Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar instagramda "bir gebenin günlüğü"diye sayfa var bayan ovülasyon testi ile takip yapıp anlatıyor vesilesi ile çok hamile kalan var Bi bakın isterseniz umarım tez zamanda kavuşursunuz meleklere
inşallah öyle olur ama sosyal medya kullanmıyorum takip edemiyorum o yüzden

selamlar kızlar
Mayıs 2015 annesiydim, bir tane evladım var.
Şimdilerde kızıma bir kardeş istiyoruz.
En son 13 Eylül’de regl oldum. Ovülasyon testini adetimin 10. günü yaptığımda çift çizgi bariz belliydi.
Sonraki günde belirgin gibiydi ama hafifçe siliğe yakındı.
Dünden beri ise sadece tek çizgi çıkıyor.
Ben anlamadım, ovulasyon olmuş mudur çift çizgi olduğu gün (22 Eylül)
Bu arada ilk kez ovulasyon testi yapıyorum.
Bilen arkadaşlar bana yorum yapabilirse çok sevinirim

evet olmuştur o günü değerlendirmenin gerekir

evet değerlendirdik, ertesi günü de garantilemek için çalıştık
peki bu yüzden mi sonraki günlerde yaptıklarım hep tek çizgi çıkmaya başladı?

Siliklestiğinde çatlamış oluyormuş canım kaç kisiye sordum

Yaaa, hadi inşallah o zaman hayırlısı diyorum.
Hem çift çizgi günü hem de silikleştiği gün arka arkaya değerlendirdik.
Bir de dün benden bembeyaz sıvımsı baya bir akıntı geldi elime, wc’de farkettim.
Yumurtlama sıvısı mı acaba? Çünkü yumutlama sıvısının şeffaf olduğunu biliyorum.
Bendeki akıntı elime geldi tesadüf

evet değerlendirdik, ertesi günü de garantilemek için çalıştık
peki bu yüzden mi sonraki günlerde yaptıklarım hep tek çizgi çıkmaya başladı?
normal olan bu zaten böyle olması hormonlarının iyi çalıştığını gösterir inşallah istediğin gibi ve çabuk haber alırsın bende düşük yaptım tekrar olması için
Siliklestiğinde çatlamış oluyormuş canım kaç kisiye sordum
bende az önce internetten izledim çift çıktığında değerlendirin yavaş yavaş silindiği zaman yumurtlama geçmiş oluyor deniliyor

bende 2014 ocak annesiyim bir kızım var kardeş düşünüyoruz bu ay çalışmalara başladık 11 eylül adet başlangıcı yumurtlama günümü bilmiyorum o yüzden 10 12 14 günleri değerlendirdim daha devam etmeli miyim bilmiyorum. Çünkü ilk hamileliğim adet bitimi oldu

İjigün yumirtlama günü silikleşmeye başlaynca çatlamış oluyor zaten ikigün normal çift çizgi çıkar ikigün oluyor yumurtlama diğer günse çatlamış oluyor diye biliyorum baya arastırdım hatta birtane ovulasyon cihazı oda öyle gülen yüz ile gösteriyor ikigün yanıp sönen gülen yizden sonra sabit çıktığında çatlama olmus oluyor herkes birşey diyor ama

inşallah olur rabbim isteyen ve hak eden herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin

bence her iki günde bir degerlendir pes etme

bu bağlantıyı aç canım ayrıntılı anlatıyor umarım için rahatlar

böyle ne bilim görev gibi oldu hadi bugün bebek için çalışcaz falan demeye başladık:) Yapcak bişiy yok bu ay olmassa test alıp günleri belli olsun istiyorum en azından
bende bu ay düşürdüm bebeğimi iki aylikti ama tekrar olması için bizde çalışıyoruz bakalım nasip

Amin canım benim inşallah
Planlı gebelik daha zormuş yaa
İlk gebeliğim sürpriz olmuştu

Amin canım benim inşallah
Planlı gebelik daha zormuş yaa
İlk gebeliğim sürpriz olmuştu
hayatta en çok merak ettiğim şeylerden biridir nasıl haberiniz olmuyor Allah aşkına canım biz hep planlı yaptık da ondan şaşırıyorum

anladım canım, bunu da öğrenmiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…