Testte çizgi bir önceki günden daha koyu ise başlamıştır diye biliyorum bir de bu koyuluk 2 gün filan sürebiliyor. Sonrasında koyuluk yavaş yavaş açıldıysa bitiyor demek.Merhabalar son adet tarihim 2 eylül dü (kimyasal gebelik oldu malesef) adetim 5 gün sürdü bitti 14 ünden beri ovülasyon testi kullanıyorum..
Kullandığım günden beri silik çizgi var son 2 gün daha belirgin çizgi oluştu biz denemeye devam ediyoruz tabi ama ben anlamadım tam olarak bu testi :/
Yumurtam oluştumu, teste devam etmelimiyim.. yoksa bu güne kdr çoktan oluşup çatlamışmıdır? Bunlar beynimi kurcalıyor adet tarhimden itibaren 16 gün geçti.. ama net kıpkırmızı bi çizgi yok :/
Testte çizgi bir önceki günden daha koyu ise başlamıştır diye biliyorum bir de bu koyuluk 2 gün filan sürebiliyor. Sonrasında koyuluk yavaş yavaş açıldıysa bitiyor demek.
Evet canım aynı koyulukta olmayabiliyor sadece önceki günlerden daha koyu oluyor. Devam edin açıldığını görün bence de. Ama mantıklı 16. Gün olabilir. Birde yumurtlamadan önce ve yumurtlama günü olarak 3 günü peşpeşe değerlendirin diyorlar.Cvp için tşkler :)
Başkarda silikti son 2 test daha koyu kırmızı oldu ama tam anlamıyla birinci çizgi gibi değil.. Teste devam edip açılıp açılmayacağına bakmaya devam ederim o zmn..
Eğer koyuluk yumurtanın catladığını gösteriyorsa bu durumda 16. Gün benim yumurtlama günüm mü olmuş oluyor sizce?
Evet canım aynı koyulukta olmayabiliyor sadece önceki günlerden daha koyu oluyor. Devam edin açıldığını görün bence de. Ama mantıklı 16. Gün olabilir. Birde yumurtlamadan önce ve yumurtlama günü olarak 3 günü peşpeşe değerlendirin diyorlar.
T cizgisi C cizgisiyle eşit veya c den daha koyu olduysa yumurtladın demek canım aynı saatlerde her gün yapmaya devam ettin mi ? sonraki gün daha silinmiş şekilde çıktıysa çatladığını gösterir. Eğer net koyu yakalamadıysan devam et derimMerhabalar son adet tarihim 2 eylül dü (kimyasal gebelik oldu malesef) adetim 5 gün sürdü bitti 14 ünden beri ovülasyon testi kullanıyorum..
Kullandığım günden beri silik çizgi var son 2 gün daha belirgin çizgi oluştu biz denemeye devam ediyoruz tabi ama ben anlamadım tam olarak bu testi :/
Yumurtam oluştumu, teste devam etmelimiyim.. yoksa bu güne kdr çoktan oluşup çatlamışmıdır? Bunlar beynimi kurcalıyor adet tarhimden itibaren 16 gün geçti.. ama net kıpkırmızı bi çizgi yok :/
Kızlar adetimin bittiği gün yumurtlama akıntısı gördüm ve değerlendirdim şuan takvime göre yumurtlamama 3 gün var ve yumurtlamaya dair belirtim yok erken mi yumurtladım acaba yoksa ben mi yanıldımT cizgisi C cizgisiyle eşit veya c den daha koyu olduysa yumurtladın demek canım aynı saatlerde her gün yapmaya devam ettin mi ? sonraki gün daha silinmiş şekilde çıktıysa çatladığını gösterir. Eğer net koyu yakalamadıysan devam et derim
Erken ya da geç yumurtlama o aya göre değişiyor canım ovülasyon testi kullansan anlarsın aslında bir de bel kasık ağrısı da kendini ele verirKızlar adetimin bittiği gün yumurtlama akıntısı gördüm ve değerlendirdim şuan takvime göre yumurtlamama 3 gün var ve yumurtlamaya dair belirtim yok erken mi yumurtladım acaba yoksa ben mi yanıldım
Günlük ilişki yaşadığım için ovulasyon testi almadım canım yumurtlama takibi yaptırdığım dönemde bile kasık bel ağrısı yaşamadım yaşadıysam da çok hafif farkedilmeyecek düzeyde belki o yüzden ayırt edemiyorum canım ama şuan yürürken filan kaşıklarımda sancı şeklinde bir ağrı var ama devamlı değilErken ya da geç yumurtlama o aya göre değişiyor canım ovülasyon testi kullansan anlarsın aslında bir de bel kasık ağrısı da kendini ele verir
