Evet öyle kalan da var . Benim bir kizim car . Onda adetten sonraki hafta kalmıştım . Hala aynı yumurtluyorsam bu aralar günüm geldi geçiyor sanırım. Bakalim ya olmadı obur ay daha iyi şekilde yaparım testleri
Evet öyle kalan da var . Benim bir kizim car . Onda adetten sonraki hafta kalmıştım . Hala aynı yumurtluyorsam bu aralar günüm geldi geçiyor sanırım. Bakalim ya olmadı obur ay daha iyi şekilde yaparım testleri
Hadi ya . Adetleriniz duzenlimiydi. Bende adetim bittiği gunden beri hep silik çıktı . Kopkoyu hic bi zaman çıkmadı ikinci çizgi. Bizde silik çıktığı günler bağımsız olarak ilişkiye girdik eşimle yani 2 günde bir falan . Yumurtladim mi ne zaman yumurtladım bilmiyorum hep silikti cnki
Takvimler yanılıyor her ay farklı günlerde yumurtluyor olabilirsiniz illa reglinin ikiye bölünmesi olmaz bazen erken bazen geç yumurtlama oluşur. Eğer testte yazdığı gibi sıvı alımına ve saatlere dikkat edip yaptıysanız silik çıktıysa yumurtlama henüz olmamıştır yapmaya devam edin ya aynı koyulukta ya da T çizgisi C cizgisinden daha koyu oluyor
günaydınlar
ovu’da pik olduğu gün 22 eylül’dü
dün akşam ve bu sabah iç çamaşırımda açık kahverengi lekelenme olduğunu gördüm
dün akşam birkaç damla daha fazla idi bu sabah 2-3 damla gibi daha az gördüm
reglime 7 gün var, neye işarettir bilenler var mı aranızda
günaydınlar
ovu’da pik olduğu gün 22 eylül’dü
dün akşam ve bu sabah iç çamaşırımda açık kahverengi lekelenme olduğunu gördüm
dün akşam birkaç damla daha fazla idi bu sabah 2-3 damla gibi daha az gördüm
reglime 7 gün var, neye işarettir bilenler var mı aranızda
Çevremde kahverengi lekelenmesi olan herkes kısa zaman sonra hamileliğini öğrendi. İnşallah hamilesindir Rabbim hayırlısını versin isteyen herkese,yanı sıra bana da..
Çevremde kahverengi lekelenmesi olan herkes kısa zaman sonra hamileliğini öğrendi. İnşallah hamilesindir Rabbim hayırlısını versin isteyen herkese,yanı sıra bana da..
evet adetine daha 1 hafta varken olmuş yerleşme kanaması olabilir adetine çok yakın olan da oluyor ama 1 hafta kalmasi iyi gibi hadi bakalım hayırlı haberler ver inşallah
evet adetine daha 1 hafta varken olmuş yerleşme kanaması olabilir adetine çok yakın olan da oluyor ama 1 hafta kalmasi iyi gibi hadi bakalım hayırlı haberler ver inşallah
Kizlar acilll yardim edermisiniz ben surekli kontrole gidiyodum yumurta takibi yapiliyordu buyuyunce catlatma ignesi yapilacakti cumartesi gunu gittik 18 milim dedi sali gel yapalim igneyi dedi ama bugun gittimizde yumurtam catlamis doktor bisey yapmadi iliskiye girin dedi ancak yumurtamin ne zaman catladini bilmiyoruz gecmi kaldik acaba ölmüsmudur yumurtam 24 saat mis omru galiba ole okumumustum
En son pazartesi girdik iliskiye sali doktor yumurtan catlamis dedi ve kasiklarim agriyo sanki orda bisey var gibi ara rara da belim agriyo kafam cok karisik daha cok erken acaba pisikolojimki yaa
En son pazartesi girdik iliskiye sali doktor yumurtan catlamis dedi ve kasiklarim agriyo sanki orda bisey var gibi ara rara da belim agriyo kafam cok karisik daha cok erken acaba pisikolojimki yaa