- Konu Sahibi Hazalcaaaaaaaa
-
Çatlamanın 7.günü ovülasyon çok silikken tekrar koyulaşmaya başladı, haber vereyim dedim sen aklıma geldin :))))ya ne bileyim ovülasyon testi ile hamile kalan cok pko hastası var bende bi ümit iştee inş tutar bu ay güzel dileklerin için çok sağol canım benim tşeekkür ederim çokçaa :)
Çatlamanın 7.günü ovülasyon çok silikken tekrar koyulaşmaya başladı, haber vereyim dedim sen aklıma geldin :))))Bende öyleydim o yollardan bende geçtim o yüzden çok iyi anlıyorum seni ama dediğim gibi kafaya takmak en büyük düşmandır kafaya takarsan hiç olmaz ben o hatayı yaptım sen yapma . 1 seneye kadar olmaması normal zaten doktorlar ondan sonra muayene ediyor tedavi veriyor takma kafana canım olur senen dolsun
Daha yeni gittim 28 inde hiç bilş yok dedi ilk kez olduCanım sen bi doktora görün yine. Yakın zamanda kilo aldın mı ? Pko hastalarında hep böyle dengesiz çıkar ya benim de böyleydi kötü bişey değil ama hormonlar böyle dengesiz işte vakit kaybetme bence git bir an önce benimde geçmeyen ara kanamalar ve dengesiz koyu açık lh testleri ..
Bence yine git canım ilk gittiğim doktor bana bişeyin yok dedi ara kanamam vardı sonra adetin 4.günü gittim hormonlar bozuk çktı ve testlerin o yüzden böyle olduğunu söyledi güzel bir doktor bul bence ama kötü bişey değil ki düzeliyor ilaçla benimde böyleydi ama şu an sadece ovü zamanı koyulaşıyorDaha yeni gittim 28 inde hiç bilş yok dedi ilk kez oldu
Ben zaten sürekli takio ettiririm kan tahlilimde yeni yapıldı 28 inde smear verdim temiz çıktı başka neye bakacak yumurtalıklara falanda baktıBence yine git canım ilk gittiğim doktor bana bişeyin yok dedi ara kanamam vardı sonra adetin 4.günü gittim hormonlar bozuk çktı ve testlerin o yüzden böyle olduğunu söyledi güzel bir doktor bul bence ama kötü bişey değil ki düzeliyor ilaçla benimde böyleydi ama şu an sadece ovü zamanı koyulaşıyor
Adetliyken mi gittin cnmBen zaten sürekli takio ettiririm kan tahlilimde yeni yapıldı 28 inde smear verdim temiz çıktı başka neye bakacak yumurtalıklara falanda baktı
Evet 2. Günü baktı hormonlar hepsi normal çıktı baya detaylı testler yaptıAdetliyken mi gittin cnm
Valla bilemedim canım haşimato demiştin belki onla alakalıdır oda hormonla alakalıysaEvet 2. Günü baktı hormonlar hepsi normal çıktı baya detaylı testler yaptı
Evet 2. Günü baktı hormonlar hepsi normal çıktı baya detaylı testler yaptı
Resım atsana canımÇatlamanın 7.günü ovülasyon çok silikken tekrar koyulaşmaya başladı, haber vereyim dedim sen aklıma geldin :))))
Resım atsana canım
Olabilir canım ama yumurtlama olmaması zaten polikistik çoğu doktor önemli bi hastalık görmediğinden söylemiyor bende kaç doktora gittim öğrenene kdr ondan diyorum yumurtlama olmayınca oluyor evet yumurtalar gelişemeden çatladığı için kaç kere yerleşme kanaması diye heves ettim kaç defa üzüldüm en son doktor doğum kontrol verdi hepsinden kurtuldum kanamaların çok şükür yumurtlamayı da gördüm ondan sonra dilerim her şey istediğin gibi olurCanım haşimato için ilaç kullanıyorum o şuan sıkıntı değil normal seviyede bu arada yumurtlama olmadığı zaman böyle kanamalar oluyormuş
Bunuda şimdi yaptım adete daha 6 gün var canımAdetin gecikti mi geciktiyse bir test yap gecikmediyse adetin çok yine de yap benimki gecikmemişti yaptım
Ya gebeliktir ya yumurtlamadır tabi pco yoksa canım sen gene bi gebelik testi yap varsa çıkarBunuda şimdi yaptım adete daha 6 gün var canımama dün sabah o kadar silikti ki çatlamadan sonra bir haftadır yok gibiydi dün akşam birden koyulaşmaya başladı bide sıvı alımına dikkat etmedim hiç kahvaltıda çok su çay vs içtim
Tam koyulaşmasını mı beklesem yaa bilemedim pco vardı da 3 ay doğum kontrol kullandım normale döndü Pcodan önce hiç ultra pik görmemiştim ben koyulu açıklı yanıltoyodu sürekli doktora gittim ilaç verdi sonra ilk ay hep silikti pik gördüm sonra yine silindi sonra böyle oldu işte korkuyorum yapmaya da bi yapayım olmazsaYa gebeliktir ya yumurtlamadır tabi pco yoksa canım sen gene bi gebelik testi yap varsa çıkar
10 gün önceki testim sonra çatladı hep siliktiYa gebeliktir ya yumurtlamadır tabi pco yoksa canım sen gene bi gebelik testi yap varsa çıkar
Bi test yap bakalım yaaa bende heyecanlandım10 gün önceki testim sonra çatladı hep silikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?