Sıvı alımına dikkat ettin mi acaba canım bir de 4 saat önce lavaboya gitmiş olmalısın ki lh hormonu artsın 4 saatte saatlerini de doğru yaptıysan bende Laboquick kullanıyorum memnunum fakat çok net olmasa da koyulaştığı günleri de değerlendir bazılarının öyle oluyormuşherhangi bir sorun var mı pco gibi peki ?
Aynen canım pco aslında yenilmeyecek bir hastalık değil stres en büyük engel doktora gittiğimde bana öyle söyledi bu engel değil asıl stres yaparsan o engel dediBende çok kafama takıyorum dediğin gibi rahat olsak belki herşey daha kolay olacak
Koyulaştığı günleri değerlendirdik :) Sıvı alımına nispeten dikkat ettim ilk defa kullandığım için belkide net sonuç alamadım.. Sol yumurtalığım yok, ( kist sebebiyle yumurtalık dönme yaptı 8 yııl önce alındı) hormon testinde prolaktinim yüksek çıktı onu düşürdük, ardından klomen kullandım çatlatma oldu ama bebiş olmadı.. 3 aydır kendim deniyorum sağ yumurtalığım gayet sağlıklı, geçen ay da kimyasal gebelik yaşadımdeğerim 11,5 iken 5,2 düştü ve adet oldum.. bu ay da denemeye devam ettik ama geçen ay ki gibi (soğan kürü uygulamıştım) herhangi kür uygulamadım.. akışına bırakıp ovülasyon testi deneyim dedim :) Allahtan umut kesilmezmiş bende bi umut bekliyorum tabi sizler gibi.. Allah kucağımızı boş bırakmasın isteyenlere bebiş nasip etsin inşallah :)
Merhaba canım laboquick netten sipariş edebilirsin gayet uygun fiyata oluyor . Bir de ınstagram da birgebeningünlügü sayfası var ovulasyon hakkında yardımcı oluyor .Merhaba bende ovülasyon testi almak ostoyorum hangini almalıyım marka olarak birde nasıl takib ediliyor ben ilk deniycem
İnstegramım yokki canım ya deneyerek öğrenicem galiba burda deneyenler vardır diye sormak istedim daha dokuz gün oldu şimdi başlasam sorun olurmu kiMerhaba canım laboquick netten sipariş edebilirsin gayet uygun fiyata oluyor . Bir de ınstagram da birgebeningünlügü sayfası var ovulasyon hakkında yardımcı oluyor .
Olmaz başlamalısın bazen Erken yumurtlama olabiliyor tabi geç yumurtlama daİnstegramım yokki canım ya deneyerek öğrenicem galiba burda deneyenler vardır diye sormak istedim daha dokuz gün oldu şimdi başlasam sorun olurmu ki
Clearblue diye bi ovülasyon testi var duydunjz mu şeker ölçme aleti gibi çubuğu var idrara tutulup sonra cihaza takılıyor birde ovülasyon günlerinde gülen yüz sembolü yapmışlar bakıp fikrini söylermisin canımOlmaz başlamalısın bazen Erken yumurtlama olabiliyor tabi geç yumurtlama da
Bu hesap kesinlikle ben de tutmuyor çünkü yumurta catladiktan sonra luteal faz başlıyor ve bunu bir cok doktor 14 gun sabit olarak dile getiriyor. Bu yuzden de beklenen adetten 14 gün çıkarın deniliyor.oysa bazi kadinlarda luteal faz 16 gun ya da 12 gun olabiliyor 12 gunden az olunca zaten luteal faz yetmezligi deniyor.benim tecrübeme gelince.ben ilk bebegimi 1.5 yil bekledim.4 ay yumurta takibi yaptirdim doktorumla. Gun gün gittim. Catladi dedikten hep 16 gun sonra hasta oldum 2 gun fazla yani.bunu ogrenmemis olsam hep 14.gunden sonra degerlendirmeyecektim
Adet olmayı genelde doktorlarda bekler ama tahlil yaparlar varmı yokmu yumurta oluşmuşmu olusmamışmı diye vücut dengesi için olmak daha sağlıklıMerhabalar yeni uyeyim 7+1 de bebeğimi düşürdüm internetten baktığımda sürekli ilk adet döneminden sonraki yumurtlama da hamilelik mümkün deniliyor fakat adet olmayı beklemek şart mı ben hâlâ olmadım çok sabırsızlanıyorum
doktor bana tahlil ile ilgili birşey söylemedi düşündüğün zman önce tahlil veya kontrol gibi birşey demedi olmam gerekiyor mu peki çünkü ben düşük yaptığımda sadece ilk gün alttan muayene oldum 1 hafta sonra kontrol için gittim herşey yolunda çok güzel dedi başka birşey demedi nasıl bir yol izlemem gerekiyor bu saatten sonra aydinlatirsaniz sevinirimAdet olmayı genelde doktorlarda bekler ama tahlil yaparlar varmı yokmu yumurta oluşmuşmu olusmamışmı diye vücut dengesi için olmak daha sağlıklı
Hormonlarına bakılması lazım canım kadınların hormon değerleri çabuk değisebiliyor adet olunca baktır olmazsanda homon kullanma sakındoktor bana tahlil ile ilgili birşey söylemedi düşündüğün zman önce tahlil veya kontrol gibi birşey demedi olmam gerekiyor mu peki çünkü ben düşük yaptığımda sadece ilk gün alttan muayene oldum 1 hafta sonra kontrol için gittim herşey yolunda çok güzel dedi başka birşey demedi nasıl bir yol izlemem gerekiyor bu saatten sonra aydinlatirsaniz sevinirim
Ben bal tarçın çörek otu kullandm üçüncü gün adet oldum hem hormonlarım düzelmiş hemde adet oldum güzel yani sen bi hormonlarona adet olunca baktırHormonlarına bakılması lazım canım kadınların hormon değerleri çabuk değisebiliyor adet olunca baktır olmazsanda homon kullanma sakın
denedigin kürün tarifini ayrıntılı verir misin canım?Ben bal tarçın çörek otu kullandm üçüncü gün adet oldum hem hormonlarım düzelmiş hemde adet oldum güzel yani sen bi hormonlarona adet olunca baktır
Bir yemek kaşığı bal ,bir čy kaşığı tarçın ,bir tatlı kaşığı da çörek otu ama çorek otunu karabiber değirmeninde ezmen lazım içindeki yağ asitleri açığa çıkması için sabah ve akşam aç karnına bir yemek kaşığı yemelisindenedigin kürün tarifini ayrıntılı verir misin canım?
teşekkür ederimBir yemek kaşığı bal ,bir čy kaşığı tarçın ,bir tatlı kaşığı da çörek otu ama çorek otunu karabiber değirmeninde ezmen lazım içindeki yağ asitleri açığa çıkması için sabah ve akşam aç karnına bir yemek kaşığı yemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?