Ovulasyon testi ile gebelik

Amin canım ben ilk kez ara kanama yaşıyorum bakalım zamana bıraktım ilk kez denedik bu ay o kadar acele etmeye gerek yok senede 1 2 kez yumurtlama olmaması normal birşey :)

Amin canım ben ilk kez ara kanama yaşıyorum bakalım zamana bıraktım ilk kez denedik bu ay o kadar acele etmeye gerek yok senede 1 2 kez yumurtlama olmaması normal birşey :)
Evet tabi normal canım bende de bir ay olmamıştı sen devam et testlere ben test yaptım negatif yaa daha bir hafta oldu 14. Gün belki yine yaparım :)

Evet tabi normal canım bende de bir ay olmamıştı sen devam et testlere ben test yaptım negatif yaa daha bir hafta oldu 14. Gün belki yine yaparım :)
Ben artık ovulasyon yapmayacağım ya gelişine insanı strese sokuyor bence bu zamana kadar hiç yumurtlama sorunu yaşamadım takip edince böyle oldu bıraktım :)

Ben artık ovulasyon yapmayacağım ya gelişine insanı strese sokuyor bence bu zamana kadar hiç yumurtlama sorunu yaşamadım takip edince böyle oldu bıraktım :)
Bana iyi geldi çünkü genelde adetlerim düzensiz oluyor en azından hamile kalma şansım 20 ise 30 a çıkıyor o yüzden ben devam :) 2 güne bir her gün denediğim halde olmadı ovülasyon sayesinde öğrendim ki yumurtlama yok o yüzden bende emeği çok devam teste

Süper o zaman en kısa sürede allah bu güzel mutluluğa kavuştursun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…