Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

ay canım benımm ins çatlasın döllensin inş ta bu ay bebişlerimizin haberini alalım inş. her ay hüsrandan yoruldum:)

ay canım benımm ins çatlasın döllensin inş ta bu ay bebişlerimizin haberini alalım inş. her ay hüsrandan yoruldum:)
İnşallah canım aminn. Bizim daha 3. deneme ama insan bi kere niyetine girince içine bebek aşkı düşüyor bir an önce anne olmak istiyor. Allahım herşeyin hayırlısını göstersin..

kizlar bende ovulasyon kullanmak istiyoum ucuncu ayim hala.bebis yok siz hangi marka kullaniyosunuz gunlerimi onemli anlatirmisiniz biraz
Ben laboquik marka kullandım. Çift çizgiyi gördüğüm akşam ve siliklestigi ertesi akşam çalışma oldu. Şimdi kızımı bekliyorum :) Darısı başınıza insalllah

Biz de clearblue markasini kullandik ve hamile kaldim .dhaa ilk denememizdi boyle aletlern old bile bilmiyorduk ama esim arastirip ogrenmis :) sonucunda basarili da oldu:) hepinze kismetli hamilelikler ins

Biz de clearblue markasini kullandik ve hamile kaldim .dhaa ilk denememizdi boyle aletlern old bile bilmiyorduk ama esim arastirip ogrenmis :) sonucunda basarili da oldu:) hepinze kismetli hamilelikler ins
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımıza :)

Malesef yine hastalandim. Birdahaki aya ins. Senin icin dua etmeye devam edicem yyy, post: 42185113, member: 687442"]İnşallah inşallah güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum canım :)[/QUOTE]
Malesef yine

Malesef yine hastalandim. Birdahaki aya ins. Senin icin dua etmeye devam edicem yyy, post: 42185113, member: 687442"]İnşallah inşallah güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum canım :)
Malesef yine[/QUOTE]
Olsun canım her ay yeni bir umut demek. Daha yolun başındayız biz hemen olucak diye bişey yok. Üzülmekte yok. Çalışmalara devam :) duaların için çok teşekkürler Allah kabul etsin inşallah.

Kixlar ben doktora gittiğimde sormuştum bana o testleri kullamayı önermiyorum dedi ne yapsam kararsız kaldım reglimin bitmesine de iki gün kaldı

Kixlar ben doktora gittiğimde sormuştum bana o testleri kullamayı önermiyorum dedi ne yapsam kararsız kaldım reglimin bitmesine de iki gün kaldı
Niye önermiyor ki ? Benim doktorum önermişti ama ben pek gerek duymuyorum zaten anlıyorum yumurtlama günlerimi testle aynı çıkıyor bu ay yapmadım o yüzden. Hatta doktorum da dedi sen çok iyi anlıyorsun günlerini diye... Dene bi nolucak ki. Ben erken yumurtluyorum mesela herkesin değişiyor yapıcaksan adetinin 9.-10. günü yapmaya başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…