Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
r
bende ilk kez yaptım çift cızgıyı yakaladıktan sonra 3 gün daha test yaptım sılıklestı o zaman test yapmayı bırakıym
yardımın için tesekkur ederım
rica ederim, evet bırak artık
zaten zamanla tek çizgiye dönüşmüştür

kızlar
Eylül ayında ovülasyon testlerinizden sonra belirtiler yaşayanlar oldu mu acaba, merak ettim?
benim mesela yumurtlama gününden sonra gögüslerim çok hassaslaştı ve dolgunlaştı bariz şekilde (reglimde de oluyordum ama bu kadar şişmiyordu)
kasıklarımda seğirme olmaya başladı ara sıra dün geceden beri (regl dönemimde hiç olmayan bişey)
nerdeyse her gün belimde ince ince ağrılar oluyor, karnım ağrıyor, kasıklarımda hafif ağrı oluyor
Ama son yazdığım ağrılar belki de reglimle alakalı ya da İstanbul soğuğunda üşüttüm
Bendeki durumlar böyle işte şimdilik adetime de en az 10 gün var

Merhaba.. bahsettigin agrilar bnde de var gogus hassasiyeti haric. Normalde her ay olan gogus sismesi son adette de olmadi nedense.. bi de krem rengi parlak akinti var ara ara gelen.. bata son 6
Bu arada bu belirtiler carsamba basladi
Bende de soguktan usuttugum icin olma olasiligi var cok da beklnti icnde olmk istmyrm aslnda

Merhaba ,
Ayni sekilde bende yasiyorum. Ov. Testi ile gunumu belirledim ve ogunden beri sol kasigim ve belimin agrisi hic gecmedi. Normalde bel agrisi hic cekmem ne regleden once nede baska zaman . Baska forumlarda bunlari yasayarak hamile olduklarini ogrenen var ama tabi kisiden kisiye farkediyor :/

benimde bazen regl döneminde göğüs hassasiyetim olur bazende olmazdı
bende de soğuktan olabilir karın ağrısı vs.
çok beklenti içine girmek istemiyorum ama merakta ediyorum aynı zamanda
ne zaman test yapacaksınız senin bata 1 haftadan az kalmış benim daha çok var o nedenle bu belirtilerin bu kadar erken başlaması neye işaret acaba

Son düzenleme:
evet normalde adet belirtilerim benim 10 gün önce başlardı ama bu ay işte 15-16 gün önceden itibaren bu belirtilerim var, bende merak uyandıran da bu kısmı işte

Bel fıtığım olduğu için her daim ağrı hissediyorum ben o yüzden ayırt edemiyorum. Ama karın ağrısı, ara ara kasın ağrısı bende de oluyor. Benim de adetime 10 gün var bakalım hayırlısı.

Adetin gecmsni beklcm

evet normalde adet belirtilerim benim 10 gün önce başlardı ama bu ay işte 15-16 gün önceden itibaren bu belirtilerim var, bende merak uyandıran da bu kısmı işte

Ov testleri ile de gebelk vâr mi kontrol edebiliyormussun , 7 gunum var biraz daha zaman gecsin 4 gun falan onu yapıcam ayni sekilde yumurtlamadaki gibi koyu oluo koyulugu devam ederse test yapicm . Takip edicem diye bir suru almistm

evet onu bende duydum
ilk hamileliğim sürpriz olmuştu daha kolaydı
şimdi bir çok şeyi takip etmek durumunda kalıyorum, planlı gebelikte stres yaptırıyor işte

Mrb arkadaşlar pkoluyum 2aydir adet olmuyodum bu gün sabah lekelenme seklinde birkaç damla kan geldi açık pembemsi acaba hamilemiyimdir adetimde düzenli olmadığı için bilemiyorum başına gelen varmi

Mrb arkadaşlar pkoluyum 2aydir adet olmuyodum bu gün sabah lekelenme seklinde birkaç damla kan geldi açık pembemsi acaba hamilemiyimdir adetimde düzenli olmadığı için bilemiyorum başına gelen varmi

Normalde kahve ve acik pembe lekelenmelere en fazla 2 gun suren ve damla damla .. rahime yerlesmesi icin olabiliyor diyorlar ama senin pkodan dolayi farkli olablr. Benimde 6 gun var bugun damla gibi geldi beklemedwyim

Normalde kahve ve acik pembe lekelenmelere en fazla 2 gun suren ve damla damla .. rahime yerlesmesi icin olabiliyor diyorlar ama senin pkodan dolayi farkli olablr. Benimde 6 gun var bugun damla gibi geldi beklemedwyim
Su anda da normal adet kanaması gibi geliyor sanırım adet oldum yada pko geçti geçen gün test yaptım insulin direncim vardi düşmüş inşallah kistte erimiştir bide hamile kalmak istiyorum diye doktora gideesem alttan mi muayene eder daha önce hic olmadı utaniyorum

Hamilekik dusunuyorsan butun herseyine baktirirsan kafan rahat eder.

Arkadaşlar 13. Günüm bugun.Ovulasyon testi yaptim dun daha silikti.Yumurtlama mı var yoksa pko dan dolayı mı?

Eklentiler

• 20180929_161115.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 42
  • 20180929_160426.webp
    91,7 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…