- Konu Sahibi Hazalcaaaaaaaa
-
dediğim gibi kuzum doktor değilim ne desem yanlış yönlendirmiş olurum ama senin hormonlarında hiç problem yok bence test yapmaya devam et ben adet olmadım ve 46.günde bu piki gördüm son adet tarihimden 46 gün geçmişti. Bence sakın bırakma ben adet olmam gereken günde olmayınca teste başladım.. iyi ki de başlamışım hiç yumurtlamamışım çünkü sabırla devam et :)6 ocakta rahim ağzı yarası yaktırdım onun bi etkisi olur mu bilmiyorum
Tamamdır :) teşekkürler inşallah senden güzel haber bekliyorum kaç gün oldu yumurta çatlayalı senindediğim gibi kuzum doktor değilim ne desem yanlış yönlendirmiş olurum ama senin hormonlarında hiç problem yok bence test yapmaya devam et ben adet olmadım ve 46.günde bu piki gördüm son adet tarihimden 46 gün geçmişti. Bence sakın bırakma ben adet olmam gereken günde olmayınca teste başladım.. iyi ki de başlamışım hiç yumurtlamamışım çünkü sabırla devam et :)
valla benim perşembe cuma ultra pik cumartesi ikisi aynı eşit cizgi cumartesi öğleden sonra biraz daha silik pazar sabah aynı saatte çizgi iyice eski haline döndü artık.. bizim perşembeden önce 4 gün falan birliktelik olmadı eşim deprem bölgesindeydi yeni gelmişti ve psikolojik ve fiziksel cok yorgundu.. sonrasında pik görünce o akşam değerlendirdik cuma yine değerlendirdik cumartesi günü yine oldu bir de pazar günü silik testin üstüne bir ilişki oldu bugün artık ara vereyim diyorum :)Tamamdır :) teşekkürler inşallah senden güzel haber bekliyorum kaç gün oldu yumurta çatlayalı senin
Olması gereken zamanlarda olmuş zaten 10 güne çıkar muhtemelen:)valla benim perşembe cuma ultra pik cumartesi ikisi aynı eşit cizgi cumartesi öğleden sonra biraz daha silik pazar sabah aynı saatte çizgi iyice eski haline döndü artık.. bizim perşembeden önce 4 gün falan birliktelik olmadı eşim deprem bölgesindeydi yeni gelmişti ve psikolojik ve fiziksel cok yorgundu.. sonrasında pik görünce o akşam değerlendirdik cuma yine değerlendirdik cumartesi günü yine oldu bir de pazar günü silik testin üstüne bir ilişki oldu bugün artık ara vereyim diyorum :)
Allah hepimize hayırlı evlat versin canım ben çok umut bağlamıyorum hayırlısı ne ise olsun olursa sevinirim olmazsa üzülürüm ama kaldıgım yerden tam gaz devam ederim. :) sende hiç kafana takma ya her şey olcağına varır ama ben pik yapmasını tamamen beslenme düzeni ve inofolic e bağlıyorum, bir de doktorumun doğum kontrol hapı vermesine. Senin doğum kontrol hapına ihtiyacın yok düzenli adet oluyorsan ama bence inofolic kullan bu kadar kalite olmasına sebep bence inofolic bir de pik olmadan 3 gün öncesinde falan ben zencefil bal çörekotu yemiştim boğazım ağrıyor diye sebep oldu mu bilmiyorum ama :)Olması gereken zamanlarda olmuş zaten 10 güne çıkar muhtemelen:)
Bende gecen hafta başı hastaydım bal falanda yemiş bulundum belki hastalıktan dolayı geç yumurtlayacak olabilirim yurtdışına çıkmıştık hava değişimi vs etkilemiş olabilir bi 10 günlük testim kaldı zaten bitene kadar yapayım sonra regl tarihim geliyo sonra bi test yaparım baktım yok doktorla konuşurum. Yarında doktora gideceğim muhtemelen smear yapacaktı hemde genel bakmışta olur yumurta çatlamış mı var mı söyler herhalde demiAllah hepimize hayırlı evlat versin canım ben çok umut bağlamıyorum hayırlısı ne ise olsun olursa sevinirim olmazsa üzülürüm ama kaldıgım yerden tam gaz devam ederim. :) sende hiç kafana takma ya her şey olcağına varır ama ben pik yapmasını tamamen beslenme düzeni ve inofolic e bağlıyorum, bir de doktorumun doğum kontrol hapı vermesine. Senin doğum kontrol hapına ihtiyacın yok düzenli adet oluyorsan ama bence inofolic kullan bu kadar kalite olmasına sebep bence inofolic bir de pik olmadan 3 gün öncesinde falan ben zencefil bal çörekotu yemiştim boğazım ağrıyor diye sebep oldu mu bilmiyorum ama :)
