ovulasyon pik 15-20 Ekim olanlar birlikte bekleyelim

Kız var öyle bir şey diye biliyorum ben pahalıdır tabi. Bende dpo 7 deyim 19 20 Ekim pikti 20 gecesi çatladı ama ben 21 ini baz alıyorum. İlk 4 5 gün hormonların etkisiyle bir sürü bir şey hissediyordum ama şu an gittikçe azaldı. Hayırlısı olsun hakkımızda geçen ay histeroskopi oldum inşallah bu ay tutar da doktoruma sürpriz yaparım
Evet azalıyor gibi oluyor
Haftaya daha net belli olur senin sonuçlar

Benim 18 ekim pikti, bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatifti. Dpo 8deyim şu an
Belirti sandığım durumlar oluyor ama kendimi çok dinlemekten de olabilir. Sizler ne durumdasınız?
16 Pik 17 çtlama dpo 11 oluyor sanırım yani 12 diyen de var chatgbt 11 diyor sabah test yaptım silik çizgi çıktı bata 2 gün var

IMG_1697.webp
IMG_1696.webp
IMG_1680.webp

Kuzum brn şahsen bu tür belli bile olmayan testlere güvenmiyorum bat geçsin bir de öyle tekrarla belirginleşirse zaten bebiş vardır.
Bende çok güveniyorum ama 3 yıldır bu yoldayım hamile olmadığım da bu öizgileri
Göremedim diğer hamilelligöde böyle silikti bi tık belli haliydi 3 günüm geçmişti 71 çıkmıştı ❤️

Kuzum brn şahsen bu tür belli bile olmayan testlere güvenmiyorum bat geçsin bir de öyle tekrarla belirginleşirse zaten bebiş vardır.
Şunuda belirtöek isterim bugün ili test yaptım ikiside bu siliklikte testim de bitti yapmasam sabretsem 2 gün sonra yapar koyulaşmaya bakardım çok sabırsız bi insanım ya

Benim 15 pikti o günü değerlendirdim ve ve 21 ekimi de değerlendirdim. Şimdi idrar testi yapsam sabah ilk idrar ile mi olmalı? Bu aralar 15 ekimden sonra sol kasık ağrım arttı kramp var dün gece sol kolumun üstüne yatmışım daha çok battı.
merhaba, aynı gün pik görmüşüz. belirtiniz var mı sizin bat tahmini hangi gün bekliyorsunuz

inşallah vardır ay kızlar ben böyle bir sıcaklık hissediyorum rahmimde böyle sanki hafif yanıyormuş gibi. Ay ben bu ay da olmadı diye 2 3 gündür ha bire abur cubur yiyorum bir iştah değişikliği oldu göğüs hassasiyetim yok ama 2 gğn önce sönmüştü bugün baya dolgun hissediyorum böyle belirtileri olan var mı aramızda
Şunuda belirtöek isterim bugün ili test yaptım ikiside bu siliklikte testim de bitti yapmasam sabretsem 2 gün sonra yapar koyulaşmaya bakardım çok sabırsız bi insanım ya

merhaba, aynı gün pik görmüşüz. belirtiniz var mı sizin bat tahmini hangi gün bekliyorsunuz
Bat tarihi tam olarak ne oluyor yeni olduğum için bilmiyorum kusura bakmayın. Benim göğüs hassasiyeti sol kasıkta kramp ve batmalar koku hassasiyeti ve vücut sıcaklığı mevcut

Bat tarihi tam olarak ne oluyor yeni olduğum için bilmiyorum kusura bakmayın. Benim göğüs hassasiyeti sol kasıkta kramp ve batmalar koku hassasiyeti ve vücut sıcaklığı mevcut
Bat beklenen adet tarihi
Dpo ovülasyon sonrası geçen gün sayısı
Böyle terimler varmış

Back
X