- 25 Şubat 2016
- 7.745
- 12.912
- 248
- 31
O zaman degerin normaldır canım daha adet gunun bıle gelmedyse bence hayrlı olsun dıyelimson adet tarihim 8 şubat adetim düzenli değil ondan önce de 4 ocakta oldum 4 gün attığını farz edersek 12sinde adet olmam lazım zaten adet olucak gibi ağrılarım var.
Gercekten mi kimyasal olmasindan korkuyorumO zaman degerin normaldır canım daha adet gunun bıle gelmedyse bence hayrlı olsun dıyelimyinede tekrar gttgnde kan verırsın artısına bakılır duzenlimi diye
Kizimda bende senin gbi olmustum hamile kalamiorum die randevu almistim hamile kalip bebegimi gormeye gtmistim umarim sende gorursun bebeginiGercekten mi kimyasal olmasindan korkuyorumovulasyon testi oyle gelince once yine yumurtlamam sasti sandim 3 gun koyu olunca burdaki yazilanlari okuyup yaptim umarim gebeyimdir. Yarin kadin doguma gidecegim hamile kalamiyorum diye gidecektim randevu almistim kismete bak
Doktor iyotlu folik asit yazdi haftaya kadar bekle dedi o zaman belli olucakmis:)Kizimda bende senin gbi olmustum hamile kalamiorum die randevu almistim hamile kalip bebegimi gormeye gtmistim umarim sende gorursun bebegini
Iyotlu nedenDoktor iyotlu folik asit yazdi haftaya kadar bekle dedi o zaman belli olucakmis:)
Hic bilmiyorum ki bebek sagligi icin iyot iyi diyorlar ondan mi acaba? 30lusu 37tl bana baya pahali geldi. Kullanmayi birakmistim folbiol iciyordum eskiden. Bu arada coook kasik agrim var ozellikle sol acaba adet olucam miIyotlu neden
Doktor hamile oldgnu onayladimi adet olmayacaksndir sanmiyorum sen kendine dikkat et agir bi is yapma ani hareketlerden kacinHic bilmiyorum ki bebek sagligi icin iyot iyi diyorlar ondan mi acaba? 30lusu 37tl bana baya pahali geldi. Kullanmayi birakmistim folbiol iciyordum eskiden. Bu arada coook kasik agrim var ozellikle sol acaba adet olucam mi
Kasik agrilarina da sunu soyleyim adet haftan oldgu icin agrin olur normaldir yani ben hamileyken daha hamileligimi ogrenmemstim ama bir karnim agriyor bir agriyor surekli lavaboya cikiyorum hasta oldum die ama yok artik canima tak etti dedm test yapacam bi yaptim ki poztf :) bide ben adet gunumden once kan verdim kac gun onceydi hatrlamiorumda degerim 1.20 cikmsti ebe hamile deglsin dedi bende dedim artma ihtimali yokmu dedim oda yok dedi sonuc hamileydim :))Hic bilmiyorum ki bebek sagligi icin iyot iyi diyorlar ondan mi acaba? 30lusu 37tl bana baya pahali geldi. Kullanmayi birakmistim folbiol iciyordum eskiden. Bu arada coook kasik agrim var ozellikle sol acaba adet olucam mi
Doktor hayirli olsun haftaya gel degerlerine bakalim dedi bide folik yazdi. Burda kimyasallar hakkinda cok okudum o yuzden korkuyorum bende tam adet agrilari var o yuzden emin olamiyorum yarin bi daha bakacagim degerime sanirim. Dun degerimi ogrenmeden once baya bi temizlik yaptim bilseydim bu kadar yapmazdim gercekten. Yemem icmem gereken birsey var mi tutunmasi icin acaba?Kasik agrilarina da sunu soyleyim adet haftan oldgu icin agrin olur normaldir yani ben hamileyken daha hamileligimi ogrenmemstim ama bir karnim agriyor bir agriyor surekli lavaboya cikiyorum hasta oldum die ama yok artik canima tak etti dedm test yapacam bi yaptim ki poztf :) bide ben adet gunumden once kan verdim kac gun onceydi hatrlamiorumda degerim 1.20 cikmsti ebe hamile deglsin dedi bende dedim artma ihtimali yokmu dedim oda yok dedi sonuc hamileydim :))
Yeme icme konusunda bi fikrim yok sen dikkat et kendine koruyacak olan Rabbim korkma bisey olmaz insallah tabiki nasibide yoksa biz ne yapsak bosa sen kafana bisey takma olumlu dusun olumlu olsun insallah ne zamandr evlisin ve ilk bebegin mi bu soruyu sordmmu inan hatrlamiorum sordysamdaDoktor hayirli olsun haftaya gel degerlerine bakalim dedi bide folik yazdi. Burda kimyasallar hakkinda cok okudum o yuzden korkuyorum bende tam adet agrilari var o yuzden emin olamiyorum yarin bi daha bakacagim degerime sanirim. Dun degerimi ogrenmeden once baya bi temizlik yaptim bilseydim bu kadar yapmazdim gercekten. Yemem icmem gereken birsey var mi tutunmasi icin acaba?
