- 28 Mayıs 2016
- 161
- 202
- 53
- 30
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
Canım 16. Gün yumurtlamissin ne güzel. Testlerin gayet guzel net. Değerlendirebildiysen de şimdi bekleme zamani. İnşallah gebelik testininde de pozitif gormk nasip olur.bilgisi olanlar yazabirlermi.
Ay ne kadar sewindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Peki. Ben kalp koyduğum günleri değerlendirdim. Sen hangi günler değerlendirdin acabaCanım 16. Gün yumurtlamissin ne güzel. Testlerin gayet guzel net. Değerlendirebildiysen de şimdi bekleme zamani. İnşallah gebelik testininde de pozitif gormk nasip olur.
Bende ovi testi sonrası pozitif gorenlerdeyim çok sukur
Tesekkur ederim canım. Rabbim sana da nasip etsin.Ay ne kadar sewindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Peki. Ben kalp koyduğum günleri değerlendirdim. Sen hangi günler değerlendirdin acaba
Sanırım benimkide hemen hemen senle aynı olmuş umarım sonuçda aynı olurr.Tesekkur ederim canım. Rabbim sana da nasip etsin.
Koyu gordugum gune 1 dersem eğer. 1 2 3 5 diye hatırlıyorum. :)
İnşallah canım ya . Rabbim ginlume gore versin. Bata kaç gün kaldı şimdi :)Sanırım benimkide hemen hemen senle aynı olmuş umarım sonuçda aynı olurr.
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Zor bi surec. Dualarım sizlerle. Sizlerde dualarınızi eksik etmeyinTatlişler bende ovulasyon kullandım, değerlendirdim. Bata 3 gün kaldı. Dün test yaptım negatif. Bayraacım bizede dua et olurmu :)
İnşallah hepimiz senin gibi pozitifleri görürüz :)
İnşallah canım ya . Rabbim ginlume gore versin. Bata kaç gün kaldı şimdi :)
Tatlişler bende ovulasyon kullandım, değerlendirdim. Bata 3 gün kaldı. Dün test yaptım negatif. Bayraacım bizede dua et olurmu :)
İnşallah hepimiz senin gibi pozitifleri görürüz :)
Arkadaşımm testlerin çok güzell. 14. Akşamı yumurtlamışsın. Ve 15. Akşam çatlamış bu günleri değerlendirmelisinn. Dün bugün ve yarın önemli günlerinnLütfen yorumlarınızı bekliyorum bu akşamda yaptm birz daha silik çıktı iki çizgi tam aynı koyulukta cikmiyo
Amin canım ya ağzın bal yesin emi.inşallah hepiniz en kısa zamanda güzel haber alırda sevinirsiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?