrırdı ama ne zaman yapsam ovulasyon testi kopkoyuydu. doktora gittim pazartesi dedim 3 gün kopkoyu cıktı diye dediki ne güzel işte. dedim pco lu olabilirmiyim onlarda olurmuş böyle diye doktor dediki öyle olsa değerlerin boyle iyi çıkmaz(progestron). Ama bugun perşembe hala aynı koyulukta. Geçen hafta bitmişti ovulasyın yapamamıştım dun geldi sipariş yine yaptım yine koyu. Bugun sabah gebelik testi yaptım ama negatif. üstünde yazı yazan resim 29 agustostaki ovulasyon testim (alttaki resim)
Gunaydın bayanlar nasılsınız ya benim ovulasyon testi hakkında yorum yapabilirmisiniz? ben bu ay herayki o catlatma agrısını yasamadım normalde kasıklarım agrırdı ama ne zaman yapsam ovulasyon testi kopkoyuydu. doktora gittim pazartesi dedim 3 gün kopkoyu cıktı diye dediki ne güzel işte. dedim pco lu olabilirmiyim onlarda olurmuş böyle diye doktor dediki öyle olsa değerlerin boyle iyi çıkmaz(progestron). Ama bugun perşembe hala aynı koyulukta. Geçen hafta bitmişti ovulasyın yapamamıştım dun geldi sipariş yine yaptım yine koyu. Bugun sabah gebelik testi yaptım ama negatif. üstünde yazı yazan resim 29 agustostaki ovulasyon testim (alttaki resim)
Kesinlikle doğru bir tespit hormonlar yükseldiği için ovular pozitif oluyor sonra b hcg yükselir insallahAslinda kopkoyu degil. Ama ovulasyon testinde bu cizgiler gebelik belirtisi olabiliyor. Gebelik testleri ise beklenen adetten 1 gün öncesine kadar gebelik olsa bile negatif gösteriyor. Bu durumda gebe olmaniz yüksek ihtimal
Merhaba ben de yeni hamişim ama profilimde bu şekilde gün gün Bebek gelişimini görmek istiyorum ne yapmalıyımBenimde yumurta çatladıktan 15 gün sonra adet oluyorum yani 16. Gün adetim başlıyor o 14 gün sonra efsanesi benim içinde tutmuyor malesef.....
Bana da cok koyu gbi gelmdi. Yeni gebelk testi yptnz mi son durum ne?Gunaydın bayanlar nasılsınız ya benim ovulasyon testi hakkında yorum yapabilirmisiniz? ben bu ay herayki o catlatma agrısını yasamadım normalde kasıklarım agrırdı ama ne zaman yapsam ovulasyon testi kopkoyuydu. doktora gittim pazartesi dedim 3 gün kopkoyu cıktı diye dediki ne güzel işte. dedim pco lu olabilirmiyim onlarda olurmuş böyle diye doktor dediki öyle olsa değerlerin boyle iyi çıkmaz(progestron). Ama bugun perşembe hala aynı koyulukta. Geçen hafta bitmişti ovulasyın yapamamıştım dun geldi sipariş yine yaptım yine koyu. Bugun sabah gebelik testi yaptım ama negatif. üstünde yazı yazan resim 29 agustostaki ovulasyon testim (alttaki resim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?