Ovulasyon testi ile gebelik

ya ne bileyim ovülasyon testi ile hamile kalan cok pko hastası var bende bi ümit iştee inş tutar bu ay güzel dileklerin için çok sağol canım benim tşeekkür ederim çokçaa :)
Çatlamanın 7.günü ovülasyon çok silikken tekrar koyulaşmaya başladı, haber vereyim dedim sen aklıma geldin :))))

Çatlamanın 7.günü ovülasyon çok silikken tekrar koyulaşmaya başladı, haber vereyim dedim sen aklıma geldin :))))

Daha yeni gittim 28 inde hiç bilş yok dedi ilk kez oldu

Daha yeni gittim 28 inde hiç bilş yok dedi ilk kez oldu
Bence yine git canım ilk gittiğim doktor bana bişeyin yok dedi ara kanamam vardı sonra adetin 4.günü gittim hormonlar bozuk çktı ve testlerin o yüzden böyle olduğunu söyledi güzel bir doktor bul bence ama kötü bişey değil ki düzeliyor ilaçla benimde böyleydi ama şu an sadece ovü zamanı koyulaşıyor

Ben zaten sürekli takio ettiririm kan tahlilimde yeni yapıldı 28 inde smear verdim temiz çıktı başka neye bakacak yumurtalıklara falanda baktı

Çatladığında ve sonrası hep böyleydi bugün tekrar koyulaşma başladı inş kötü bişey değildir

Eklentiler

• BF11CDF6-0A5A-432F-B9C4-6E8A7F8CE6E8.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 46
Canım haşimato için ilaç kullanıyorum o şuan sıkıntı değil normal seviyede bu arada yumurtlama olmadığı zaman böyle kanamalar oluyormuş

Canım haşimato için ilaç kullanıyorum o şuan sıkıntı değil normal seviyede bu arada yumurtlama olmadığı zaman böyle kanamalar oluyormuş
Olabilir canım ama yumurtlama olmaması zaten polikistik çoğu doktor önemli bi hastalık görmediğinden söylemiyor bende kaç doktora gittim öğrenene kdr ondan diyorum yumurtlama olmayınca oluyor evet yumurtalar gelişemeden çatladığı için kaç kere yerleşme kanaması diye heves ettim kaç defa üzüldüm en son doktor doğum kontrol verdi hepsinden kurtuldum kanamaların çok şükür yumurtlamayı da gördüm ondan sonra dilerim her şey istediğin gibi olur

Adetin gecikti mi geciktiyse bir test yap gecikmediyse adetin çok yine de yap benimki gecikmemişti yaptım
Bunuda şimdi yaptım adete daha 6 gün var canım ama dün sabah o kadar silikti ki çatlamadan sonra bir haftadır yok gibiydi dün akşam birden koyulaşmaya başladı bide sıvı alımına dikkat etmedim hiç kahvaltıda çok su çay vs içtim

Eklentiler

• image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 37
Ya gebeliktir ya yumurtlamadır tabi pco yoksa canım sen gene bi gebelik testi yap varsa çıkar

Ya gebeliktir ya yumurtlamadır tabi pco yoksa canım sen gene bi gebelik testi yap varsa çıkar
Tam koyulaşmasını mı beklesem yaa bilemedim pco vardı da 3 ay doğum kontrol kullandım normale döndü Pcodan önce hiç ultra pik görmemiştim ben koyulu açıklı yanıltoyodu sürekli doktora gittim ilaç verdi sonra ilk ay hep silikti pik gördüm sonra yine silindi sonra böyle oldu işte korkuyorum yapmaya da bi yapayım olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…