- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
At buraya da mutlaka testleri bende gördüm geçen ay maalesef gecikmeyi kesin beklemek lazım zatenSipariş verdim artık gelince sabah denerim bide 2 gün sonra denerim reglden sonra hala çizgi varsa kan veririmyalancı pozitiflerden sonra kanda 0 görünce insan yıkılıyor malesef
Ay inanmıyorum yaaaaa noldu bu testlere böyle yaaaa.Duphaston mu kullanıyordun ? O gebelikte de kullanılıyor doktorlar tutunmaya destek olsun diye veriyorlar
Ay senin kanda çıkmamıştı demi doğruuuu şuan testlerle takip etmen daha doğru
Hemen bize haber ver ay sonunu bi dört gözle bekliyorum bir de çok korkuyorum
Valla türkiyede ki testlerin %90ı çizgi çıkarıyor artık. Geçen birisi eşinde denemiş eşim hamile sanırım demişti çok gülmüştüm
Buraya yükleyince fotoğrafların kalitesi düşüyor. Ona rağmen görebiliyorum hafif bir çizgi. Sen çıplak gözle daha da net görüyorsundur.My_Moonlight06 Bugün de ilk foto sabah hemen çekilen sonra ki 2 foto da 3 saat sonra falan kuruma yaptı yine burada netlik düşüyor
Olumsuz düşünme neden olmasınmış ? Gencecik kadınsın illaki birgün olur Allah'ın izniyle. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinÖyle de ne bileyim ya sanki hiç olmayacak gibi geliyor o kadar kazındı ki bu şekilde beynime sürekli adet düzensizlikleri kist vs çok da olmadı denemeye başlayalı ama işte engel olamıyorum
Atmaya değer bir şey çıkar da inşallah atarımAt buraya da mutlaka testleri bende gördüm geçen ay maalesef gecikmeyi kesin beklemek lazım zaten
Güzel haberlerle gel inşallahAy inanmıyorum yaaaaa noldu bu testlere böyle yaaaa.
Evet canım duphaston kullanıyorum ve eğer gebelik varsa ilacı kesince ani progesteron düşüşü düşük riskini arttırıyor bu yüzden ilacı kesip gecikmeyi beklemicem. İlacın son günü felan test yapıcam.
Haber vericem tabi canım burda beraberiz Allah'ın izniyle
Evet güvenilir o markaBuraya yükleyince fotoğrafların kalitesi düşüyor. Ona rağmen görebiliyorum hafif bir çizgi. Sen çıplak gözle daha da net görüyorsundur.
Bu marka güvenilir mi ?
İlk görüyorum sonra kuruyunca daha netleşiyor bende diyorum ki test çizgisinin yeri heralde. Awox marka herkes güvenilir buluyorBuraya yükleyince fotoğrafların kalitesi düşüyor. Ona rağmen görebiliyorum hafif bir çizgi. Sen çıplak gözle daha da net görüyorsundur.
Bu marka güvenilir mi ?
Amin amin hepimize inşallahOlumsuz düşünme neden olmasınmış ? Gencecik kadınsın illaki birgün olur Allah'ın izniyle. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Yok kuzum kuruma çizgisine İnananlardan değilim. Çizgi varsa vardır HCG saptamaz ise çıkmamasi gerekir. Belki bir kaç testlerde benzer şeyler olmuş olabilir. Ama özellikle ilk gördüğün için kuruma sonrası elbette kendini belli edecektir. Hem marka güvenilir diyorsun o zaman bence pozitif olma ihtimali yüksek diyebiliriz.İlk görüyorum sonra kuruyunca daha netleşiyor bende diyorum ki test çizgisinin yeri heralde. Awox marka herkes güvenilir buluyor
Ay inşallah öyledir ya bende öyle ümit ediyorum ama sanki hamile değilim öyle hissediyorumYok kuzum kuruma çizgisine İnananlardan değilim. Çizgi varsa vardır HCG saptamaz ise çıkmamasi gerekir. Belki bir kaç testlerde benzer şeyler olmuş olabilir. Ama özellikle ilk gördüğün için kuruma sonrası elbette kendini belli edecektir. Hem marka güvenilir diyorsun o zaman bence pozitif olma ihtimali yüksek diyebiliriz.
Ne kadar vardı regline bebiş bu marka çizgi çıkartmıyor diyorlar bende görüyorum belirtin var mıAy inşallah öyledir ya bende öyle ümit ediyorum ama sanki hamile değilim öyle hissediyorumBu dünkü test çokk belirginleşti yani sonradan Allahım inşallah vardır
Kan mı versen ya hamile de olabilirsin benceMy_Moonlight06 B Bus13 yazmayanyazilimci ovi de böyle çıktı ne diyorsunuz bu işe ? Gidip değerlendircem tabi
Ya kanda daha önce yıkıldığım için regl geçmeden vermeyi düşünmüyorumKan mı versen ya hamile de olabilirsin bence
Bu testi sabah yapmıştım akşama böyle oldu canım o yüzden ümitlenmiyorumNe kadar vardı regline bebiş bu marka çizgi çıkartmıyor diyorlar bende görüyorum belirtin var mı
Ne değerlendirmesi aşkım hcgden yükseliyor buMy_Moonlight06 B Bus13 yazmayanyazilimci ovi de böyle çıktı ne diyorsunuz bu işe ? Gidip değerlendircem tabi L Leydi_zeyy
Kız veremem regl geçmeden yıkılırım düşük görürsemKan mı versen ya hamile de olabilirsin bence
inşallah benle oynamıyordur bu testler yoksa olay çıkacak test sahibine döktürürümNe değerlendirmesi aşkım hcgden yükseliyor bu
Beraber yaparız aşkımKız veremem regl geçmeden yıkılırım düşük görürsem
inşallah benle oynamıyordur bu testler yoksa olay çıkacak test sahibine döktürürüm
Benim test yarın gelir sanırım sabah yapamam gibiBeraber yaparız aşkım
Yarın haçta gelir tahminiiBenim test yarın gelir sanırım sabah yapamam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?