Eki Görüntüle 1608314 Arkadaşlar resim yükledim banada yardımcı olur musunuz sizce yumurtlamak gerçekleşmiş miEki Görüntüle 1608314
bilmiyorum ki canım ben anlayamıyorum daha doğrusu kendimi gözlemlemedim hiç bu ay gözlemleyeyim olmazsa bi daha ki ay alırım canımNiye önermiyor ki ? Benim doktorum önermişti ama ben pek gerek duymuyorum zaten anlıyorum yumurtlama günlerimi testle aynı çıkıyor bu ay yapmadım o yüzden. Hatta doktorum da dedi sen çok iyi anlıyorsun günlerini diye... Dene bi nolucak ki. Ben erken yumurtluyorum mesela herkesin değişiyor yapıcaksan adetinin 9.-10. günü yapmaya başla.
Ben çok net anlıyorum hatta sancıdan kıvranıyorum hiç bişey yapamıyorum. Akıntım aşırı çok oluyor. Zaten doktora gittiğimde de kocaman bir yumurta vardı sağ tarafta. Her ay sağda oluyor benim. Eğer anlamıyorsan test yap ama zaten adet tarihinden yumurtlama günleri belli test yapmasanda yine o günlerde ilişki olacak sonuçta. Sen bilirsin canım. İyi sonuçlar alırsın inşallah.bilmiyorum ki canım ben anlayamıyorum daha doğrusu kendimi gözlemlemedim hiç bu ay gözlemleyeyim olmazsa bi daha ki ay alırım canım
Ben anlayamadım canım ya iki eşit çift çizgi göremedim. Yumurtlama belirtileri oldumu peki ?Eki Görüntüle 1608314 Arkadaşlar resim yükledim banada yardımcı olur musunuz sizce yumurtlamak gerçekleşmiş miEki Görüntüle 1608314
Erken gebelik testlerinden alırsan 5 gün kala kesin çıkar canım. Ama sabah ilk idrarla yap. Sonucunu bekliyorum :)ortadakilerde ikinci çizgi daha bariz gibi..
bu arada benimde adetime 5 gün kaldı, acaba hamilelik testi yapsam çıkar mı ki
Evet evet öyle yapın. Aynen o belirtiler çok fena adet belirtilerine de benzediği için çok yanıltıyor insanı bu yüzden hep adetimin geçmesini bekliycem deyip erken test yapıyorum :) ama inşallah gebelik vardır neden olmasın ki :)ya normal gebelik testi var da erken olanından yok,sabah bununla deneyip eczaneye koşayım :)
işte bu bekleme kısmı gıcık, çünkü iştahım açıldı, midem bir tuhaf ve bel kasık ağrısı var, psikolojik bence :)
Bende ilk defa yaptığım için pek birşey anlayamadım canım ama dediğin gibi banada sağdan 4. Ve 5. Olmuş gibi geldi hayırlısı artik sen hemen hamile kaldinmi sağlıkla alırsın inş bebeğini kucağınaCanim benim kullandigimda yumurtlama oldugu zaman gulucuk cikiyordu o sayede kacirmamistim ama cizgilere gelince sagdan 3. Ve 4. Deki cizgiler gbiydi iki koyu cizgi vardi dikkat etmistim..aletten alete farklilikgostermiosa o zamanlardadir sanirim. Sagdakileri okuyamiyorum jangi gunun onlar
Teşekkür ederim fikrin için16. gün yummurtlama olmuş gibi
1-2 gün beyaz bir akıntı oldu ama pekte anlayamıyorum ki pek bilgim olmadığı için bu konulardaBen anlayamadım canım ya iki eşit çift çizgi göremedim. Yumurtlama belirtileri oldumu peki ?
İnşallah psikolojik değildir mutlu haberler alanı dilerimya normal gebelik testi var da erken olanından yok,sabah bununla deneyip eczaneye koşayım :)
işte bu bekleme kısmı gıcık, çünkü iştahım açıldı, midem bir tuhaf ve bel kasık ağrısı var, psikolojik bence :)
İnternetten araştır canım ben okuya okuya herşeyi öğrendim. Yumurta akı gibi kopmadan çok uzayan bir akıntı oluyor normal akıntı gibi değil sadece yumurtlama döneminde oluyor. Zaten onun sayesinde hamile kalınıyor o olmadan olmaz. Bide yumurta ne taraftaysa orda sancı oluyor. Bi sonraki ay dikkat et anlarsın.1-2 gün beyaz bir akıntı oldu ama pekte anlayamıyorum ki pek bilgim olmadığı için bu konularda
Bende ilk defa yaptığım için pek birşey anlayamadım canım ama dediğin gibi banada sağdan 4. Ve 5. Olmuş gibi geldi hayırlısı artik sen hemen hamile kaldinmi sağlıkla alırsın inş bebeğini kucağına
Bende ilk defa yaptığım için pek birşey anlayamadım canım ama dediğin gibi banada sağdan 4. Ve 5. Olmuş gibi geldi hayırlısı artik sen hemen hamile kaldinmi sağlıkla alırsın inş bebeğini kucağına
canim evde olan normal gebelik testinde negatifte bugun is yogun olunca digerini yapamadim. yarin saglik ocaginda yaptiriyim diyorum baya erken çünküZ zeynep8888 test yaptın mı canım sonucu çok merak ediyorum ?
Erken gebelik testleri ilişkiden 1 hafta sonra sonuç veriyor canım keşke onlardan alsaydın. Yarın kan vericeksin heralde kesin sonucu alırsın hayırlısı bakalım inşallah pozitiftir.canim evde olan normal gebelik testinde negatifte bugun is yogun olunca digerini yapamadim. yarin saglik ocaginda yaptiriyim diyorum baya erken çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?