Günlük ,gün aşırı yaşanıyorsa bir şekilde denk gelir inşallah canım çünkü sperminde vücutta bekleme süresi varGünlük ilişki yaşadığım için ovulasyon testi almadım canım yumurtlama takibi yaptırdığım dönemde bile kasık bel ağrısı yaşamadım yaşadıysam da çok hafif farkedilmeyecek düzeyde belki o yüzden ayırt edemiyorum canım ama şuan yürürken filan kaşıklarımda sancı şeklinde bir ağrı var ama devamlı değil
İnşallah denk gelmiştir canım bazen gün aşırı oluyor bazen günlük geçen aylarda sadece yumurtlamanın olacağı haftayı değerlendirmiştik ana olmadı maalesef bir de böyle deneyelim dedik şuan 10. Gündeyiz 27 günde bir adet oluyorum sence kaçıncı güne kadar devam etmeliyimGünlük ,gün aşırı yaşanıyorsa bir şekilde denk gelir inşallah canım çünkü sperminde vücutta bekleme süresi var
Sağlıklı olanı sürekli değerlendirmek canım çünkü yumurtlama haftasını test yapmıyorsan kestirmen mümkün değilİnşallah denk gelmiştir canım bazen gün aşırı oluyor bazen günlük geçen aylarda sadece yumurtlamanın olacağı haftayı değerlendirmiştik ana olmadı maalesef bir de böyle deneyelim dedik şuan 10. Gündeyiz 27 günde bir adet oluyorum sence kaçıncı güne kadar devam etmeliyim
Düzenli oluyor seninde ilk bebek mi olacakSağlıklı olanı sürekli değerlendirmek canım çünkü yumurtlama haftasını test yapmıyorsan kestirmen mümkün değilDüzenliysen yumurtlaman aşağı yukarı 10-18 günleri arasında hemen hemen oluyordur canım ama ben olsam regli olana kadar sürekli devam ederim geç yumurtlama durumu da var benim regli uzundur 35-37 günde olur bazen 30 günde mesela bu ay 20-21.gün gibi düşünüyorum ama oda kesin değil 30 günde olduğumda bile 14.16.gün aralığında akıntım gelmişti
Aynen canım 3,5 senelik evliyim henüz 3.ay denemem daha erken tabi ilk aylardan olmasını insan beklemiyor ama her şeyi deniyorsunDüzenli oluyor seninde ilk bebek mi olacak
T cizgisi C cizgisiyle eşit veya c den daha koyu olduysa yumurtladın demek canım aynı saatlerde her gün yapmaya devam ettin mi ? sonraki gün daha silinmiş şekilde çıktıysa çatladığını gösterir. Eğer net koyu yakalamadıysan devam et derim
Sıvı alımına dikkat ettin mi acaba canım bir de 4 saat önce lavaboya gitmiş olmalısın ki lh hormonu artsın 4 saatte saatlerini de doğru yaptıysan bende Laboquick kullanıyorum memnunum fakat çok net olmasa da koyulaştığı günleri de değerlendir bazılarının öyle oluyormuşT çizgisi C den koyu olmadı hiç bi gün.. Bilmiyorum belkide testte sorun vardır (markası Laboquick) ya da yumurtlamamış olabilirmiyim?
2 eylülde adet oldum 13 eylülden beri her gün yapıyorum kırmızı çizgi belli belirsiz di sonra koyulaştı ama net olarak C çizgisi gibi olmadı.. Yumurtlama 17 gün içinde olmuştur diye düşünüyorum..
Biz yinede denedik ama kısmet artık.. yapamadım ben galiba bu yumurtlama takibini
Aynen bende 2 yıllık evliyim 6 aydır tedavi oluyorum ama olmadı henüz son iki aydır da doktora gitmiyorum bakalım kısmet ne zamansaAynen canım 3,5 senelik evliyim henüz 3.ay denemem daha erken tabi ilk aylardan olmasını insan beklemiyor ama her şeyi deniyorsun
Biraz streste etkiliyor canım düşünmemeye çalışsak daha kolay olacaktır aslında bende de pco var mesela kafama takıyorum yoksa geç kalınmış bir şey yokAynen bende 2 yıllık evliyim 6 aydır tedavi oluyorum ama olmadı henüz son iki aydır da doktora gitmiyorum bakalım kısmet ne zamansa
Bende çok kafama takıyorum dediğin gibi rahat olsak belki herşey daha kolay olacakBiraz streste etkiliyor canım düşünmemeye çalışsak daha kolay olacaktır aslında bende de pco var mesela kafama takıyorum yoksa geç kalınmış bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?