Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

ya yüzümde sivilce çıktı ama hamilelik olsa çıkmıyor sanırım, ya ben değilimdir diye kendimi hazırlamaya çalışıyorum :)) gecen ayda mide bulantısı vardı ama psikolojik oluyor galiba

Ins hamissindir canim ama valla bende cikmayan sivilce hamile oldugumda cikmisti :) hadi hayirlisiii

Ins hamissindir canim ama valla bende cikmayan sivilce hamile oldugumda cikmisti :) hadi hayirlisiii

:) aa bazı yerlerde öyle yazıyordu da ondan dedim, inşallah benimde öyle olur :) kaç aydır isteyip olmayınca biraz umudumu kaybettim ben ..
Allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla evladını kucağına al inşallah, bizlere de dua et..

Amin ins canim:) Allah herkese nasip etsin dua ederim herkese ben de :)

herkese günaydın benim adet döngüm 26. sat 8 ağustos. pazartesi akşam ve salı akşam ovulasyon testi yaptım pazartesi akşam t hemen koyulaştı. salı akşam ise 3 saat sonra koyulaştı. ovulasyon olmuşmudur. birde pazartesi akşam kasık ağrım vardı dün akşam çalışma oldu.

Günaydıın. Testlerde 5 dakika dan sonra çıkan sonuç geçersiz sayılıyor. Kasık ağrındanda anlamışsın yumurta akı gibi akıntın da çok yoğun olmuşsa o akşam olmuştur canım.

Yukarda arkadasin yaptigi yoruma katiliyorum. Zaten ikisi koyulasinca hemen ve de sancin olunca ztn hissediosun o zaman gerceklesiyor.. vucut isin da yukseliyor,o gun gerceklesmistir bence de..

ben bugun erken gebelk testi yapacağım bir turlu kan testi yaptıramadım şimdi eşime söyledim gelirken getirecek ama regle 3 gün varken kesin çıkar mı ? kasık ve bel ağrım var şiddetli hamile değilsem bir ağrı kesici bile alabilirim ..

Çıkar canım 10 gün kala bile çıkıyor erken testlerde gebelik varsa. Hadi hayırlısı inşallah pozitif çıkar :) haberini bekliyoruz. Olmazsada üzülme çalışmalara devam :)

Arkadaşlar merhaba 1 yıllık eliyim. çocuk istiyoruz artık. geçen ay denedik ama hamile kalamadım. bu ay ovulasyon testi aldım. adetim bitti bugün. İnşallah hamile kalabilirim. İlk kez kullanıcam bakalım hayırlısı.

Hayırlısı olsun canım inşallah isteyenler olarak hepimiz tez vakitte sağlıklı bir şekilde hamile kalırız..

Z zeynep8888 sonucunu paylaşmadın canım ?
hamile değilmişim senin yazdığın dakikalarda yapmış oldum erken gebelik testini, sonuca hala bakmaktayım negatif maalesef.. ya üzüldüm yine, bilmiyorum acaip derece bel ve kasık ağrısı var, bundan sonra gebe olduğumu hiç düşünmeyeceğim .. bu arada T bölümünde yatay çok soluk çizgi var ama dikey olması lazım diye biliyorum

Silik milik çizgi varsa pozitif anlamına gelir. Yatay olayını anlamadım ama. Aslında bide sabah ilk idrarla yapsan en iyi sonuç onda alınıyor. Testinin resminide atsaydın keşke. Üzülme canım olur nasıl olsa üzülürsen daha zor olması... Bu arada hissetmişim heralde tam zamanında yazmışım :)

ne bileyim ya, bu kadar bel ve kasık ağrısı ekip hamile olmayışım , peki neden bu ağrılarım deyişim, sonra eşimin üzülmesi vs vs vs .. ay sıkıldım, bırakıcam işin peşini :) ovulasyon testi yaparım deneriz ama düşünmemeye çalışacağım

Uzun süredir olmuyorsa doktora git canım yumurta takibi yaptır hormon testi yaptır eşin test yaptırsın boşuna uğraşmış olmazsınız bişey varsa tedaviye başlanır süreç hızlanır. Üzülmek yok bırakmak hiç yok :)

Mrb kizlar yeni uye oldum bende 5 aydir korunmuyorum henuz hamile kalamadim bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim 17.gun cift cizgi cikti oncesinde ve sonrasinda iliskiye girdik adetime 6 gun var bakalim sonuc ne olucak

Mrb kizlar yeni uye oldum bende 5 aydir korunmuyorum henuz hamile kalamadim bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim 17.gun cift cizgi cikti oncesinde ve sonrasinda iliskiye girdik adetime 6 gun var bakalim sonuc ne olucak
hayırlısı inşallah, 17. gün çift çizgi çıktıysa 14 gün daha eklemen gerekmiyor mu adet günün için ?

Bilmiyorumki adet takvimime göre 29 agustosta olmam gerekiyor 16.gun cif cizgiydi 17.gunde yaptim ciftti buyuk ihtimal 17.gunun gecesi yumurta catladi 10 gun icinde tutarsa dolleniyo zaten yani adetim gecerse 2 3 gun o zaman test yapcam suan cikmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…