Ovülasyon testi ile hamiş kalanlar??

Kızlar merhaba ovulasyon testini yeni kullanmaya başladım tam bilmiyorum sizce yumurtlama olmusmu

Eklentiler

• _20170210_132554.webp
    6 KB · Görüntüleme: 283
Kızlar benimde hikayem şu bat tarihim 10/02 fakat hala adet olamadım ancak 5 gün önce hafif kirlenme oldu bir kaç gün kahvemsi renkte peçeteye sildiğimde gelen bir akıntı şekliydi şuanda temiz herhangi gelen bir akıntı yok kanama da yok sizce hamilelik olalılığı var mı birde 06/02 de gebelik testi yaptım fakat negatifti ama adet olacakmışım gibi arada bacaklarıma ve kasık ve karın altına ağrı giriyor bana yardımcı olabilir misiniz kafam karışık

Merhaba canım sanırım yumurtlama olayı gerçekleşmiş
Tesekkur ederim canım :) senin durumunu da okudum gebelik var gibi duruoyo lekelenme dediğin yerleşme iidir büyük ihtimalle bazen test erken yapıldığında Neg cikabiliomus tekrar dene istersen canım umarım hamilesindir

Tesekkur ederim canım :) senin durumunu da okudum gebelik var gibi duruoyo lekelenme dediğin yerleşme iidir büyük ihtimalle bazen test erken yapıldığında Neg cikabiliomus tekrar dene istersen canım umarım hamilesindir
İnşallahteşekkür ediyorum cevabın için biraz da stres yaptım galiba bir kaç gündür aslında rahat bir ay geçirdim ama neden böyle oldu anlamadım 31 gün döngüm bugün 33.gün bitti inşallah hamilelik söz konusudur hayırlısıyla hepimize Allah nasip eder inşallah

Kızlar bisey sorucam ya ben uç aylik evliyim bekarken adet oncesi göğüslerimde ağrı aci hic bisey olmazdı ama evlendiğim aydan itibaren bu üçüncü donem yumurtlama döneminde koltuk altına doğru acıma basliyo adet olunca geciyo yumurtlama donemi tekrar başlıyor gebelik falan da yok neden boyle oluyo acaba ya

Kendini dinliyorsun bu yönde o yüzden canım bende aynı senin gibi düşünüyordum ve düşündükçe adet dönemim değişti en iyisi düşünmemek ve kendi haline oluruna bırakmak

Hamişler bişey sorucam ilişkiden bi iki gün sonra kasık ağrınız oldu mu hamile kaldığınız ay dün akşamdan beri karnım kasığım çok ağrıyo

Hamişler bişey sorucam ilişkiden bi iki gün sonra kasık ağrınız oldu mu hamile kaldığınız ay dün akşamdan beri karnım kasığım çok ağrıyo

Ağrı genellikle yumurtanın çatlamasında olur hamilelik verisi olarak çok erken bir dönem olduğu için sanmıyorum cnm. Senin Ov. ne zamandı?

A Asimavi65 şimdi gördüm cumartesi ov. testin pozitifmiş muhtemelen bugün çat oldun canım. Ağrın bu nedenledir akıntını kontrol et çalışma bugün de olsun.

A Asimavi65 şimdi gördüm cumartesi ov. testin pozitifmiş muhtemelen bugün çat oldun canım. Ağrın bu nedenledir akıntını kontrol et çalışma bugün de olsun.
Canm akıntım cumartesi günüydü kesildi dün tamamen dün çalışma yaptk cumadan beri 4 kez üst üste oldu bugn ara vericez artk

Kızlar sağ kasigim ara ara zonklar gibi oluyo sanki icerden vuruyolar gibi sonra geri geciyo bi de sanki bunlar olurken kasigimda vi sıcaklık hissediyorum neden acabaaaaaa??

Test takibi ile cinsiyetler nedir kızlar
Bir de testte hangi günleri değerlendirdiniz?
Bilgilendirirseniz sevinirim

Test takibi ile cinsiyetler nedir kızlar
Bir de testte hangi günleri değerlendirdiniz?
Bilgilendirirseniz sevinirim
Merhaba cnm bn ovulasyon kullandim 13
Gun cift cizgi cok belirgindi o guju degerlendirdik ve sonraki 2 gunde yaptik oldu suan bebegm 21 aylik.insallah darisi size. Yumurtlamanin oldugu gun akinti sa cok oluyo zaten yada islaklik.

Merhaba cnm bn ovulasyon kullandim 13
Gun cift cizgi cok belirgindi o guju degerlendirdik ve sonraki 2 gunde yaptik oldu suan bebegm 21 aylik.insallah darisi size. Yumurtlamanin oldugu gun akinti sa cok oluyo zaten yada islaklik.
Cinsiyet nedir
Az çok Bilgim var araştırmalarımdan

Bi kizim var:) darisi size insallah saglikla . Nr kadardir korunmuyosunuz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…