- 6 Eylül 2018
- 374
- 287
- 53
- 33
13.gun yumurtlamışsın. 1 gün yumurtan sabit kalmış sanırım . 15.gun çatlama olmuştur . 13 15 .günler ilişki oldumuKızlar hangi gün çatlamış ilk kez yapiyorum
13. Gün sabah gece oldu13.gun yumurtlamışsın. 1 gün yumurtan sabit kalmış sanırım . 15.gun çatlama olmuştur . 13 15 .günler ilişki oldumu
Çok guzel o zaman . Yakalamissin çok da güzel degerlendirmissin. Allah nasip etsn bu Ay hepimiz hamile kalalım .13. Gün sabah gece oldu
14 aksam oldu
Bugünde esim 1 de gelicek gece olucak cnm
Çok teşekkür ederim cnm insallah haziranda kimyasal düşük yaptim ins bu ay tutarÇok guzel o zaman . Yakalamissin çok da güzel degerlendirmissin. Allah nasip etsn bu Ay hepimiz hamile kalalım .
Insallah tutar. Günlerini kacirmamissin. Umut var . Bende bugün pik oldu . 2.çocuğu istiyorum . Bu akşam yarin akşam degerlendircez bakalimÇok teşekkür ederim cnm insallah haziranda kimyasal düşük yaptim ins bu ay tutar
Kızlar kaçırdım saniyodum ama pik oldu demi bakın bi
Benimde ikinci cnm martta korunmayi biraktim mayista hamile oldugumu öğrendim ama ilerlemedi düştü kendiliginden simdide bekliyoruz her ay bakalim bu ay tutar ben 32 günde 1 adet oluyorum erken yumurtlama oluyormus ovulasyonla anladim bunuInsallah tutar. Günlerini kacirmamissin. Umut var . Bende bugün pik oldu . 2.çocuğu istiyorum . Bu akşam yarin akşam degerlendircez bakalim9 aydır istiyoruz
Aa bak belkide sen gerçekten günlerini tutturamiyordun . Geç yumurtlama oluyor sanıyordun . Olcak olcak inşallah moralini yüksek tut . Bu günlerde ağır işlerde yapma . Ilsikiden sonra ki gün özellikle . Spermler şöyle güzelce bi yerlessinBenimde ikinci cnm martta korunmayi biraktim mayista hamile oldugumu öğrendim ama ilerlemedi düştü kendiliginden simdide bekliyoruz her ay bakalim bu ay tutar ben 32 günde 1 adet oluyorum erken yumurtlama oluyormus ovulasyonla anladim bunu
Bugün nasipse başlicammyavaş yavaş soluklasmaya başlamış çalışmalara devam
Aa bak belkide sen gerçekten günlerini tutturamiyordun . Geç yumurtlama oluyor sanıyordun . Olcak olcak inşallah moralini yüksek tut . Bu günlerde ağır işlerde yapma . Ilsikiden sonra ki gün özellikle . Spermler şöyle güzelce bi yerlessin
Aynen yavaş yavaş çok zıplama lı hoplamali işler yapma . Doktor bana tembih ederdi hep . Iliskiden sonraki gün yatabiliyorsan yat derdi. Sana kolay gelsin cnm bat olunca haber verirsinTmm cnm yarinda misafirim gelicek aksilik esimde gec geliyo bugün temizlik yapicam ama cok dikkat ederim mutlaka
Tamam cnm mutlaka haber veririmAynen yavaş yavaş çok zıplama lı hoplamali işler yapma . Doktor bana tembih ederdi hep . Iliskiden sonraki gün yatabiliyorsan yat derdi. Sana kolay gelsin cnm bat olunca haber verirsin
Kızlar hangi gün çatlamış ilk kez yapiyorum
Ovulasyon testlerıyle ılk hamılelıgımde tutturmustum canım.Kızlar ben biseyi merak ediyorum umut olsun diye. Uzun zamandır bebek isteyip her şeyi yapıp da en son çare ovulasyon testi ile hamile kalanınız var mı .
13,14guzel koyu cıkmıs. Degerlendırmıssınde zaten. Insallah tutmusturÇok teşekkür ederim cnm insallah haziranda kimyasal düşük yaptim ins bu ay tutar
2 gündür sol kasigimda sizlama var hic gecmiyor sürekli sizliyor bugün tekrar test yaptim koyu cikti anlamadim tekrarmi yumurtlama olucak13,14guzel koyu cıkmıs. Degerlendırmıssınde zaten. Insallah tutmustur
Bat ne zaman canım2 gündür sol kasigimda sizlama var hic gecmiyor sürekli sizliyor bugün tekrar test yaptim koyu cikti anlamadim tekrarmi yumurtlama olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?