Ovulasyon testi bakın lutfen

Beyazlale123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
130
31
48
32
Arkadaşlar yardım lutfen yorum yaparsanız sevinirsevinirım ovulasyon testi yapıyorum uc kere yaptım sonuc hep aynı ve birbirine yakın cıkıyor ben mk yapamıyorum acaba . Normalde kendim hesaplıyordum ındırdıgım takvim vardı ama bır ay once 3 nisan da dusuk yaptıgım ıcın sımdı kendim hesaplıyamıyorum bilen varsa yorum yapabilirmi resimi yüklüyorum

Eklentiler

• IMG_20180508_192147.webp
    IMG_20180508_192147.webp
    6 KB · Görüntüleme: 88
Canım hiç ovulasyon testi yapmadım bilmiyorum ama resimde ikinci çizgi silik çıkmış görünüyor
Demek ki denemelere başla çünkü sperm vücutta 3-5 güne kadar canlı kalabiliyormus

İnşallah insallah canim
Belki biliyorsundur ama yinede söyleyeyim ilişkiden sonra yarım saat kalkma uzan ve hatta bacaklarını dik içinden hemen çıkmasın demişlerdi ben çok defa bacaklarını yukarı diktigimide biliyorum :) her gün ilişki onermiyorlar sperm kalitesini düşürdüğü için yani 2 günde bir daha mantıklı oluyor bu durumda
Sabah en kaliteli olduğunu okumuştum ve yorgunken daha kolay hamile kaliniyormus damarlar açık durumda oluyormuş tam açıklamasını bilmiyorum ama yorgunken hamile kalmayı kolaylaştırır demislerdi bana
Sigara içki kahve sperm kalitesini düşürüyor azaltmak lazımmış

Herşey gönlünce olsun canım doğruluk payları ne bilmiyorum ama kendi duyduğum bildiğim uyguladığımız şeyleri söyleyeyim dedim

Belki biliyorsundur ama yinede söyleyeyim ilişkiden sonra yarım saat kalkma uzan ve hatta bacaklarını dik içinden hemen çıkmasın demişlerdi ben çok defa bacaklarını yukarı diktigimide biliyorum :) her gün ilişki onermiyorlar sperm kalitesini düşürdüğü için yani 2 günde bir daha mantıklı oluyor bu durumda
Sabah en kaliteli olduğunu okumuştum ve yorgunken daha kolay hamile kaliniyormus damarlar açık durumda oluyormuş tam açıklamasını bilmiyorum ama yorgunken hamile kalmayı kolaylaştırır demislerdi bana
Sigara içki kahve sperm kalitesini düşürüyor azaltmak lazımmış

Herşey gönlünce olsun canım doğruluk payları ne bilmiyorum ama kendi duyduğum bildiğim uyguladığımız şeyleri söyleyeyim dedim
Cok teşekkür ederim guzel yorumun icin inşallah rabbim herkeze nasip eder

henüz pik olmamış yani tam koyulaşmamış yapmaya devam et

Arkadaşlar benim iki aydır hep böyle en koyusu 6. Sırada yumurtlamıyor muyum acaba acemiyim bilgim yok yardımcı olur musunuz?

İyi akşamlar bende geçen ay ovulasyon testi kullandım 2 defa da ikinci çizgi silik çıktı sonra normal koyu rengi bulamamıştım onun saati var sabahları ve akşam yapılmasına dikkat edilmesi gerekiyor diye biliyorum

benim genelde adetten önceki 14 ya da 15. gün iki koyu çizgi çıkıyor.
bir önceki adet bitince hemen yapmaya başlıyorum. 11. gün koyu çizgiyi görüyorum genelde. ama öncesinde 6 saat çok az su içiyorum. hatta son 4 saat hiç içmiyorum. o şekilde düzgün çıkıyor ancak.

Back
X