Ovulasyon testi ile gebelik

Bende 5 aylık evliyim :) haplar dengeni bozmuştur ben hap kullanmaya karşıyım ya
Canım öyle demeyelim de beni düzene sokuyor çünkü ben haptan önce hiç böyle yumurtlama görmedim.. adetim zaten düzensizdi kullanırken düzenli geldi hatta doktor bana sakın soğan suyu içme sana yaramaz herkes yapamaz demişti onun için herşey herkese iyi gelmiyor maalesef.. 3 ay hap kullan sonraki 3 ay hamile kalırsın dedi ve çok güvendiğim bir doktor kullanmadan önce sürekli ara kanamam oluyordu mesela şimdi maşallah hiç bişey yok çok şükür. Benim zaten düzenim yoktu kısacası bunu hapa yükleyemem diyelim

Nerede yaşıyorsun hangi doktor acaba

Yeni yumurtladıysan değerlendir yarın eğer silik çıkartsa çatlama denektir yarınıda değerlendir
Bunlar düne kadar olan testler bugün tamamen silik çıktı :) 4 gündür değerlendiriyoruz zaten bugünde değerlendirdik bakalım artık Rabbime kalmış canım

Eklentiler

• 6D8E3BD5-1ABF-4A7D-A309-090B3E933E86.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 49
Bunlar düne kadar olan testler bugün tamamen silik çıktı :) 4 gündür değerlendiriyoruz zaten bugünde değerlendirdik bakalım artık Rabbime kalmış canım
Bunlar yumurtlama olan günler sonra zaten silikleşti

Eklentiler

• F2DB4743-0D5D-4956-ADB2-9ACEAD402BAE.webp
    149 KB · Görüntüleme: 48
Hı anladım hayırlısı inşallah hayırlısıyla bebeğin olur ne kadarlık evlisin?
8 aydır evliyim kuzum.. haziranda evlendim.. Allah herkese nasip etsin ben çok umutsuzdum hele ki doğum kontrol kullan diyince doktor dünyam başıma yıkıldı kullanma çocuğun olmaz dediler ama çok şükür geç oldu ama yumurtladım hatta ilaçtan önce hiç bu kadar koyu yumurtlama görmemiştim Allah isteyen herkese bende dahil nasip eder inşallah senin kaç aylık oldu

Ben 3 buçuk senelik evliyim Kızım 16 aylık oldu

Evet canım famera kullandım sadece ama çatlatma iğnesi olmadım ovulasyon testiyle takip ettim şükür kaldım
İlaçların isimlerini çok duyuyorum ama hiç denemedim fenada yumurta geliştirici sanırım benim LH hormonum yüksekti yani yumurtalarım gelişmeden çatlıyordu sürekli. 3 ay doğum kontrol kullandım baskılıyormuş doktor söyledi bırakınca böyle yumurtlama gördüm ilk kez :)

Famera yazacaktım :)

Aynen bende sadece famera kullandım ama iğneyi olmadım doktorum yumurtlamanı takip et dedi bende yumurtlamayı yakaladım değerlendirdim şükür oldu rabbim sana da verir inşallah ama daha cok çok yenisin 1 sene bile olmadı kafana tutma elbet olır benim 15 ay üstüne oldu

evet çok haklısın ama benim üstüme evlenenler doğuracak nerdeyse ona canı sıkılıyo insanın ne eksiğim var diye sorguluyo insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…