• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon pik 15-20 Ekim olanlar birlikte bekleyelim

emlyinparis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2025
36
8
1
40
Benim 18 ekim pikti, bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatifti. Dpo 8deyim şu an
Belirti sandığım durumlar oluyor ama kendimi çok dinlemekten de olabilir. Sizler ne durumdasınız?

20 su pikti benim aşılama yaptırdım zaten 😂😂 bende de ufak ufak belirtiler var bende diyorum acaba kendimi fazla dinlemekten mi diye

Benim 18 ekim pikti, bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatifti. Dpo 8deyim şu an
Belirti sandığım durumlar oluyor ama kendimi çok dinlemekten de olabilir. Sizler ne durumdasınız?
15 pik, 16 da çatladı yumurtam dpo 10. Belirti kendimce çok ama regl belirtiside olabilir :) hayırlısını diliyorum

Benim bir iki kez baş ağrım oldu
Arada hafif kasıklarda kramp ve iğne batması hissi
Ağzımda tad değişimi oldu 1-2 gün
Biraz da yorgunluk uyku var gibi
Sizlerden neler var

Merhaba, benim de 18 Ekim pikti. Bende test yaptim bugün negatif çıktı, çok üzüldüm
Bende değişeceğine inanmıyorum ama İnşallah sende degisir pozitif olur

Benim de pik 18 ekim, çatlama 19 ekim

Yarın sabah yani dpo 9da test yapmak istiyorum. Gerçi erken test yapmayın regl gecikmesine kadar bekleyin diyolar ama günler geçmek bilmiyor

Adet gecikmeden güvenmiycez demek ki
Beklemek de aıkıntı
Keşke şeker ölçüm cihazları gibi evde kandan beta hcg bakılsa

Benim de 20 Ekim pikti sanırım umarım öyledir yani beklemedeyim ama dün adet günümde olmadım bugün de olmadım🥹 birkaç belirti var ama hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Yani ben her ay günümde olurdum en fazla 2 gün sapardı da olmadım bu ay günümde döngüm 28-32 aradı falan 1 yıldır ortalama. Şu an 30u geçti işte bakalım 🥲

Benim 15 pikti o günü değerlendirdim ve ve 21 ekimi de değerlendirdim. Şimdi idrar testi yapsam sabah ilk idrar ile mi olmalı? Bu aralar 15 ekimden sonra sol kasık ağrım arttı kramp var dün gece sol kolumun üstüne yatmışım daha çok battı.

Adet gecikmeden güvenmiycez demek ki
Beklemek de aıkıntı
Keşke şeker ölçüm cihazları gibi evde kandan beta hcg bakılsa
Kız var öyle bir şey diye biliyorum ben pahalıdır tabi. Bende dpo 7 deyim 19 20 Ekim pikti 20 gecesi çatladı ama ben 21 ini baz alıyorum. İlk 4 5 gün hormonların etkisiyle bir sürü bir şey hissediyordum ama şu an gittikçe azaldı. Hayırlısı olsun hakkımızda geçen ay histeroskopi oldum inşallah bu ay tutar da doktoruma sürpriz yaparım

Benim 15 pikti o günü değerlendirdim ve ve 21 ekimi de değerlendirdim. Şimdi idrar testi yapsam sabah ilk idrar ile mi olmalı? Bu aralar 15 ekimden sonra sol kasık ağrım arttı kramp var dün gece sol kolumun üstüne yatmışım daha çok battı.
Dpo 13 falan olmuş
Sabah ilk idrarla gebelik daha belirgin belli oluyor
Gün içinde yapılan idrarla negatif görmek daha olası

Back
X