- 15 Ağustos 2022
- 10
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Hazalcaaaaaaaa
-
Ovülasyon testinde 2.çizgi hep çıkar,çok çok kırmızı olsaydı galiba pozitif olabiliyor.Merhaba, adete bir gün var ovulasyon testi böyle çıktı elim de gebelik testi yoktu sizce gebelik olabilir mi?Eki Görüntüle 3207430
Yumurtlamiw ola bilirsin canım değerlendir bu gün hamile kalmak istiyosanKızlar 20 gün gecikmem var doğum kontrol hapını 4 ocakta bıraktım o zamandan beri adet olmadım adet olmam gereken tarihte pembe kahve akıntım oldu ovülasyon koyuydu ama böyle pik değildi eşit renkteydi şimdi de iki gündür bu şekilde çıkıyor. Test sipariş ettim ama gelene kadar bi size sorayım dedim var mı böyle uzun gecikme yaşayıp sonrasında pik gören ?
Değerlendiriyorum bugünleri hiç bu kadar koyu pik görmedim daha önce hafif pko var bende daha saniyesinde T kısmı kıpkırmızı oldu sanırım bu iyi bişeyYumurtlamiw ola bilirsin canım değerlendir bu gün hamile kalmak istiyosan
Bu arada çok yoğun beyaz akıntım var sanırım yumurtlama aşırı bi ıslaklık var çünküDeğerlendiriyorum bugünleri hiç bu kadar koyu pik görmedim daha önce hafif pko var bende daha saniyesinde T kısmı kıpkırmızı oldu sanırım bu iyi bişey
Evet canım bende de pko var evet iyi bir wey havuç tuket yumurta çatlamasına çok yardım ediyor Allah tezlikle evlat nasib etsin sanaDeğerlendiriyorum bugünleri hiç bu kadar koyu pik görmedim daha önce hafif pko var bende daha saniyesinde T kısmı kıpkırmızı oldu sanırım bu iyi bişey
Amin canım Allah razı olsun Allah hepimizin gönlüne göre versinEvet canım bende de pko var evet iyi bir wey havuç tuket yumurta çatlamasına çok yardım ediyor Allah tezlikle evlat nasib etsin sana
Amin aminAmin canım Allah razı olsun Allah hepimizin gönlüne göre versin
Hamilesin bence hamilelerde böyle oluyor genelde adet zamanı pik çıkıyor yada haptam dolayı anca yumurtluyorsun ikisinden biri ama değerlendir kaçırma :)Kızlar 20 gün gecikmem var doğum kontrol hapını 4 ocakta bıraktım o zamandan beri adet olmadım adet olmam gereken tarihte pembe kahve akıntım oldu ovülasyon koyuydu ama böyle pik değildi eşit renkteydi şimdi de iki gündür bu şekilde çıkıyor. Test sipariş ettim ama gelene kadar bi size sorayım dedim var mı böyle uzun gecikme yaşayıp sonrasında pik gören ?
T çizgisi C den koyu çıkanlar genelde hamile oluyor burdaKızlar 20 gün gecikmem var doğum kontrol hapını 4 ocakta bıraktım o zamandan beri adet olmadım adet olmam gereken tarihte pembe kahve akıntım oldu ovülasyon koyuydu ama böyle pik değildi eşit renkteydi şimdi de iki gündür bu şekilde çıkıyor. Test sipariş ettim ama gelene kadar bi size sorayım dedim var mı böyle uzun gecikme yaşayıp sonrasında pik gören ?
T çizgisi C den koyu çıkanlar genelde hamile oluyor burdaumarım sizin de öyledir
Ya inş öyledir kızlar çok sağolunHamilesin bence hamilelerde böyle oluyor genelde adet zamanı pik çıkıyor yada haptam dolayı anca yumurtluyorsun ikisinden biri ama değerlendir kaçırma :)
T çizgisi C den koyu çıkanlar genelde hamile oluyor burdaumarım sizin de öyledir
Buda az önce yaptığım testHamilesin bence hamilelerde böyle oluyor genelde adet zamanı pik çıkıyor yada haptam dolayı anca yumurtluyorsun ikisinden biri ama değerlendir kaçırma :)
Hamilesin bence hamilelerde böyle oluyor genelde
Hamilelik resti yapar mısın canım eğer hamile değilsen yumurtluyorsundur kafam rahatlasınBuda az önce yaptığım test3.gün bugün hala çatlamamış gibi ya inş kist olmaz
kargoyu bekliyorum gebelik testleri ile ovülasyon testi almıştım minnakkurabiyelerden canım.. gelsin yapıcam hayırlısı ile valla böyle yaşanmaz :)Hamilelik resti yapar mısın canım eğer hamile değilsen yumurtluyorsundur kafam rahatlasın
Çatladı canım.. sabah yine koyuydu şimdi bir daha yaptım silikleşmiş tşk ederimmBir de 9 unda kan testi yaptırmıştım karın ağrısı ile idrar yolu enfeksiyonu cıktı bir hafta antibiyotik kullandım onun etkisiyle gecikip şimdi yumurtlama olmuştur ama Rabbim çok büyük söylediğiniz gibi de olabilir
Ya ben dün kasık ağrım var diye test yaptım çok silik çıktı çatladı diye düşündüm bu sabah yaptım gene biraz koyu çıktı ilk wc ilede yapmıyorum 2. İle yapıyorum 2 de yaptım öğlen neden böyle oluyo anlamadımÇatladı canım.. sabah yine koyuydu şimdi bir daha yaptım silikleşmiş tşk ederimm
Bugünü kesin değerlendir o zaman:)Çatladı canım.. sabah yine koyuydu şimdi bir daha yaptım silikleşmiş tşk ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?