- Konu Sahibi Hazalcaaaaaaaa
-
Canım öyle demeyelim de beni düzene sokuyor çünkü ben haptan önce hiç böyle yumurtlama görmedim.. adetim zaten düzensizdi kullanırken düzenli geldi hatta doktor bana sakın soğan suyu içme sana yaramaz herkes yapamaz demişti onun için herşey herkese iyi gelmiyor maalesef.. 3 ay hap kullan sonraki 3 ay hamile kalırsın dedi ve çok güvendiğim bir doktor kullanmadan önce sürekli ara kanamam oluyordu mesela şimdi maşallah hiç bişey yok çok şükür. Benim zaten düzenim yoktu kısacası bunu hapa yükleyemem diyelimBende 5 aylık evliyim :) haplar dengeni bozmuştur ben hap kullanmaya karşıyım ya
Benim de böyleydi 3 gün ama gebelik testi negatif ama ben geç yumurtladım çünkü 21 gün gecikti adetimKızlar benim ovulasyon testim böyle çıkmıştı örnek olsun sizlere
Nerede yaşıyorsun hangi doktor acabaCanım öyle demeyelim de beni düzene sokuyor çünkü ben haptan önce hiç böyle yumurtlama görmedim.. adetim zaten düzensizdi kullanırken düzenli geldi hatta doktor bana sakın soğan suyu içme sana yaramaz herkes yapamaz demişti onun için herşey herkese iyi gelmiyor maalesef.. 3 ay hap kullan sonraki 3 ay hamile kalırsın dedi ve çok güvendiğim bir doktor kullanmadan önce sürekli ara kanamam oluyordu mesela şimdi maşallah hiç bişey yok çok şükür. Benim zaten düzenim yoktu kısacası bunu hapa yükleyemem diyelim
Kimisinde geç yumurtlama oluyor kimisinde iki kere yumurtlama canım aynenBenim de böyleydi 3 gün ama gebelik testi negatif ama ben geç yumurtladım çünkü 21 gün gecikti adetim
Ben bursadayım canım doktorum şehir hastanesinde bir doktor sen nerdesn?Nerede yaşıyorsun hangi doktor acaba
Aynen canım anca yumurtladm şimdi kaç gün sonra belli olur acaba :)Kimisinde geç yumurtlama oluyor kimisinde iki kere yumurtlama canım aynen
Yeni yumurtladıysan değerlendir yarın eğer silik çıkartsa çatlama denektir yarınıda değerlendirAynen canım anca yumurtladm şimdi kaç gün sonra belli olur acaba :)
Bunlar düne kadar olan testler bugün tamamen silik çıktı :) 4 gündür değerlendiriyoruz zaten bugünde değerlendirdik bakalım artık Rabbime kalmış canımYeni yumurtladıysan değerlendir yarın eğer silik çıkartsa çatlama denektir yarınıda değerlendir
Bunlar yumurtlama olan günler sonra zaten silikleştiBunlar düne kadar olan testler bugün tamamen silik çıktı :) 4 gündür değerlendiriyoruz zaten bugünde değerlendirdik bakalım artık Rabbime kalmış canım
Ama testlerin hep pozitif gözüküyorBunlar düne kadar olan testler bugün tamamen silik çıktı :) 4 gündür değerlendiriyoruz zaten bugünde değerlendirdik bakalım artık Rabbime kalmış canım
Canım artık bugün yaptığım tamamen silik sabah 10 da 3.idrarla yaptım şu içmedenAma testlerin hep pozitif gözüküyorbi tık silik evet çatlamadır büyük ihtimalle gerisi Allah’a kalmış
Hı anladım hayırlısı inşallah hayırlısıyla bebeğin olur ne kadarlık evlisin?Canım artık bugün yaptığım tamamen silik sabah 10 da 3.idrarla yaptım şu içmeden
8 aydır evliyim kuzum.. haziranda evlendim.. Allah herkese nasip etsin ben çok umutsuzdum hele ki doğum kontrol kullan diyince doktor dünyam başıma yıkıldı kullanma çocuğun olmaz dediler ama çok şükür geç oldu ama yumurtladım hatta ilaçtan önce hiç bu kadar koyu yumurtlama görmemiştim Allah isteyen herkese bende dahil nasip eder inşallahHı anladım hayırlısı inşallah hayırlısıyla bebeğin olur ne kadarlık evlisin?
Ben 3 buçuk senelik evliyim8 aydır evliyim kuzum.. haziranda evlendim.. Allah herkese nasip etsin ben çok umutsuzdum hele ki doğum kontrol kullan diyince doktor dünyam başıma yıkıldı kullanma çocuğun olmaz dediler ama çok şükür geç oldu ama yumurtladım hatta ilaçtan önce hiç bu kadar koyu yumurtlama görmemiştim Allah isteyen herkese bende dahil nasip eder inşallahsenin kaç aylık oldu
Maşallah :) ovulasyon testi ile mi hamile kalmıştınBen 3 buçuk senelik evliyimKızım 16 aylık oldu
Evet canım famera kullandım sadece ama çatlatma iğnesi olmadım ovulasyon testiyle takip ettim şükür kaldımMaşallah :) ovulasyon testi ile mi hamile kalmıştın
İlaçların isimlerini çok duyuyorum ama hiç denemedim fenada yumurta geliştirici sanırım benim LH hormonum yüksekti yani yumurtalarım gelişmeden çatlıyordu sürekli. 3 ay doğum kontrol kullandım baskılıyormuş doktor söyledi bırakınca böyle yumurtlama gördüm ilk kez :)Evet canım famera kullandım sadece ama çatlatma iğnesi olmadım ovulasyon testiyle takip ettim şükür kaldım
Famera yazacaktım :)İlaçların isimlerini çok duyuyorum ama hiç denemedim fenada yumurta geliştirici sanırım benim LH hormonum yüksekti yani yumurtalarım gelişmeden çatlıyordu sürekli. 3 ay doğum kontrol kullandım baskılıyormuş doktor söyledi bırakınca böyle yumurtlama gördüm ilk kez :)
Aynen bende sadece famera kullandım ama iğneyi olmadım doktorum yumurtlamanı takip et dedi bende yumurtlamayı yakaladım değerlendirdim şükür oldu rabbim sana da verir inşallah ama daha cok çok yenisin 1 sene bile olmadı kafana tutma elbet olır benim 15 ay üstüne olduİlaçların isimlerini çok duyuyorum ama hiç denemedim fenada yumurta geliştirici sanırım benim LH hormonum yüksekti yani yumurtalarım gelişmeden çatlıyordu sürekli. 3 ay doğum kontrol kullandım baskılıyormuş doktor söyledi bırakınca böyle yumurtlama gördüm ilk kez :)
evet çok haklısın ama benim üstüme evlenenler doğuracak nerdeyse ona canı sıkılıyo insanın ne eksiğim var diye sorguluyo insan :)Aynen bende sadece famera kullandım ama iğneyi olmadım doktorum yumurtlamanı takip et dedi bende yumurtlamayı yakaladım değerlendirdim şükür oldu rabbim sana da verir inşallah ama daha cok çok yenisin 1 sene bile olmadı kafana tutma elbet olır benim 15 ay üstüne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?