• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon pik 15-20 Ekim olanlar birlikte bekleyelim

Bu ay gebe olduğuma neredeyse yüzde yüz emindim hissel ve belirtisel olarak 😂
Bat yarın
Test yaptım koca bir negatif 😅
Belirtilerim kasıklarda hafif ağrı, iğne batması hissi, bir iki kez baş ağrısı, alt karında doluluk, mide bulantısı hafif, ağızda tat değişikliği vs..
şaşkınım demek ki psikolojik belirtiler yaşamışım :)
Ovülasyon günümden eminim, Dpo 14. olsa en azından silik çıkardı
Herkesin gönlüne göre olsun 🙏🏻

Ay inşallah görür gibi olduklarımız pozitiftir benim de aynı 20 pik 4 Kasım bat bugün kaset test düm düz beyaz çıktı İnovita Silik çıktı var mıdır

Yaa hadi inşallah 🙈🙈
Canım bende gördüm İnşallah doğrudur 🌸

Benim 18 ekim pikti, bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatifti. Dpo 8deyim şu an
Belirti sandığım durumlar oluyor ama kendimi çok dinlemekten de olabilir. Sizler ne durumdasınız?
Benim de 18 pikti şuan bir gün gecikmedeyim test silik çizgi sizde durum nasıl

Eklentiler

• 1000025634.webp
    1000025634.webp
    74,3 KB · Görüntüleme: 19
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Siz evde testi yaptınız mı ben bugün evde yaptım da silik çıktı
Evet 29 ekim çarşamba sabah laboqick test yaptım böyle silik çıktı sonra hemen kan verdim beta 19 çıktı. O şekilde öğrenmiş oldum. Çok sağ olun inşallah siz de hamişsinizdir 🥰

Eklentiler

• IMG_2678.webp
    IMG_2678.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 18
Evet 29 ekim çarşamba sabah laboqick test yaptım böyle silik çıktı sonra hemen kan verdim beta 19 çıktı. O şekilde öğrenmiş oldum. Çok sağ olun inşallah siz de hamişsinizdir 🥰
Ayy inşallah. Çok teşekkür ederim. Ben de yarın test vereceğim inş. Sizde bel kasık ağrısı oluyor mu benim var da adet olacam diye korkuyordum 🥹

Kızlar merhaba sizce pik olmaya yakın mı bakar mısınızz🌸🤗

Eklentiler

• 1000064020.webp
    1000064020.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 13
Benim pik 19 ekimdi. Dun ve bugun test yaptim cok silik cikti. Bugün test verdim beta 46 🥹 umarim kimyasal olmaz biraz dusuk gibi geldi:(

Back
X