Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Eki Görüntüle 1608314 Arkadaşlar resim yükledim banada yardımcı olur musunuz sizce yumurtlamak gerçekleşmiş miEki Görüntüle 1608314

Canim benim kullandigimda yumurtlama oldugu zaman gulucuk cikiyordu o sayede kacirmamistim ama cizgilere gelince sagdan 3. Ve 4. Deki cizgiler gbiydi iki koyu cizgi vardi dikkat etmistim..aletten alete farklilikgostermiosa o zamanlardadir sanirim. Sagdakileri okuyamiyorum jangi gunun onlar

bilmiyorum ki canım ben anlayamıyorum daha doğrusu kendimi gözlemlemedim hiç bu ay gözlemleyeyim olmazsa bi daha ki ay alırım canım

bilmiyorum ki canım ben anlayamıyorum daha doğrusu kendimi gözlemlemedim hiç bu ay gözlemleyeyim olmazsa bi daha ki ay alırım canım
Ben çok net anlıyorum hatta sancıdan kıvranıyorum hiç bişey yapamıyorum. Akıntım aşırı çok oluyor. Zaten doktora gittiğimde de kocaman bir yumurta vardı sağ tarafta. Her ay sağda oluyor benim. Eğer anlamıyorsan test yap ama zaten adet tarihinden yumurtlama günleri belli test yapmasanda yine o günlerde ilişki olacak sonuçta. Sen bilirsin canım. İyi sonuçlar alırsın inşallah.

ortadakilerde ikinci çizgi daha bariz gibi..
bu arada benimde adetime 5 gün kaldı, acaba hamilelik testi yapsam çıkar mı ki

ya normal gebelik testi var da erken olanından yok,sabah bununla deneyip eczaneye koşayım :)
işte bu bekleme kısmı gıcık, çünkü iştahım açıldı, midem bir tuhaf ve bel kasık ağrısı var, psikolojik bence :)

Evet evet öyle yapın. Aynen o belirtiler çok fena adet belirtilerine de benzediği için çok yanıltıyor insanı bu yüzden hep adetimin geçmesini bekliycem deyip erken test yapıyorum :) ama inşallah gebelik vardır neden olmasın ki :)

Bende ilk defa yaptığım için pek birşey anlayamadım canım ama dediğin gibi banada sağdan 4. Ve 5. Olmuş gibi geldi hayırlısı artik sen hemen hamile kaldinmi sağlıkla alırsın inş bebeğini kucağına

İnşallah psikolojik değildir mutlu haberler alanı dilerim

1-2 gün beyaz bir akıntı oldu ama pekte anlayamıyorum ki pek bilgim olmadığı için bu konularda
İnternetten araştır canım ben okuya okuya herşeyi öğrendim. Yumurta akı gibi kopmadan çok uzayan bir akıntı oluyor normal akıntı gibi değil sadece yumurtlama döneminde oluyor. Zaten onun sayesinde hamile kalınıyor o olmadan olmaz. Bide yumurta ne taraftaysa orda sancı oluyor. Bi sonraki ay dikkat et anlarsın.

Amin cnm saolasin. Evet ilk denemeydi ztn kullandik bunu,sonra hemen hamile kaldim.ins darisi isteyenlern basina

canim evde olan normal gebelik testinde negatifte bugun is yogun olunca digerini yapamadim. yarin saglik ocaginda yaptiriyim diyorum baya erken çünkü
Erken gebelik testleri ilişkiden 1 hafta sonra sonuç veriyor canım keşke onlardan alsaydın. Yarın kan vericeksin heralde kesin sonucu alırsın hayırlısı bakalım inşallah pozitiftir.

ya yüzümde sivilce çıktı ama hamilelik olsa çıkmıyor sanırım, ya ben değilimdir diye kendimi hazırlamaya çalışıyorum :)) gecen ayda mide bulantısı vardı ama psikolojik oluyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…