Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

Geçen ay ilk denememizdi çok umutlanmistim adet olunca çok üzüldüm bu seferde öyle olmaz ins ;(

valla ben 2.ayımda hemen tuttu oldum inşallah sizde bnm gibi kısa sürede tutar
Nerde o günlerr ben 10 aydır uğraşıyorum. Bakalım bu ay tutacak mı. Çok umutluyum. Ewlendiğimden beri hiç korunmadık . Hiçbir sorunumuzda yok. Tek sıkıntı sanırım çok stres yapıyorum.

Nerde o günlerr ben 10 aydır uğraşıyorum. Bakalım bu ay tutacak mı. Çok umutluyum. Ewlendiğimden beri hiç korunmadık . Hiçbir sorunumuzda yok. Tek sıkıntı sanırım çok stres yapıyorum.
aslaa yapma ben 2 ay korundum sonra doktrora gittiğiimde dokto bana kafan ne kadar rahat psikolojin ne kadar rahat olur ve ilişkiye girerken hamileliği dğüşünerek girmezsen hamile olursun demişti ve öle oldu kendime çok ddikkat ettim üşütmedim etmedim oldu çok şükür sıra sende ama ilk kafanı dağıt bencee

Eşim suan şehir dışında en son cuma akşam yaptk yinede olur mu ;((
Canım bebek sadece o üç gün içinde tutunur diyebilirm. Bu siteden okuduklarım dan edindiklerim. Ama sperm yaklaşık dört gün yaşar yani tutma ihtimali düşükde olsa varr

Ama canım elimde değilki her seferinde acaba olucak mı bu ayda tutucak mı bebeğim içimde midir diye adet tarihini iple çekiyorum çift çizgi görebilmek için.

böle olursa etkileniyor ve olmuyor ama bu yzden bişiler yapmanız lazım
Sanırım bu ayda tutmazsa artık ne ovulasyon kullanacağım nede adet tatihimi kaydedeceğim hatta adet günlüğümü bile yırtacağım o derece bunaldım artık her seferinde beklemekten ve hayal kırıklığına uğramaktan. Bu arada canım allah bebeğini sağlıkla hayırla kıcağına almayı nasip etsin ona uzun ömür versin inş.

amin canım aminn Allah razı olsun sanada en kısa zamanda nasip eylesin inşallaah bence at çöe gitsin şimdi bu gece at ve düşünme onunda bir günü var sen al bi abdest kıl güzel bi namaz aç ellerini eşinle içten güzel bi dua edin emin ol daha çok için rahatlar

İns benimde bu ay olur ya. Bende çok stresli biri değilim ama bu konuda olacak mı olmiyck mi diye gün sayıyorum

Bnde bu ay olmazsa takip etmeyi birkcam insan hayal kırıklığına uğruyor Allah isteyen herkese nasip eder ins

Ben yarından itibaren kullanmaya başlayacağım yumurtlamam sanırım ramazanliga denk geliyor çok zor çok bir yandan orucsun bir yandan çalışıyorsun ben bittim sanırım

bende ovulasyon testi kullanıp o ay hamile kaldım. Pozitifi gördüğüm günü ve bir ertesi günü değerlendirmiştim sadece. İkisinden birinde :)

Bnm ovulasyon testinde en koyu gordugumden bir gün önce ilişki oldu sonra olmadı bakalm o lacakmi spermler vücutta 2 3 gün yaşıyor yazıyı her yerde ona inanarak bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…