- Konu Sahibi Hazalcaaaaaaaa
-
Yavrum bişey diyim mi benimde bi 10 dk sonra eşitlendi gibi cıldırcam :) ama artık değerlendiricez yapcak bişey yok :) senin ne zaman koyulmaya başladı ?Ya ben dün kasık ağrım var diye test yaptım çok silik çıktı çatladı diye düşündüm bu sabah yaptım gene biraz koyu çıktı ilk wc ilede yapmıyorum 2. İle yapıyorum 2 de yaptım öğlen neden böyle oluyo anlamadım
24 gece yaptığım gece 2 de yaptım silikti sabah düzenli yaptığım geme bi tık koyu çıktıYavrum bişey diyim mi benimde bi 10 dk sonra eşitlendi gibi cıldırcam :) ama artık değerlendiricez yapcak bişey yok :) senin ne zaman koyulmaya
Kuzum sende pko var mı?24 gece yaptığım gece 2 de yaptım silikti sabah düzenli yaptığım geme bi tık koyu çıktı
Yok daha doktora yeni gittim herşey normal dediKuzum sende pko var mı?
Allah Allah ilk gittiğim doktorda bana tertemiz demişti sonra güvenmeyip başka bi doçente gitmiştim o doktor o zamanlar aynı senin gibiydi testlerim canım ondan sordum önemli bişey değil tabi bu doğum kontrolle 3 ayda düzeldi şu an yumurtlama görüyorum mesela hiç böyle koyu olmazdı adetlerin düzenli mi ?Normalde gögüslerim acırdı yumurladıktan sonra henüz acımaya başlamadı
Bunlar benim adet olmam gereken günden itibaren testlerim önceden sürekli koyulu acıklı olurdu ondan sordum sana benim gecikmem var oda hapı bıraktığım için 14 gün sonra bakalım adet olursam testler doğru :)Normalde gögüslerim acırdı yumurladıktan sonra henüz acımaya başlamadı
Sen yukurtlamayı tam görmüşsün ama çatlamadan sonrada koyu çıkmış o niye acaba. Bu arada bende 2 doktora gittim 6 ocakta rahim yarası yakıldı ama o bi etken değil adetlerim düzenliBunlar benim adet olmam gereken günden itibaren testlerim önceden sürekli koyulu acıklı olurdu ondan sordum sana benim gecikmem var oda hapı bıraktığım için 14 gün sonra bakalım adet olursam testler doğru :)
Canım kendi vücudunu en iyi sen tanırsın tabiiki benim lh fsh dan 1.5 kat fazlaydı pko teşhisi kondu adetler genelde düzensizdi ama olurdum heo şu an çok gecikti bilemiyorum ne olduğunu gebelik testi negatif ama o değil eminimBen uygulamada gögüs acıma tarihimden sayarım ve genelde 14 15 gün sonra regl olurum
Çok koyu çıkmasını bekle canım bence bir de inofolic combi kullan ben iki kutu kullandım yumurta kalitesini çok ama çok arttırıyorBenim aynı nerdeyse lh ve fsh hormonlar normal hep
Evet eşimde diyor çok araştırdığın için kafan karışıyor diye :İnsan vücudu bir garip valla bende böyle çok araştırmayı severim bazen hiç bilmemek daha iyi gerçekten
Ben 8 aylık evliyim canım 3 ay olmayınca doktora gittim ilk normal çıktı sonra ikinci doktor hormonlar bozuk dedi hap kullandım ilk ay daha denediğim ama çok geciktim bilmiyorum 21 gün oldu adet gecikeliSen ilk kez mi düşünüyorsun kaç senelik evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?