- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi pembemavi3
-
çok teşekkür ederim ilginiz içinMerhaba Anneveoglusu,
Buradaki arkadaşlar genelde quicklab yada surelab testlerini kullanıyorlar. Gittigidiyordan bayağı ucuza alabilirsin. Şimdi eğer 24 günde bir oluyorsan ovülasyon, tahmini adetin 10. günü gerçekleşiyor demektir, 29 günde bir oluyorsan 19. günü yani adet gün sayın -14 hesaplamasını yaparak muhtemel yumurtlama gününü hesaplıyorsun ve bu tarihten 2 gün önce testi yapmaya başlıyorsun. Senin ki değişken olduğundan testlere 8. günü başlaman daha iyi olabilir ama çok miktarda al ki gününü kaçırmayasın. İyi şanslar...
Yok hayır, 20'li, 30'lu filan sanırım ama farklı sayıda çeşitleri var, fiyatı da uygun. Umarım işinize yarar :))çok teşekkür ederim ilginiz için
peki bu adını verdiğiniz testlerde de mi 5 er tane var test
Slam kizlar bunlar benim gebelik ve ovalasyon testim gebelik testlerini bir gun arayla yaptim ve ovalasyonu dun yaptim hastaligim 4 gun gecikmisti bu sabah hasta oldum sizce dirum ne olabilir
Canım bende ovulasyon testiyle kız bebek icin kaldım ovulasyon testi nasılken iliski oldu yumurta catlamadan kac saat once yani iliski olmustuBende 2. çocuğuma ovülasyon takibi ile hamile kaldım kız istedğim için çin takvimi ve yumurtlama hesaplama ikilisini kullandım ve mutluson oldu allahıma şükürler olsun kızım 2 yaşında şimdi. Burada varmı bilmiyorum onun için linkleri verdim kullanmak isteyenler için
Canım bende ovulasyon testiyle kız bebek icin kaldım ovulasyon testi nasılken iliski oldu yumurta catlamadan kac saat once yani iliski olmustuBende 2. çocuğuma ovülasyon takibi ile hamile kaldım kız istedğim için çin takvimi ve yumurtlama hesaplama ikilisini kullandım ve mutluson oldu allahıma şükürler olsun kızım 2 yaşında şimdi. Burada varmı bilmiyorum onun için linkleri verdim kullanmak isteyenler için
kızlar selam benimde bir sorum var ovulsayon testinde 13. günde çift çizgiyi yakaladım 14.gün ve 15 gün ilişki oldu fakat şuan 17. gündeyim ve hala testi yaptığımda silik olarak ikinci çizgi çıkıyor normalmi ne anlama geliyor adetime de 10 gün var çok merak ediyorum bilgi verebilecek olan varmı
Merhabalar :) aranıza yeni katıldım dört aylık evliyim iki aydır denemelerimz var bu ay ovülasyon testi aldım adetlerim düzenlidir 17 sinden 17 sine en fazla bir gün belki iki gün değişir predictor test aldım 12. Gün iki çizgide tam koyu değildi sonra 15 ve 16. Gün koyulastık o donemi değerlendirdik bu hafta miratech ve predictor ikisini birden kullandım miratech te ikinci çizgi silik predictorde koyu ikiside adetime 6 gün var şimdi ben hangisini baz alayım Göğüslerm inanılmaz derece zonkluyor bunarada Sevgiler
Kızlae merhaba bgn adetimin 14. Günü test çok silik çıktı bide ara kanama gibi bişey olmş kan gördüm çamaşırımda yumurtlama kanaması olabilir mi Resim yükledm çok net değil ama çok silik bi çizgi var
Şimdi bi öylesine yaptm şimdiye kadar en koyuyu bunda gördm heralde bi iki güne yumurtlarım dimiyumurtlama kanaması diye birşey yok canım. Yumurtlama akıntısı olabilir oda yumurta akı kıvamında uzayan bir akıntıdır. Ovulasyon testin negatif. T çizgisi C den daha koyu olana kadar yap.
hiç birini baz alma artık yumurtlama dönemin geçti, rahatla ve adetini bekle canım.
Öyle gibi görünüyor burdan bakınca ❣Kızlar yorumlar mısınız sizce tam ikisi aynı mı
Dün ilişki olmuştu sizce bugn ve yarın da olsun muÖyle gibi görünüyor burdan bakınca ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?