evlendiğim yıl hamile kaldım, korunmasız ilişkiydi ama yine de belki olmayada bilir diye düşündük, beklenti içine girmedik; öğrendiğimde 5 haftalıktı kızımhayatta en çok merak ettiğim şeylerden biridir nasıl haberiniz olmuyor Allah aşkına canım biz hep planlı yaptık da ondan şaşırıyorum
yumurtlama günlerini öğrenmen için son 3 ay regl tarihlerinin ortalamasını alman gerekiyor.bende 2014 ocak annesiyim bir kızım var kardeş düşünüyoruz bu ay çalışmalara başladık 11 eylül adet başlangıcı yumurtlama günümü bilmiyorum o yüzden 10 12 14 günleri değerlendirdim daha devam etmeli miyim bilmiyorum. Çünkü ilk hamileliğim adet bitimi oldu
aynen biz de eşimle bu aralar bu durumdayız, genelde aramızda spontene gelişen bu olay görev gibi olduböyle ne bilim görev gibi oldu hadi bugün bebek için çalışcaz falan demeye başladık:) Yapcak bişiy yok bu ay olmassa test alıp günleri belli olsun istiyorum en azından
çok üzüldüm canım inşallah en kısa sürede dileğin gerçekleşirbende bu ay düşürdüm bebeğimi iki aylikti ama tekrar olması için bizde çalışıyoruz bakalım nasip
aynen öyle eskiden naz falan olaylarına girerdim.Şimdi :)) hadi bakalım çalışmaya :)aynen biz de eşimle bu aralar bu durumdayız, genelde aramızda spontene gelişen bu olay görev gibi oldu
tuhafıma geliyor yaw
normalde 29 30 günde bir oluyorum ama ilaç tedavisi gördüm bi ara başka bir hastalık yüzünden sanırım etkilendi geçen ay 36 gün ondan önce de 29 gün arayla olunca kestiremedim tam tarih.yumurtlama günlerini öğrenmen için son 3 ay regl tarihlerinin ortalamasını alman gerekiyor.
akabinde de bunun yarısından önceki gün ve sonraki günleri baz alıp değerlendirmen gerekliyor.
Hadi inşallah diyorum, kızlarımıza gelsin hayırlısı ile kardeşleri
bizim kız o kadar çok istiyor ki bir kardeşi olmasını inşallah herkesin gönlüne göre oluryumurtlama günlerini öğrenmen için son 3 ay regl tarihlerinin ortalamasını alman gerekiyor.
akabinde de bunun yarısından önceki gün ve sonraki günleri baz alıp değerlendirmen gerekliyor.
Hadi inşallah diyorum, kızlarımıza gelsin hayırlısı ile kardeşleri
İnşallah canım teşekkür ederimçok üzüldüm canım inşallah en kısa sürede dileğin gerçekleşir
komik bir durum gerçektenaynen biz de eşimle bu aralar bu durumdayız, genelde aramızda spontene gelişen bu olay görev gibi oldu
tuhafıma geliyor yaw
maşallahevlendiğim yıl hamile kaldım, korunmasız ilişkiydi ama yine de belki olmayada bilir diye düşündük, beklenti içine girmedik; öğrendiğimde 5 haftalıktı kızım
Şimdi 40 aylık
amin canım inşallah hayırlısıçok üzüldüm canım inşallah en kısa sürede dileğin gerçekleşir
maşallahevlendiğim yıl hamile kaldım, korunmasız ilişkiydi ama yine de belki olmayada bilir diye düşündük, beklenti içine girmedik; öğrendiğimde 5 haftalıktı kızım
Şimdi 40 aylık
hanımlar galiba önümüzdeki yıl çok doğurgan bir yıl olacak galiba bizim için baksaniza herkes çalışıyoraynen biz de eşimle bu aralar bu durumdayız, genelde aramızda spontene gelişen bu olay görev gibi oldu
tuhafıma geliyor yaw
Aynen oyle, 22eylulde yumrtlma olms. Bnm ovu da bu sekldydi yumrtlma gunmdekızçeler buyurun, reglimin 10. gününden bu akşama kadar yaptığım testlerim
sizce de ovulasyon günü 22 Eylül değil mi?
o tarihten sonra 2 kere ikinci çizgi silik sonrakiler hep tek çizgi çıktı
Nasıl?
öyle mi, peki son sat neydi senin?Aynen oyle, 22eylulde yumrtlma olms. Bnm ovu da bu sekldydi yumrtlma gunmde
26agustostu. 35-40gun bnm dongu. 20sinde yumrtlama oldugu icn bdhaki bat 4ekim olck bnm. Seninki de 6ekim olmali. Yumurtlamadan 14gun snra bat geldigi icinöyle mi, peki son sat neydi senin?
benim 13 Eylül’dü
Hayir artik bitmis yumurtlaman. Yumurtlama gunlerinde akinti gordysen suan o akinti yoktur zaten. 20-23 eylul arasini degerlndrdysen gebelik olabilir insallah. Aramizda 2gun var, insallah ikimiz de goruruz o cift cizgiyiben de genelde 25 ya da 26 günde bir oluyorum
artık ovu. test yapmama gerek yok değil mi yahu
O zaman artık ovu testi yapmıyorum.Hayir artik bitmis yumurtlaman. Yumurtlama gunlerinde akinti gordysen suan o akinti yoktur zaten. 20-23 eylul arasini degerlndrdysen gebelik olabilir insallah. Aramizda 2gun var, insallah ikimiz de goruruz o cift cizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?