- 29 Mayıs 2016
- 343
- 287
- 18
- 35
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
Canm bana bi yorum yaparmisin testlerim şöyle en sonuncuyu bu sabah yaptm ama çekmeyi unutmsum ama dün akşam gibi silikti net iki çizgi aynı koyulukta değil senin testlerin nasldibende ovulasyon testi kullanıp o ay hamile kaldım. Pozitifi gördüğüm günü ve bir ertesi günü değerlendirmiştim sadece. İkisinden birinde :)
senin teste göre ben 14 ve 15. günü değerlendirdim cnm sadece. O günler koyu çizgi. yumurtlamayı gösteriyor.Canm bana bi yorum yaparmisin testlerim şöyle en sonuncuyu bu sabah yaptm ama çekmeyi unutmsum ama dün akşam gibi silikti net iki çizgi aynı koyulukta değil senin testlerin nasldi
Rabbim vericem derse tabi ki olur. yumurta 36 saat, sperm 72 saat diyorlar. Bu hesaba göre döllenme çok rahat gerçekleşir.İşte bnm o 14 ve 15 te değil 13 te o ldu sadece yinede o lur mu?? ;((
Allah gönlünün muradını versin hayırlısıyla, isteyen herkese versin Rabbim.İns olur cnm ya çok istiyorum tabi yinede hayrlisi dediğin gibi Allah isterse olur
Ne güzel ya aynılarını bende yaptım bakalım tutucak mııbende ovulasyon testi kullanıp o ay hamile kaldım. Pozitifi gördüğüm günü ve bir ertesi günü değerlendirmiştim sadece. İkisinden birinde :)
Amin canım inşşşBnde bu ay olmazsa takip etmeyi birkcam insan hayal kırıklığına uğruyor Allah isteyen herkese nasip eder ins
inşallah olur.Vakit zamanı olduğuna inanıyorum, Rabbim ol diyor ve oluyor.Ne güzel ya aynılarını bende yaptım bakalım tutucak mıı
Çok doğru. Demekki hala zamanı varr.inşallah olur.Vakit zamanı olduğuna inanıyorum, Rabbim ol diyor ve oluyor.
hayırlısı olsun canım senindebende ovulasyon testi kullanıp o ay hamile kaldım. Pozitifi gördüğüm günü ve bir ertesi günü değerlendirmiştim sadece. İkisinden birinde :)
❤Yorum yazacak olanlar merhaba bende 10 aydır çocuk isteyenlerdenim. Bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlama günümü net verdi. Eşim ve bende hiçbi sorun çıkmadı tüm tahliller temizz bat'a 10 gün var ve yüklediğim fotoyu yorumlarmısınızz lütfenn. Hamiş olmayı çok istiyorum.
ayyy canm benim hayırlı olsunnKızlaaaaarrrrr hamileyimmmmm
ayyyy inanmıyorum 1.sayfadan itibaren okumaya basladım sonuna bi geldim guzel haber canım çok tebrik ediyorum masallah allahım kucagına almayıda nasip etsin
ne zaman öğrendinnnn demek konuyu actıgında hamileymişsin
Glsh_byzky
ayyy canm benim hayırlı olsunn
Kızlar bata 4 gün kala öğrendim ramazan arefesiydi. Gün ortası nedense bi test yapma isteği geldi bana yaptım ve hayalet bi çizgi gördümm koştur koştur gidip kan cerdim ve hcg 23 dü hamiş mişim.Ayyy inan nasıl mutlu oldum yaa tebrik ederimmmerakla son sayfaya kadar okudum ve yüzümde kocaman bi gülümsemeyle yazıyorum :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?