Ovülasyon testi ile hamiş kalanlar??

Ovülasyon testi hiç yapmadım ablam. Şimdi sen bu tarihlerde mi yumurtlamışsın?
hayır ben ayın 2 si ya da 3 ünde adeet olacağım. adet olmaya yakın çıktı bu test...normalde adetimin 10-11-12 koyu çıkmıştı. bugün ben 21. gününde bu testi yaptım işte bu çıktı canım benim

arkadaşlar benimde adet sancısı gibi sancım var hafiften başka da bir şeyim yok:) o da gaz sancısı sanırım çünkü hafifte sanki gaz problemim vs var gibi çözemedim. kafamdaki bütün deli soruları çöpe atıcam yarın sabah kan testi yaptıracağım

Tarihlere bakmamışım kusura bakma :) ovülasyon testiyle de gebelik öğrenilebiliyor, belki de onun sonucudur bu :)

Kadinsi51 Can'ım bende Yen'i aldım uyguna hemde güvenilir istersen burdan alabilirsin .
0232 388 73 74 çağrı merkezi. Laboquick marka 50 adet var 40 TL olması lazım telefonla sipariş verdim firmanın kendini bu numara. Parayı yatırdım hesaplarına sonra kargom geldi bi sıkıntı yaşamadım .

Benden bıkmadıysan bir şey soracam abla hastane uzak benim yaşadığım yere, daha nasıl gideceğimi de bilmiyorum 3 aydır bu ildeyim ve hastaneyi bulsam da nereye hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum. Yurtdışından kesin dönüş yaptım evlenince daha 4 aydır Tütkiyedeyim, o yüzden sağlık konularında nereye gidilir bilmiyorum. Kadın Doğumdan randevu aldım, en erken 10 gün sonra randevu bulunabiliyor. Sağlık ocağında gebelik için kan testi yapılıyor diye duydum doğru mu? Sağlık ocağının yerini biliyorum :))

Benim bata 8 gun var ve bu yumurtlama takibim...Yaninda yildiz olan yumurtladigim tarihler ve kirmizi ojeyle biyadigim iliski gunleri...yumurtlamadan sonra da 3 adet ovulasyon testi yaptim onlar da ustten 3 tane olanlar...
hocam merhaba. adete yakın lh değeri artar mı? adetime 5 gün var. ovülasyon testim giderek koyulaşıyor, bugün daha koyu çıktı. gebe kalındığında lh değeri artar ovülasyonda adete doğru negatif çıkması gerekirken pozitif çıkar diye bişeyler duyuyorum kafam karışıyor... doğruluk payı var mıdır?

merhaba yok sadece ovulasyonda artar sonra düşer.

-doktor sitesi.comdan bir doktora sordum verdiği cevap bu arkadaşlar-

Hmm. O zaman ovülasyon testinden gebeliğimi öğrendim diyenler sallıyormuymuş...

estağfurullah canım benim. özel olmazsa hangi ilde yaşıyorsun. ben izmir deyim. bende yapılır diye duydum :) allah mesut etsin bu arada

sanmıyorum canım salladıklarını ama kimse durduk yere testlerini koyup hamilelik yalanı söylemez:) ben de test ediyoruz o vakit :)

Bence de yani. Sanırım doktorlar bazen her şeyi bilemeyebiliyorlar. Olmaz dedikleri şeyler olabiliyor :)

İnşaAllah canım. Sen daha çalışmalara yeni mi başlayacaktın? :)
Yok canım ben ne zamandır deniyorum ama kist falan olduğu İçin olmadı bakalım bu ay bende TEst aldım en azından yumurtlama günlerimi boş geçirmem inşallah faydasını görürüm birde inofolic diye folik asite başladım yumurtaları uyararak gelişmesini sağlıyormuş bunun yanında hayıt tohumu ve soğan suyu içiyorum hayıt tohumu içeli daha 10 gün oldu benim lh çok yüksekti ve şükür düşmüş zaten hormon düzenleme etkisi varmış iniallah bu ay hayırlı haberleri alırım

MaşaAllah canım senin iyi haberler ard arda geliyorinşaAllah Allah dilediğini sana hayırlı bir şekilde nasip eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…