evet çok etkiler ben adetim 4 gün geçince karın agrısıyla acile gittim test yaptırmıştım idrar ve kan aldılar değerim 1.20 çıkmıştı bana antibiyotik verdi ciprasid ve bir tane de sistit için ilaç.. iltihap varmış idrar yollarımda.. 10 gün kullandım ilaçlar bitti işte.. onlarda baya geciktirdi yumurtlamayı.. biz kadınlar herşeyden etkileniyoruz malesefBende gecen hafta başı hastaydım bal falanda yemiş bulundum belki hastalıktan dolayı geç yumurtlayacak olabilirim yurtdışına çıkmıştık hava değişimi vs etkilemiş olabilir bi 10 günlük testim kaldı zaten bitene kadar yapayım sonra regl tarihim geliyo sonra bi test yaparım baktım yok doktorla konuşurum. Yarında doktora gideceğim muhtemelen smear yapacaktı hemde genel bakmışta olur yumurta çatlamış mı var mı söyler herhalde demi
bence kesinlikle inofolic combi al yumurta kalitesini çok arttırıyor canım :) ben çok şey kullandım berberin de kullanmıştım gıda takviyesi valla çok karıştırdım ama işe yaramıştır inşBu arada doktor diofol vermişti bana folik asit onuda kullanıyorum çok düzenli olmasada :)
Aaa canım bende doktora gittiğimde doktor cipro verdi iltihap çıktı bende de eşimle birlikte kullandık hatta o mu geciktiriyor yoksa öyle mi bilmiyorum bu arada banada test yaptılar benimde 1’20 çıkmıştıevet çok etkiler ben adetim 4 gün geçince karın agrısıyla acile gittim test yaptırmıştım idrar ve kan aldılar değerim 1.20 çıkmıştı bana antibiyotik verdi ciprasid ve bir tane de sistit için ilaç.. iltihap varmış idrar yollarımda.. 10 gün kullandım ilaçlar bitti işte.. onlarda baya geciktirdi yumurtlamayı.. biz kadınlar herşeyden etkileniyoruz malesef
enfeksiyon değer yükseltiyormuş canım testlerdeAaa canım bende doktora gittiğimde doktor cipro verdi iltihap çıktı bende de eşimle birlikte kullandık hatta o mu geciktiriyor yoksa öyle mi bilmiyorum bu arada banada test yaptılar benimde 1’20 çıkmıştı
Ben regl döneminde kullandım antibiyotiği hatta doktor ilaç kullanırken korun dedi öyle yaptık zatem regl olunca ilişkide olmadı bitince bir iki gün korundukenfeksiyon değer yükseltiyormuş canım testlerdeevet geciktiriyor demekki cünkü ben 5 inde olmam gerekiyordu lekelenmelerm vardı 8 inde test yaptırdım gece 1.20 çıktı sonra lekelenmeler kesildi antibiyotikle birlikte sonra da hiç regl olmadım zaten o yüzden ben 5 ini son regl tarihi alcam hamilelik olursa :))
benim eşimde şehir dışındaydı zaten bizde de 7-10 gün arası ilişki olmadı gelince de zaten yorgundu.. artık gerisi Allaha kalmış canım napalımBen regl döneminde kullandım antibiyotiği hatta doktor ilaç kullanırken korun dedi öyle yaptık zatem regl olunca ilişkide olmadı bitince bir iki gün korunduk
Aynen öyle hayırlısı olsun :)benim eşimde şehir dışındaydı zaten bizde de 7-10 gün arası ilişki olmadı gelince de zaten yorgundu.. artık gerisi Allaha kalmış canım napalım
Merhaba canim ben de senin gibi acaba gebe olunca ovolosyan testinde nasil gozukur diye hep dusunurdun bu soruya cevap olsun diye bu sabah yaptim gebeyim zaten henuz doktora gitmedim cok yeni daha.ovolasyon testine damlatir damlatmaz t koyulasiyor c ye gore daha koyu oluyor resim ekliyorum hemenMerhaba, adete bir gün var ovulasyon testi böyle çıktı elim de gebelik testi yoktu sizce gebelik olabilir mi?Eki Görüntüle 3207430
Arkadaşlar selam benim bu sabah ovulasyon testiö koyu çıktı akşam bi daha yapayım dedim baya silik çıktı çatladı mı değerlendirmekte dahaMerhaba canim ben de senin gibi acaba gebe olunca ovolosyan testinde nasil gozukur diye hep dusunurdun bu soruya cevap olsun diye bu sabah yaptim gebeyim zaten henuz doktora gitmedim cok yeni daha.ovolasyon testine damlatir damlatmaz t koyulasiyor c ye gore daha koyu oluyor resim ekliyorum hemen
Aaa canım bu sefer net yumurtlama ve çatlamaArkadaşlar selam benim bu sabah ovulasyon testiö koyu çıktı akşam bi daha yapayım dedim baya silik çıktı çatladı mı değerlendirmekte daha
Canım ben bugün bidaha yaptım bugünde koyu çıktı delirecem ben artıkYa benimde tamamen silindiği günden sonra 7.günüm sabah yaptım silikti şimdi bir bardak suyla 2 saat sonra yaptım koyulaşmaya başlamış
Canım ben bugün bidaha yaptım bugünde koyu çıktı delirecem ben artıkbi gün çatlayıp bi gün tekrar olur mu hiç anlayamadım bu arada kahverengi ve kırmızı lekelenmem var hiç ara kanama yaşamamıştım reglimden 28 gün geçti ama regl beklemiyorum onun gibide değil zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?