- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
- 33
- Konu Sahibi pembemavi3
-
Merhaba canım sanırım yumurtlama olayı gerçekleşmişBu da 12.gun
Tesekkur ederim canım :) senin durumunu da okudum gebelik var gibi duruoyo lekelenme dediğin yerleşme iidir büyük ihtimalle bazen test erken yapıldığında Neg cikabiliomus tekrar dene istersen canım umarım hamilesindirMerhaba canım sanırım yumurtlama olayı gerçekleşmiş
İnşallahteşekkür ediyorum cevabın için biraz da stres yaptım galiba bir kaç gündür aslında rahat bir ay geçirdim ama neden böyle oldu anlamadım 31 gün döngüm bugün 33.gün bitti inşallah hamilelik söz konusudur hayırlısıyla hepimize Allah nasip eder inşallahTesekkur ederim canım :) senin durumunu da okudum gebelik var gibi duruoyo lekelenme dediğin yerleşme iidir büyük ihtimalle bazen test erken yapıldığında Neg cikabiliomus tekrar dene istersen canım umarım hamilesindir
Kendini dinliyorsun bu yönde o yüzden canım bende aynı senin gibi düşünüyordum ve düşündükçe adet dönemim değişti en iyisi düşünmemek ve kendi haline oluruna bırakmakKızlar bisey sorucam ya ben uç aylik evliyim bekarken adet oncesi göğüslerimde ağrı aci hic bisey olmazdı ama evlendiğim aydan itibaren bu üçüncü donem yumurtlama döneminde koltuk altına doğru acıma basliyo adet olunca geciyo yumurtlama donemi tekrar başlıyor gebelik falan da yok neden boyle oluyo acaba ya
Hamişler bişey sorucam ilişkiden bi iki gün sonra kasık ağrınız oldu mu hamile kaldığınız ay dün akşamdan beri karnım kasığım çok ağrıyo
Canm akıntım cumartesi günüydü kesildi dün tamamen dün çalışma yaptk cumadan beri 4 kez üst üste oldu bugn ara vericez artk
İnş olur da bildiririmHayırlısı olsun inşallah gelişmeleri bildir mutlaka :)
Kendini dinliyorsun bu yönde o yüzden canım bende aynı senin gibi düşünüyordum ve düşündükçe adet dönemim değişti en iyisi düşünmemek ve kendi haline oluruna bırakmak[/QUOTE
Ondan mi bilmiyorum ama gece açısıyla uyaniyorum uykuda kolum uzun süre baskı yapiyo heralde uyandigimda bayağı ağrı aci hissediyorum
Merhaba cnm bn ovulasyon kullandim 13Test takibi ile cinsiyetler nedir kızlar
Bir de testte hangi günleri değerlendirdiniz?
Bilgilendirirseniz sevinirim
Cinsiyet nedirMerhaba cnm bn ovulasyon kullandim 13
Gun cift cizgi cok belirgindi o guju degerlendirdik ve sonraki 2 gunde yaptik oldu suan bebegm 21 aylik.insallah darisi size. Yumurtlamanin oldugu gun akinti sa cok oluyo zaten yada islaklik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?