- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
- Konu Sahibi pembemavi3
-
kesinlikle bak ovülasyon testi yap canımcığım... o ufak bir ihtimal. ben bu ay doktora gitmiştim adetliyken. doktorum bana adet döngünün 12. ve 14. gün ilişkiye girin demişti... ortalama yumurtlama günü böyle oluyor ayrıca aklında olsun. ama bu ortalama veriler işte kadından kadına değişiyor her şey sanırım
hayırlısı neyse o olsun canım benim. yaşın daha ufak zamana bırak her şeyi:) hayatın tadını çıkar :)
kızlara günaydın:) flo diye adet yumurtlama döngüsü hesaplayan bir program kurdum telefonuma sizce nasıl o program güzele benziyor kullanan oldumu aranızda
adı ne programın tam olarak senin kullandığının canım
Yumurtlama gunu farkli olabilir. Adet dongusu 30 gun suren kadinlarin yumurtlama gunu hepsinde ayni olamaz. Benim farkliydi yumurtlama testi kullandim. En guvenilirkızlara günaydın:) flo diye adet yumurtlama döngüsü hesaplayan bir program kurdum telefonuma sizce nasıl o program güzele benziyor kullanan oldumu aranızda
sanki flo programı daha kolay gibime geldi :)Hiç duymadım ablam. Ben Takvimim uygulamasını kullanıyorum 11 aydır ve çoğu insan da onu kullanıyormuş. En iyisi o diye biliyorum. Hatta bunun hakkında konu açmıştım ama pek ilgilenen olmadı :))
sanki flo programı daha kolay gibime geldi :)
Merhaba butterfly_gns,Arkadaşlar selam, bat a 5 günüm var polikistik over olduğum için yumurtlama tarihim belli değil diye ovülasyon testi aldım. 29 günü buluyor adet olmam, bugün normal şartlarda döngümün 24. günü ama sanırım çift çizgiyi gördüm. sizlerde yorumlar mısınız? bu arada korunmasız birlikteliğimiz olmadı yani hamile olamam..
Merhaba butterfly_gns,
Bende bu site de henüz yeni yorum yazmaya başladım. Biraz geçte olsa sorunu cevaplamaya çalışayım. Şimdi okuduğum kadarı ile polikistik over durumu olan kişilerde ovulasyon testleri ile takip bir parça zor oluyor çünkü kandaki LH hormonu bu durumda olan kişilerde yüksek olduğundan bazen ovulasyon kitinde görülen çizgiler kaybolmayabiliyor. Ancak koyduğun resimleri yorumlayacak olursak 17.11 de görülen test en koyu olanı. Yumurta en koyu çift çizgi görülen saatten 14-26 saat sonra çatlıyor ve bu çizgiyi takip eden 2 gün gebe kalmak için çok önemli. Bunun devamında test yapabildin mi? Çünkü silinip silinmediğini görmen gerekiyor sanırım. Çok uzattım ama umarım yardımcı olabilmişimdir geçte olsa...
Hadi hayırlısı, inşallah hamilesindir..Cevabın için çok teşekkür ederim N Nymphadora06 , 17 ve 18.nde test aynı koyuluktaydı ve 19.da yapışkanımsı akıntı geldi ve biz bu günleri değerlendirdik :) Şu an beklemedeyim henüz regl olmadım. Dediğin gibi Pko da T çizgisi silik de olsa hiç silinmiyor ama 19.dan itibaren koyulaşmadı henüz çizgi silik olarak devam ediyor. Herhangi bir belirtim yok gebeliğe dair şimdilik, gebelik testi için beklemedeyim :)
Merhaba Anneveoglusu,arkadaşlar yumurtlama testlerinden 5 tane test çıkıyor az değilmi
ben 24-29 günler arası adet olan bir bayanım
benim ne zamandan itibaren yumurtlama testine başlamam gerek birde hangi marka daha iyi yardımcı olursanız sevinirim
Hadi hayırlısı, inşallah hamilesindir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?