Ovülasyon testi ile hamiş kalanlar??

çok teşekkür ederim ilginiz için

peki bu adını verdiğiniz testlerde de mi 5 er tane var test

Canım bende ovulasyonla hamile kaldım .önce soğan kuru uyguladim 15 gün daha sonra ovulasyona başladım.duzenli 28 günde bir oluyodm normalde adet.13.gun yumurtlama günümdu 11,13,14,15 te ilişki oldu çok şükur tuttu ilk seferde hamile kaldım.hayirlisiyla doğuma az kaldı dua edin olur mu.insallah sizede nasip eder rabbim hayirlisiyla .

Bu arada aldığım ovulasyon öyle pahalı değildi internetten aldım 30 adet ovulasyon ve 4 tane gebelik testi toplam 30 tl filan tuttu.markasi surelab . İnşallah sizdede ise yarar kizlar. Ben nerdeyse 1 senenin ardından hamile kaldım .nasip iste

Slam kizlar bunlar benim gebelik ve ovalasyon testim gebelik testlerini bir gun arayla yaptim ve ovalasyonu dun yaptim hastaligim 4 gun gecikmisti bu sabah hasta oldum sizce dirum ne olabilir

Canım bende ovulasyon testiyle kız bebek icin kaldım ovulasyon testi nasılken iliski oldu yumurta catlamadan kac saat once yani iliski olmustu

Canım bende ovulasyon testiyle kız bebek icin kaldım ovulasyon testi nasılken iliski oldu yumurta catlamadan kac saat once yani iliski olmustu

kızlar selam benimde bir sorum var ovulsayon testinde 13. günde çift çizgiyi yakaladım 14.gün ve 15 gün ilişki oldu fakat şuan 17. gündeyim ve hala testi yaptığımda silik olarak ikinci çizgi çıkıyor normalmi ne anlama geliyor adetime de 10 gün var çok merak ediyorum bilgi verebilecek olan varmı

T çizgisi silik de olsa çıkabilir bu testin negatif olduğunu gösterir.

Merhabalar :) aranıza yeni katıldım dört aylık evliyim iki aydır denemelerimz var bu ay ovülasyon testi aldım adetlerim düzenlidir 17 sinden 17 sine en fazla bir gün belki iki gün değişir predictor test aldım 12. Gün iki çizgide tam koyu değildi sonra 15 ve 16. Gün koyulastık o donemi değerlendirdik bu hafta miratech ve predictor ikisini birden kullandım miratech te ikinci çizgi silik predictorde koyu ikiside adetime 6 gün var şimdi ben hangisini baz alayım Göğüslerm inanılmaz derece zonkluyor bunarada Sevgiler

hiç birini baz alma artık yumurtlama dönemin geçti, rahatla ve adetini bekle canım.

Kızlae merhaba bgn adetimin 14. Günü test çok silik çıktı bide ara kanama gibi bişey olmş kan gördüm çamaşırımda yumurtlama kanaması olabilir mi Resim yükledm çok net değil ama çok silik bi çizgi var

Eklentiler

• IMG_1086.webp
    9 KB · Görüntüleme: 254

yumurtlama kanaması diye birşey yok canım. Yumurtlama akıntısı olabilir oda yumurta akı kıvamında uzayan bir akıntıdır. Ovulasyon testin negatif. T çizgisi C den daha koyu olana kadar yap.

yumurtlama kanaması diye birşey yok canım. Yumurtlama akıntısı olabilir oda yumurta akı kıvamında uzayan bir akıntıdır. Ovulasyon testin negatif. T çizgisi C den daha koyu olana kadar yap.
Şimdi bi öylesine yaptm şimdiye kadar en koyuyu bunda gördm heralde bi iki güne yumurtlarım dimi

Eklentiler

• IMG_1117.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 210
hiç birini baz alma artık yumurtlama dönemin geçti, rahatla ve adetini bekle canım.

Tamam teşekkür ederim Pencerelerin resmini atayım size hangisine gğvenmeliyim bir sonrakı ay en azından Bunlar 20 21 22 . Gün testleri 14 ve 15. Günde predictor bu sekıldeydi hayır acaba hatalımı ama ikinci kutum predictor

Eklentiler

• IMG_9361.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 196
  • IMG_9362.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 188
  • IMG_9363.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 169
Kızlar yorumlar mısınız sizce tam ikisi aynı mı

Eklentiler

• IMG_1121.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 262
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…