Ağustosta 2. Yilimiz olucak ilk gebeligim olucak insallah yani burda yazı okudukca umusuzluga düşüyorum ama okumadan da yapamiyorum haklisiniz Rabbim verir yiyecek ekmegi varsa bu dunya da. 1 yildir deniyoruz olmuyordu dedigim gibi o yuzden randevu bile aldim bu ay sogan kuru ve aslanpencesi denedim bide bol bol incir havuc yedim yaptigim bu sadece.Yeme icme konusunda bi fikrim yok sen dikkat et kendine koruyacak olan Rabbim korkma bisey olmaz insallah tabiki nasibide yoksa biz ne yapsak bosa sen kafana bisey takma olumlu dusun olumlu olsun insallah ne zamandr evlisin ve ilk bebegin mi bu soruyu sordmmu inan hatrlamiorum sordysamda
Hamilesindir canim skma sen caniniAğustosta 2. Yilimiz olucak ilk gebeligim olucak insallah yani burda yazı okudukca umusuzluga düşüyorum ama okumadan da yapamiyorum haklisiniz Rabbim verir yiyecek ekmegi varsa bu dunya da. 1 yildir deniyoruz olmuyordu dedigim gibi o yuzden randevu bile aldim bu ay sogan kuru ve aslanpencesi denedim bide bol bol incir havuc yedim yaptigim bu sadece.
Ilginiz icin cok tesekkur ederim insallah yarin guzel haberler alirim :)Hamilesindir canim skma sen canini
Ne demek canim lafi bile olmazIlginiz icin cok tesekkur ederim insallah yarin guzel haberler alirim :)
613 geldi bugun acaba hamileyim denilebilinir mi cok heycanlandim ❤Ne demek canim lafi bile olmazinsallahhh
Carsamba 200 lu deger cikmisti demi canim hamilesin bencede ay bende hamile olsam ya613 geldi bugun acaba hamileyim denilebilinir mi cok heycanlandim ❤
Evet 223 cikmisti 613 cikti devlette sali gunune randevu aldim pazar gunune kan versem mi ama 4 tup vermis olucam bide bugun saglik ocagina diger degerlerim icinde verdim kan kalmayacak ciddenCarsamba 200 lu deger cikmisti demi canim hamilesin bencede ay bende hamile olsam ya
Nasil yaiosun o kurleri. Hayrli olsun canim bncedaha kan verme saliyi bkle derim aslinda salida muayene icin erkn ama bnde dayanamiorum .bebisin klp atisi icin 7 yada 8 haftlk olmasi lazim suan bos kese gorunur sdeceEvet 223 cikmisti 613 cikti devlette sali gunune randevu aldim pazar gunune kan versem mi ama 4 tup vermis olucam bide bugun saglik ocagina diger degerlerim icinde verdim kan kalmayacak ciddenAllah size de nasip eder insallah yani ben 1 yildir deniyorum aratti yani insanlarin baskilarindan cok bunalmistim. Bitkilerin gucune inaniyorum sogan kuru ve aslan pencesi ise yaradigini dusunuyorum.
Adet bittikten 2 gun sonra 10 gun sogan kuru yaptim. 1 kucuk sogani 2ye bolup kaynatip ictim sabah aksam ac karnina. Bu bitince testere disli aslan pencesi ictim oda kaynamis suya atiyorsun 5 dk kaynatip iciyorsun oda sabah aksam adet olana kadar ama ben 10 gun yaptim tadi baydi baya.Nasil yaiosun o kurleri. Hayrli olsun canim bncedaha kan verme saliyi bkle derim aslinda salida muayene icin erkn ama bnde dayanamiorum .bebisin klp atisi icin 7 yada 8 haftlk olmasi lazim suan bos kese gorunur sdece
Hmm sagol canim aynen git icin rahat etsinAdet bittikten 2 gun sonra 10 gun sogan kuru yaptim. 1 kucuk sogani 2ye bolup kaynatip ictim sabah aksam ac karnina. Bu bitince testere disli aslan pencesi ictim oda kaynamis suya atiyorsun 5 dk kaynatip iciyorsun oda sabah aksam adet olana kadar ama ben 10 gun yaptim tadi baydi baya.Bide cok incir kurusu ve havuc yedim bunlarinda kürleri var aslinda ama ben direk yemeyi tercih ettim. Kese olustugunu gormek icin gidicem en azindan birsey goreyim icim rahat etsin yoksa gebelige inanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?