Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

bende ovulasyon testi kullanıp o ay hamile kaldım. Pozitifi gördüğüm günü ve bir ertesi günü değerlendirmiştim sadece. İkisinden birinde :)
Canm bana bi yorum yaparmisin testlerim şöyle en sonuncuyu bu sabah yaptm ama çekmeyi unutmsum ama dün akşam gibi silikti net iki çizgi aynı koyulukta değil senin testlerin nasldi

Eklentiler

• IMG_20160529_234939-1.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 143
Canm bana bi yorum yaparmisin testlerim şöyle en sonuncuyu bu sabah yaptm ama çekmeyi unutmsum ama dün akşam gibi silikti net iki çizgi aynı koyulukta değil senin testlerin nasldi
senin teste göre ben 14 ve 15. günü değerlendirdim cnm sadece. O günler koyu çizgi. yumurtlamayı gösteriyor.

ayyy canm benim hayırlı olsunn

Ayyy inan nasıl mutlu oldum yaa tebrik ederimm merakla son sayfaya kadar okudum ve yüzümde kocaman bi gülümsemeyle yazıyorum :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaahh
Kızlar bata 4 gün kala öğrendim ramazan arefesiydi. Gün ortası nedense bi test yapma isteği geldi bana yaptım ve hayalet bi çizgi gördümm koştur koştur gidip kan cerdim ve hcg 23 dü hamiş mişim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşş surelab ovu test kullandım ve çok memnun kqldım hamiş kalmak isteyen herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…