Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hangi gün çatlamış ilk kez yapiyorum

Eklentiler

• IMG_20181002_112509_809.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20181002_132233_964.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 70
Insallah tutar. Günlerini kacirmamissin. Umut var . Bende bugün pik oldu . 2.çocuğu istiyorum . Bu akşam yarin akşam degerlendircez bakalim 9 aydır istiyoruz
Benimde ikinci cnm martta korunmayi biraktim mayista hamile oldugumu öğrendim ama ilerlemedi düştü kendiliginden simdide bekliyoruz her ay bakalim bu ay tutar ben 32 günde 1 adet oluyorum erken yumurtlama oluyormus ovulasyonla anladim bunu

Aa bak belkide sen gerçekten günlerini tutturamiyordun . Geç yumurtlama oluyor sanıyordun . Olcak olcak inşallah moralini yüksek tut . Bu günlerde ağır işlerde yapma . Ilsikiden sonra ki gün özellikle . Spermler şöyle güzelce bi yerlessin

Tmm cnm yarinda misafirim gelicek aksilik esimde gec geliyo bugün temizlik yapicam ama cok dikkat ederim mutlaka

Tmm cnm yarinda misafirim gelicek aksilik esimde gec geliyo bugün temizlik yapicam ama cok dikkat ederim mutlaka
Aynen yavaş yavaş çok zıplama lı hoplamali işler yapma . Doktor bana tembih ederdi hep . Iliskiden sonraki gün yatabiliyorsan yat derdi. Sana kolay gelsin cnm bat olunca haber verirsin

Kızlar ben biseyi merak ediyorum umut olsun diye. Uzun zamandır bebek isteyip her şeyi yapıp da en son çare ovulasyon testi ile hamile kalanınız var mı .

Kızlar merhaba aranızda femara kullanan var mı çatlatma iğnesi kullanmadan sadece femara kullanan?

Kızlar ben biseyi merak ediyorum umut olsun diye. Uzun zamandır bebek isteyip her şeyi yapıp da en son çare ovulasyon testi ile hamile kalanınız var mı .
Ovulasyon testlerıyle ılk hamılelıgımde tutturmustum canım.
Ama ıkıncısını sorarsan ovulasyon hep tek cızgı gosterdı sabah aksam aynı saatte yaptın tık yok ama hamıleyım

13,14guzel koyu cıkmıs. Degerlendırmıssınde zaten. Insallah tutmustur
2 gündür sol kasigimda sizlama var hic gecmiyor sürekli sizliyor bugün tekrar test yaptim koyu cikti anlamadim tekrarmi yumurtlama olucak

Eklentiler

• IMG_20181004_111330_527.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…