Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Koyulaştığı günleri değerlendirdik :) Sıvı alımına nispeten dikkat ettim ilk defa kullandığım için belkide net sonuç alamadım.. Sol yumurtalığım yok, ( kist sebebiyle yumurtalık dönme yaptı 8 yııl önce alındı) hormon testinde prolaktinim yüksek çıktı onu düşürdük, ardından klomen kullandım çatlatma oldu ama bebiş olmadı.. 3 aydır kendim deniyorum sağ yumurtalığım gayet sağlıklı, geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım değerim 11,5 iken 5,2 düştü ve adet oldum.. bu ay da denemeye devam ettik ama geçen ay ki gibi (soğan kürü uygulamıştım) herhangi kür uygulamadım.. akışına bırakıp ovülasyon testi deneyim dedim :) Allahtan umut kesilmezmiş bende bi umut bekliyorum tabi sizler gibi.. Allah kucağımızı boş bırakmasın isteyenlere bebiş nasip etsin inşallah :)

Bende de pko var . Bu ay daha ben de yakalayamadım ya da kaçırdım mı bilmiyorum

Eklentiler

• 0E37EC76-5076-477F-A387-0C7ED7594369.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 87
Bende çok kafama takıyorum dediğin gibi rahat olsak belki herşey daha kolay olacak
Aynen canım pco aslında yenilmeyecek bir hastalık değil stres en büyük engel doktora gittiğimde bana öyle söyledi bu engel değil asıl stres yaparsan o engel dedi

Hamile haldıysan demek ki kalabiliyorsun bu çok güzel bir şey kimyasal sağlıklı değilmiş ki düşmüş üzülme hiç elbet sağlıklı tutunacak bebegin sana Rabbim çok büyük kimseyi de evlat hasretiyle sınamasın inşallah

Merhaba bende ovülasyon testi almak ostoyorum hangini almalıyım marka olarak birde nasıl takib ediliyor ben ilk deniycem

Merhaba bende ovülasyon testi almak ostoyorum hangini almalıyım marka olarak birde nasıl takib ediliyor ben ilk deniycem
Merhaba canım laboquick netten sipariş edebilirsin gayet uygun fiyata oluyor . Bir de ınstagram da birgebeningünlügü sayfası var ovulasyon hakkında yardımcı oluyor .

Merhaba canım laboquick netten sipariş edebilirsin gayet uygun fiyata oluyor . Bir de ınstagram da birgebeningünlügü sayfası var ovulasyon hakkında yardımcı oluyor .
İnstegramım yokki canım ya deneyerek öğrenicem galiba burda deneyenler vardır diye sormak istedim daha dokuz gün oldu şimdi başlasam sorun olurmu ki

Olmaz başlamalısın bazen Erken yumurtlama olabiliyor tabi geç yumurtlama da
Clearblue diye bi ovülasyon testi var duydunjz mu şeker ölçme aleti gibi çubuğu var idrara tutulup sonra cihaza takılıyor birde ovülasyon günlerinde gülen yüz sembolü yapmışlar bakıp fikrini söylermisin canım

Hanımlar ovulasyon testi ile takip ediyorum yumurtlamamı. Kırmızı iki tane çizgiyi gördükten sonra hamile kalma şansımız tamamen bitiyor mu, tabi çift kırmızı çizgiden sonraki 3 günü kastetmiyorum. 1 hafta sonrası mesela. Testte de silik çıkarken adete 8-9 gün kala ilişkiye hala 1 gün boş bir gün dolu şeklinde devam mı etmeliyim. Eşim vardiyalı çalıştığı için bari o zaman dinlenmeye geçelim diyorum ama şansı mı azaltmış oluruz. Yoksa zaten içerde yumurta kalmadığı için yapıp yapmamamız fark etmiyor mu, fikirlerinizi bekliyorum.

Ovu testini ilk kez denedim. 5tane vardi bugun sonuncyu denedm ve kopkoyu cft czgi gordm sonunda. Buna gore onumuzdeki ayin 4u bat. Ovu testnde bile olsa o kopkoyu cft czgyi gormk cok hycnlndrdi bni. Ins gebelk testnde de gorurum, goruruz..

Kızlar instagramda "bir gebenin günlüğü"diye sayfa var bayan ovülasyon testi ile takip yapıp anlatıyor vesilesi ile çok hamile kalan var Bi bakın isterseniz umarım tez zamanda kavuşursunuz meleklere

Merhabalar yeni uyeyim 7+1 de bebeğimi düşürdüm internetten baktığımda sürekli ilk adet döneminden sonraki yumurtlama da hamilelik mümkün deniliyor fakat adet olmayı beklemek şart mı ben hâlâ olmadım çok sabırsızlanıyorum

Adet olmayı genelde doktorlarda bekler ama tahlil yaparlar varmı yokmu yumurta oluşmuşmu olusmamışmı diye vücut dengesi için olmak daha sağlıklı

Adet olmayı genelde doktorlarda bekler ama tahlil yaparlar varmı yokmu yumurta oluşmuşmu olusmamışmı diye vücut dengesi için olmak daha sağlıklı
doktor bana tahlil ile ilgili birşey söylemedi düşündüğün zman önce tahlil veya kontrol gibi birşey demedi olmam gerekiyor mu peki çünkü ben düşük yaptığımda sadece ilk gün alttan muayene oldum 1 hafta sonra kontrol için gittim herşey yolunda çok güzel dedi başka birşey demedi nasıl bir yol izlemem gerekiyor bu saatten sonra aydinlatirsaniz sevinirim

Hormonlarına bakılması lazım canım kadınların hormon değerleri çabuk değisebiliyor adet olunca baktır olmazsanda homon kullanma sakın

Hormonlarına bakılması lazım canım kadınların hormon değerleri çabuk değisebiliyor adet olunca baktır olmazsanda homon kullanma sakın
Ben bal tarçın çörek otu kullandm üçüncü gün adet oldum hem hormonlarım düzelmiş hemde adet oldum güzel yani sen bi hormonlarona adet olunca baktır

denedigin kürün tarifini ayrıntılı verir misin canım?
Bir yemek kaşığı bal ,bir čy kaşığı tarçın ,bir tatlı kaşığı da çörek otu ama çorek otunu karabiber değirmeninde ezmen lazım içindeki yağ asitleri açığa çıkması için sabah ve akşam aç karnına bir yemek kaşığı yemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…