- 16 Aralık 2017
- 105
- 39
- 18
Az önce yaptım silikleşmiş. Ertesi gün silikleşmesi gerekmez miydi? Dün baya koyuydu , bugun en koyu ama sabah 11 de yapmıştım. Gece 11 de silikleşti.Merhaba ben de yaptigimda birgun once biraz silikti sonra koyu oldu senin gibi 1 gun daha ole koyu kalip sonra siliklesti . Degerlendir derim :)
24 ile 36 saat mühleti var oyüzden ilk tesbit ettiğin gün erken olmuş olabilir geç sayılmaz sizin icinAz önce yaptım silikleşmiş. Ertesi gün silikleşmesi gerekmez miydi? Dün baya koyuydu , bugun en koyu ama sabah 11 de yapmıştım. Gece 11 de silikleşti.
Yok gitmez yumurta nereye gitsin silikleşmeye başlarken çatlamış oluyor bence tam zamanıMerhaba benim de bir sorum olacak ekte testlerimi paylaşıyorum. Ben dün öğleye doğru iki kırmızı çizgi gördüm sonra akşam silikleşmeye başladı bu sabah iyice silindi. Biz bu sabahı değerlendirebildik sadece. Yumurtanın olma ihtimali var mıdır? Yani çatlayıp gitti mi kaçırdık mı acaba düşünceleriniz nelerdir
Yok gitmez yumurta nereye gitsin silikleşmeye başlarken çatlamış oluyor bence tam zamanı
En uygun pozisyon altta olmak hem daha az hareket ediyorsun hemde kasmıyorsun kalkmadan yatmayada devam edebilirsi de denemeye devam edin gün aşırı yani birgün ara ile yumurtalar hemen gitmez öyle düşünmeyin bazen yunurtlamadan öncede hamile kalanlar oluyor buda demek oluyor ki hepsi birden gitmiyor biryere birde zaten adetle dökül7yor bazıları oda adet öncesi bile hamile kalan var moralini niye bozuyorsun rabbim ol dedimi olur ne sen ne ben nede doktor bilebilir büyük olmaları iyi ama
Çok tesadüfi oldu yaa bu ay dedik artık çocuk düşünebiliriz ama dedik ben doktora gideyim dedim Kasım’da da çalışmalara başlarız. Cuma günü doktora gittim doktor smear testi yaptı rahim duvarı gayet iyi dedi yumurtaları gösterdi başka da bir şey demedi test falan da yapmadı. Sonra evde ovülasyon testlerim vardı yumurtaları ultrasonda görünce bana büyük geldiler deneyeyim dedim testleri Cuma silik gördüm Cumartesi koyuydu bugün de bağımsız olarak ilişki oldu sonra okuyunca kırmızı olunca yumurtlama oluylrmuş ama benim bugün silikleşti o yüzden yumurta var mı yok mu bilemedim :) peki ben daha değerlendirmeli miyim sanırım bu sefer tesadüfi tek deneme olacak çünkü silikleştiğine göre yumurtladım onun da ömrü belli :) bir de sormaktan çok çekiniyorum ama üstte olunca şans çok mu azalıyor ben hemen inip uzandım ama ihtimal var mıdır sizce çok cahilim affınıza sığınıyorum
Ordaki çizginin siliklesmesi demek yumurta artık serbest demek oluyor yani tüplere dogru hareket etmeye başlamıstır bence bir defa daha ilişki sonra gün asırı olsun bırakmayın yumurtlamada olsun sadece diyenlere pek inanmayın derim
Çok tesadüfi oldu yaa bu ay dedik artık çocuk düşünebiliriz ama dedik ben doktora gideyim dedim Kasım’da da çalışmalara başlarız. Cuma günü doktora gittim doktor smear testi yaptı rahim duvarı gayet iyi dedi yumurtaları gösterdi başka da bir şey demedi test falan da yapmadı. Sonra evde ovülasyon testlerim vardı yumurtaları ultrasonda görünce bana büyük geldiler deneyeyim dedim testleri Cuma silik gördüm Cumartesi koyuydu bugün de bağımsız olarak ilişki oldu sonra okuyunca kırmızı olunca yumurtlama oluylrmuş ama benim bugün silikleşti o yüzden yumurta var mı yok mu bilemedim :) peki ben daha değerlendirmeli miyim sanırım bu sefer tesadüfi tek deneme olacak çünkü silikleştiğine göre yumurtladım onun da ömrü belli :) bir de sormaktan çok çekiniyorum ama üstte olunca şans çok mu azalıyor ben hemen inip uzandım ama ihtimal var mıdır sizce çok cahilim affınıza sığınıyorum
Belki daha önce olmuştur benim gibiKızlar iyi aksamlar . Simdi ben bu ay yeni ovulasyon testi yapmaya başladım . Benim kafam karışık . 26 günde bir oluyorum adet .netten hesaplarsak bugün yumurtlama günüm.benim 8 9 10 11 günler çok az silik çıktı hep . Bugün de hic çizgi çıkmadı . Iki kere yaptım . Bu çizgiler koyu olacağına kayboldu bugün . Bende degerlendirmedim pik olmadığı için . Hala test yapmaya devam edeyim mi
Sizin nasil olmuştu acabaBelki daha önce olmuştur benim gibi
Takvimimden 4 gün önce ovulasyon olduSizin nasil olmuştu acaba
8 gün sonrada lekelenmem oldu kasıklaromda bir baskı var çok rahatsız ediyor ve iğne batması gibi belortiler var bende bekliyorum cuma yada pazartesi tahlil icin bekliyorumSizin nasil olmuştu acaba
Hadi ya . Adetleriniz duzenlimiydi. Bende adetim bittiği gunden beri hep silik çıktı . Kopkoyu hic bi zaman çıkmadı ikinci çizgi. Bizde silik çıktığı günler bağımsız olarak ilişkiye girdik eşimle yani 2 günde bir falan . Yumurtladim mi ne zaman yumurtladım bilmiyorum hep silikti cnkiTakvimimden 4 gün önce ovulasyon oldu
Ozaman bwkletin belki sizinki adete yakında olabilir b9yle şeylerHadi ya . Adetleriniz duzenlimiydi. Bende adetim bittiği gunden beri hep silik çıktı . Kopkoyu hic bi zaman çıkmadı ikinci çizgi. Bizde silik çıktığı günler bağımsız olarak ilişkiye girdik eşimle yani 2 günde bir falan . Yumurtladim mi ne zaman yumurtladım bilmiyorum hep silikti cnki
Hadi inşallah yaa buyuk ihtimal tuttu o zaman sizin . Bende de bugün o kasik baskıları falan var ya adetime hâlbuki daha 15 gün varHadi ya . Adetleriniz duzenlimiydi. Bende adetim bittiği gunden beri hep silik çıktı . Kopkoyu hic bi zaman çıkmadı ikinci çizgi. Bizde silik çıktığı günler bağımsız olarak ilişkiye girdik eşimle yani 2 günde bir falan . Yumurtladim mi ne zaman yumurtladım bilmiyorum hep silikti cnki
Yarin yine yapayım test çizgi çıkmazsa yapmayım diyorum bi daha hevesim kaçtı. Daha da 15 gün var ama bakalimOzaman bwkletin belki sizinki adete yakında olabilir b9yle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?