- 6 Eylül 2018
- 374
- 287
- 53
- 33
20 ekim 32 günde 1 adet oluyorumBat ne zaman canım
Allah allah ozaman 13ve 14. Gun cok erken degıl mı yumurtlama gubu olarak. Bide son koydugun testtede ben koyulasma var gıbı gordum ustunde tarıh yazmayan. Zaten 13ve14u degerlendırmıssın test yapmaya devam et bence.20 ekim 32 günde 1 adet oluyorum
Evet cnm bende hatta dedim erken yumurtluyormusum diye sonra sızlama çok olunca aklim karisti 3 4 gün daha degerlendireyim bakalim önceki koyulastiginda akintim vardi ama şimdi yokAllah allah ozaman 13ve 14. Gun cok erken degıl mı yumurtlama gubu olarak. Bide son koydugun testtede ben koyulasma var gıbı gordum ustunde tarıh yazmayan. Zaten 13ve14u degerlendırmıssın test yapmaya devam et bence.
Insallah erken yumurtlamayla hamılesındır canımEvet cnm bende hatta dedim erken yumurtluyormusum diye sonra sızlama çok olunca aklim karisti 3 4 gün daha degerlendireyim bakalim önceki koyulastiginda akintim vardi ama şimdi yok
Ins cnm insInsallah erken yumurtlamayla hamılesındır canım
Pik ne zaman olmuştu? Bizimkiler yakındı yanlış hatırlamıyorsam. Eğer erken yumurtladıysan o yüzden bi kaç gin erken adet olmuş olabilirsin.kızlar ben bugün adet oldum
ancak bugün döngümün henüz 23. günüydü
benim regl döngüm en az 24-25-26 günde bir olurdum
hem erken oldum hem de neden korunmasız ilişkiye ve ovulasyon günlerini değerlendirmeme rağmen hamile kalamadım? anlamadım
sizce regl döneminde iken bir kadın doğum doktoruna muayene olmalı mıyım?
Bu arada daha önce doğum yapmış biriyim, 3,5 yaşında bir evladım var
22 Eylül'se yarın olması gerekiyordu aslında. Benimde 23 Eylül de pik oldu, o yüzden 7 Eylül'ü bekliyorum bende. Peki adet belirtilerin var mıydı? Yumurtlanmıyor diye biliyorum. Nasip kısmet. Çalışmalara devam.pik 22 Eylül’dü
evet seninle benim çok yakındı
ama neden olmadı anlam veremedim
çünkü tam pik olduğu gün ve sonraki gün ve daha sonra da değerlendirdik
aynı ay içinde 2 kez farklı tarihlerde yumutlanıyor mu yaw
Benim de baya ağrım sancım var ya bakalım nasip kısmet artıkadet belirtilerim vardı
yumurtlamadan beri her gün belim ve özellikle tek taraflı sağ kasık ağrısı oldu, bi kaç gün aşırı göğüs hassasiyeti de yaşadım
kısmet değilmiş, devam tabi ki
Allah ne zaman nasip ederse her işte vardır bi hayır
İnşallah senden hayırlı haber alırız
Reglinin 2. veya 3. günü kontrole gidebilirsiniz bende mesela pco hastasıyım yumurtlama sıkıntı olabiliyor benim gibilerde ama bu ay yumurtlamayı testlerle yakaladım bayağı koyuydu sonra silikleşti çatladı o günü ve sonraki günü değerlendirdim ama regli oldumpik 22 Eylül’dü
evet seninle benim çok yakındı
ama neden olmadı anlam veremedim
çünkü tam pik olduğu gün ve sonraki gün ve daha sonra da değerlendirdik
aynı ay içinde 2 kez farklı tarihlerde yumutlanıyor mu yaw
Sperm 3 gün ya da daha uzun sürede yaşayabilir sperm kalitesine ve yerleştiği yere bağlı yani öyle kalan çok varyumurtlama gününden 2 gün önce olan ilişkide hamilelik şansı var mıdır?
ilk defa ovulasyon testi denemiştim bu ayReglinin 2. veya 3. günü kontrole gidebilirsiniz bende mesela pco hastasıyım yumurtlama sıkıntı olabiliyor benim gibilerde ama bu ay yumurtlamayı testlerle yakaladım bayağı koyuydu sonra silikleşti çatladı o günü ve sonraki günü değerlendirdim ama regli oldumDemek ki hayırlı zamanı değilmiş
Planlayınca düşününce olmuyor bende onu anladım sanırım biraz oluruna bıraksak Rabbim nasip edecek hayırlı zamandailk defa ovulasyon testi denemiştim bu ay
bende yakaladım çift çizgiyi ve silikleşip tamamen kaybolana dek hep değerlendirdik bu günleri de hatta
ama korunmasız olmasına rağmen olmaması beni şaşırttı çünkü sağlık problemim yok
hatta geçen ay smear vermiştim ve muayenede olmuştum doktorum herşey çok güzel demişti
kısmet değilmiş tabi ama yine de şaşırdım
ilk hamileliğim tek korunmasız ilişkide tamemen tesadüf olmuştu sürprizdi
benimde bu ay belirtilerim böyleydi ancak bugün regl oldumKizlar adetim 16 ekim ama goguslerum dokununca aciyor ve sol kasigim cok agriyor evi supurdum surekli mola veriyorum baya batiyor yururkende lkasiyor sizce buladar erken adet belirtisi olurmu insallah hamileyimdir yaa kac gundur boyle
Amin canım inşallahzaten en güzeli plansız ve sürpriz olması
planlı olmasını istediğimde stres yaptım resmen
Herşey Allah’tan en hayırlı zamanda cümlemize nasip etsin
Olupta karnımda kaybetmemdense geç olsun da güç olmasın
Allah evlat acısı vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?