Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu arada ovu’dan sonra 24 Eylül’de wc’de elime tesadüf bembeyaz akıntı geldi, sümüksü bir kıvamda
sanırım o gün çatladı.

Benim de normalde 1hafta suren ve baya islak hissettiren yumrtlma akintim bu ay 19-22eylulde oldu ve dikkat etmesem farktmycktm. En fazla 20sinde farkttrdi. 3gundur kupkuruydum bu aksam krem rengi yapiskan halde akinti geldi. Normalde de yumrtlamadan snra adeti beklerken geliyo bu akinti. Bakalim, 4ekimi bekliyorum. Bu arada, gogus hassasiyetm falan da baslamadi, her adet oncesi baslardi ama son adet donemnde de gogus agrisi olmadi.

aslında bu değişiklikler mevsime göre bazen bende değişebiliyor, şu an mevsimseö geçiş dönemi mesela
bu arada benim göğüslerim çok acıyo, iç çamaşırımı zor giyip çıkarıyorum, bu kadar hassas olmazdı normalde

CAnım 22 Eylül yumurtlama gününmüş. Yumurtan çatladığı içinde silikleşmesi normal. SAT larımız aynı. Benim de 13 Eylül'dü. Bende 23 Eylül'de pik oldum. 3 gün üst üste değerlendirdim bakalım. Artık hayırlısı diyoruz.

hadi bakalım inşallah hayırlısı ise olsun
tek aklıma takılan yumurtlama gününün öncesini değerlendiremedim, çünkü test yapmadım bilmiyordum
ama 22, 23 ve dün geceyi değerlendirdim
döllenme ne zaman oluyordu, anlayabiliyor muyuz ki?

Ben test yapmıştım ama gene de öncesini değerlendirmedim. Ben bugünü de değerlendireceğim. Valla kimisi döllenmeyi anlıyor, hissediyor. Ama ben pek anlayacağımı sanmıyorum :) Zaten kendimi dinlersem bu süre geçmez. BAT ne zaman?

sanırım bende anlayamam, çokta kafayı takmak istemiyorum. Bat 8-10 ekim arası bekliyorum

bu arada ovu’dan sonra 24 Eylül’de wc’de elime tesadüf bembeyaz akıntı geldi, sümüksü bir kıvamda
sanırım o gün çatladı.
Benim hiç akıntım olmadı ya da anlamadım mı acaba. Yoksa daha vakti mi var kafamda deli sorular

ne zamandır ovulasyon testi ile takip ediyorsun
hiç çift çizgiye denk geldin mi?

Amin cnm, Rab’bim cümlemizin evlatlarını bağışlasın.
Hayırlısı artık, ama kızımın kardeşi olsun isterim.
Kızım daha küçük gerçi

inşallah tüm isteyen anne adaylarına bebeklerini kucaklarina almak nasip olur (benimle birlikte)

kızlar ben ovulasyonla yumurtlamamı takıp edıyorum 14.09.2018 trıhınde adetım bitti 17.09.18 de başladım test yapmaya 23.09.18 - 24.09.18 tarıhınde 2 gün çift çizgi gördüm daha sonra çizgiler silikleşti hala yapıyorum test şimdi ben ovulasyon testi yapmayı bırakmalı mıyım yoksa devam mı etmeliyim bilgisi olan varsa yardımcı olabılır mı?

bende hayatımda bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım
benim bildiğime göre de çift çizgilerden sonra yapmaman gerekiyor; önemli olan çift çizgileri yakalamak
bu süreden sonra da 24-36 saat içinde yumurta çatlıyormuşşş
ama istersen test yapmaya 1-2 gün daha devam et kontrollü olursun hem, ben şahsen öyle yaptım

bende ilk kez yaptım çift cızgıyı yakaladıktan sonra 3 gün daha test yaptım sılıklestı o zaman test yapmayı bırakıym
yardımın için tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…